Ben kurban bayramı haftasında gittiğim için çok kalabalıktı. Bu kalabalık odaların fazla ortak alanların az oluşunu gözümüze soktu. Otel konaklama olarak havuz, plaj, amfi tiyatro, şezlong sayısı gibi ortak alanlarla kıyaslandığında çok büyük ya da bu alanlar bu büyüklükte bir otel için çok kısıtlı. Hal böyle olunca şezlong bulabilmek için sabah 6’da bir tur uyanıp havlu bırakmak gerekiyor. Amfide ayakta kalabilirsiniz.
Temizlik;
-Odalarda fena sayılmaz,
- Restoranda iş görür,
- Ortak alanlarda yetersiz ( lobi hariç, orası gayet iyi)
- Dış tuvaletlerde kötü
Restoranda ciddi anlamda personel eksikliği vardı. O kadar ki çalışanların kan ter içinde sağa sola koşturmalarını, yetişme çabalarını izlerken gönül rahatlığıyla yemek yiyemedim. En azından bayram haftası için günlük yevmiyeli ilave destek sağlamak bu kadar zor olmamalı. Benim tatilimin birilerine bu kadar zorluk çıkardığını görürken içim rahat etmedi. Yalnızca Ala carte restoranda huzurla yiyebildim.
-Eğlence elbetteki Antalya otelleri ile kıyaslanamaz.
-Otelde tüm etkinlikler gece 12’den önce bittiği için rahat rahat uyunuyor.
Küçük çocuklu ailelere tavsiye ederim. Ancak çocuklu aile değilseniz adult only otelden şaşmayın.
- Gıda ve alkol kalitesine gelince; gıdada vasat üstü malzemeler kullanılıyor ama alkol kalitesi bence birçok Antalya otelinden daha iyi. Aç kalmazsınız, çeşit çok ama şuna bayıldım, filanca yemek acayip güzeldi diyecek bir şey bulmazsınız.
- Gelen yabancı çeşitliliği dengeliydi. İng- Fransız, Polonyalı, Bulgar, Gürcü ve az sayıda Uzak Doğulu misafir gördüm. Yani yalnızca Ruslar basmamış.
Sonuç olarak eksiklikler olsa da kötü bir tatil geçirmedim. Hemen değil ama birkaç yıl sonra ve tabi ki bayram olmayan bir zamanda tekrar gidebilirim. Çünkü bence tüm eksikliklerin temelinde bayram kalabalığına yemek miktarı dışında yetişilememesi yatıyordu. Tüm çalışanlara teşekkür ederim.