damla u

Zebillik😄

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 15 Tem 2024
15 temmuz tatilini bağlayıp haftasonu için 2 gün program yaptık.. daha önce de geldiğimiz için büyük beklentideydik.. tek tek yazmam gerekirse;
-klimadan bihaber şuan otel, odalarda asla çalışmıyor sadece kendini soğutuyor🤭
-yemeğe erken giderseniz zeytinyağlı bölümü idare eder, fix köfte beklemeyin öle bişi yok. Ama geç kalırsanız ki yazın erkenden yemek yenmiyor malum.. biten mezeleri ki mezeden kastım pancar yoğurtlaması😄 tabağı kaldırıp açılan boşluğu diğer tabakları kaydırarak kapatıyorlar😄
-acayip bi eleman eksikleri var her yer sıra. Restoranda su gelmediği için lobby bardan temin ettik şükür orda vardı🙃
-her barda mojito yok mesela, olmayabilir sorun değil ama açıklama şu: çok kalabalık otel onu hazırlamakla bakit harcayamayız sadece lobide var😄
-tüketimi engellemek adına akşam tüm barlar 10 gbi kapanıyor lobiye yürümek zorndasınız. Ha lbinin önünde de otrcak tek yer varil sandalyeler.. sadece bi sigara içmelik..
-havuzda kolumu atınca birine çarptm hep denize girdik malesef..
Aşşırı pişmanlık içeren bi tatildi yok yere verilen bi para oldu..
Oda İpucu: Zaman ve nakit kaybı
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Yanıtlanma zamanı: 20 Tem 2024
Sevgili Misafirimiz,

Öncelikle tatiliniz için otelimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ancak yaşadığınız olumsuz deneyimler için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Geri bildiriminiz bizim için son derece değerli ve bu konuda gerekli adımları atmak için departmanlarımızla derhal iletişime geçeceğiz.

Gelecekte sizleri tekrar otelimizde ağırlamak ve daha olumlu bir deneyim sunmak için sabırsızlanıyoruz.

Saygılarımızla,
  • Destinia.com
Sealight Resort Hotel noktasına 5.5 km mesafede
Sealight Resort Hotel noktasına 4.9 km mesafede
Sealight Resort Hotel noktasına 5.6 km mesafede
Kuşadası bölgesindeki diğer otellere bakın
1.969
1.969
23-28/3.102 yorum
14 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Kuşadası'nda memnun kalınabilecek tek otel olabilir. Yemekler ve tatlılar aşırı lezzetli ve çeşitli. Çalışan herkes (özellikle bellboy Buğrahan bey ve lobi bardan Kardelen hanım) çok kibar, güler yüzlü ve ilgili. Her talebimiz yerine getirildi. Havuzları büyük ve çeşitli. Her yerde ve her saatte içecek bulunması muazzam. Bir çok otel görmüş biri olarak söyleyebilirim ki binası eski göürünüp de imkanları bu kadar iyi olan otel az bulunur, lüks otelleri aratmaz.

Teşekkürler Feray T
Guest Services / Front Office Sealight Hotels - Sealight Resort Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Temmuz 2024

Sevgili misafirimiz,
Öncelikle tatiliniz için Sealight Resort otelimizi tercih ettiğiniz için çok memnun olduk.
Değerli vaktinizden zaman ayırıp Otelimiz hakkında değerlendirme paylaştığınız için teşekkür eder, sizleri gelecekte tekrar misafir edebilmeyi ve ağırlamayı ümit ederiz.
Saygılar.

7 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

3 .kez gelme fırsatı bulduğumuz tesiste hersey mükemmeldi. Gerek yemekler gerekse temizliği çok memnun kaldık. Animasyon ekibi sayesinde unutulmaz eğlenceli tatil geçirdik. Özellikle Sinan bey 'in samimiyeti içten davranışları ve guleryuzu den çok memnun kaldık. Her tesiste işini böyle severek yapan insanlar olmalı.

Teşekkürler Aslı T
Guest Services / Front Office Sealight Hotels - Sealight Resort Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Temmuz 2024

Sevgili misafirimiz,
Değerli vaktinizden zaman ayırıp Otelimiz hakkında değerlendirme paylaştığınız için de ayrıca teşekkür ederiz,
sizleri gelecekte Kuşadası'nda tekrar misafir edebilmeyi ve ağırlamayı ümit ederiz.
Saygılar.

3 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Kuşadasına gitmeyi düşündüğümüzde Jolly'nin önerdiği bir oteldi biz de onların önerisiyle gittik. Daha otele giriş yaptığınızda personel sizle oldukça ilgili, güleryüzlü her sorununuz için yardımınıza koşan kişilerdi. Odamız ile alakalı ufak bir sorun yaşadık çok kısa bir sürede işimizi halledip bizi başka bir odaya yönlendirdiler. Otelin detaylarını uzun uzun anlatmayacağım genel olarak her şeyinden çok memnunum. Gelmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Bize göre tek dezavantajı otel çok büyük olduğu için otopark kısmı otele göre daha küçük kalıyor kendi arabanızla gittiğiniz zaman yer bulmakta sıkıntı yaşayabiliyorsunuz. Onun dışında her şeyiyle çok güzeldi. Sealight Resort ailesine sonsuz teşekkürler.

Konaklama tarihi: Haziran 2024
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
1  Teşekkürler Meryemaylin
Guest Services / Front Office Sealight Hotels - Sealight Resort Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Temmuz 2024

Değerli misafirimiz,
Güzel ve pozitif geri bildiriminizi burada bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
Sealight Resort Hotel'deki konaklamanızdan memnun kalmanıza da çok sevindik,
sizleri gelecekte tekrar misafirimiz olarak ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

3 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

oteli çok beğendik konumu çok güzel manzarası çok güzel yeşillik alanı çok
havuzlar büyük ve geniş
aquasi büyük ve güzel
yemekler çeşitli ve lezzetli
animasyon ekibi ilgili ve güler yüzlü aktiviteler ve showlar çok güzel
hersey için çok teşekkür ederiz
tekrar görüşmek üzere

Teşekkürler elizdeniz

3 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Birçok otelde konakladık ve ilk defa işine bukadar hakim ve müşteriyle ilgili bir bar calisanina denk geldik Ezgi hanıma ilgi alakasindan dolayı teşekkür ederiz, iletirseniz seviniriz mükemmel kokteyler deneyimledik. 💯💯👋👋👋👋

Teşekkürler jem b