22-27 Temmuz tarihleri arasında yaptığımız konaklamadan ben ,eşim ve özellikle 2 kızım çok memnun kaldık. Otel öncelikle çok sakin ve düzenli. Odamız gayet geniş temiz ve deniz manzaralı idi. Odalar restaurant ,bar , pastane ,havuzlar ve deniz arasındaki mesafe insanı hiç yormuyor. Herşey yerli yerinde .Çocuk kulübü çalışanlarını özellikle tebrik ediyorum. Türk yabancı ayrımı yapmadan tüm çocuklarla özel olarak ilgilenip çok nazik bir şekilde her çocuğa aynı mesafede yaklaşıyorlar. Havuzlar ve kaydıraklar yeterli sayıda ve tam çocuklara hitap edecek şekilde. Deniz temiz ancak taşlı ve otlu derinleşmediği için biz büyükler için pek keyif vermiyor ama dalgasız ve sığ olması küçük çocuklar için güvenli. Otelde kaldığımız tarihlerde evlilik yıldönümümüz ve benim doğum günüm sebebiyle ,otele giriş yaptığımız gün, yıldönümü ve doğum günü tarihlerimizde ayrı ayrı odamıza yaptıkları şarap , meyve ve tatlı ikramları için çok teşekkür ediyoruz. Sadece ana yemek saatlerinde yemek bitiş saatine yakın saatlerde çalışanlar masaları toplama telaşına girdikleri için temiz masa, bardak ,servis, su vs. bulmak zor oluyor. Otelin tüm çalışanları kibar ve nazik. Yemek saatlerinde restauranttaki çalışan sayısı arttırılırsa servis ve toplama işleri daha problemsiz olacaktır. Liberty nin tüm çalışanlarına çook teşekkür ediyoruz. Özellikle çocuklarla yorulmadan tatil yapmak isteyen tüm anne babalara tavsiye ediyoruz.