ebruyldztan
İzmit, Türkiye

Teşekkürler sea light resort ailesi :)

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 21 Haz 2024
Eşim ve 11 yaşındaki oğlum ile 4 gece konakladığımız otel gayet güzeldi. Ege Bölgesi'ndeki ilk tatil deneyimimizdi. Mahalle arasinda yazlık siteler içinde bir oteldi. Otel geneli, odaları, havuzları, toplu kullanım alanları(duş,WC) çok temizdi. Asla kötü koku yoktu. Tatil boyunca kahvaltı ve akşam yemeklerinde ana restoranti kullandık. Çeşitlilik idealdi. Her akşam balık, tavuk, et,makarna,pizza kesinlikle vardı. Kahvaltıda peynir, zeytin, reçel çeşitliliği yeterliydi. Sıcak kızartma tarzı ürün seçeneği azdı. Poğaça ve börekler taze değildi. Öğlenleri snack bar kullandik. Masaya servis vardı, girişte masa numarasını söyleyip sipariş veriyorsunuz (pide, lahmacun, hamburger,patates kızartması,meyve tabağı gibi ancak yoğunluk vardı ve beklemek gerekiyordu.Barlari pek başarılı değildi. Aynı ürünü 10 dk arayla aynı lezzette alamıyorsun, deneyimsiz ama ilgili bir ekipti. Akşamlari havuz bardaki Gürsel'e güler yüzü ve beyefendi yaklaşımı için ayrıca teşekkürler.
Oteldeki havuzların bır tanesi deniz suyu idi. En favori havuzumuz o oldu. Keşke biraz daha büyük olsaydı. Her gece detaylı havuz temizliği yapılıyordu ve gerçekten çok temizdi. Aqua parkin konumu güzeldi, zeytin ağaçları arasından merdivenlerle çıkılıyordu(mutlaka deniz ayakkabısı olmalı, zemin taş) kısa kaykaylar. Kisa eğlence için idealdi.
Denize ya upuzun ağaçlarla kaplı merdivenli bı alandan yürüyerek gidiliyor, yada 4-5 dk arayla sürekli ring olan shuttle ile gidiliyor. Kumsalı kum taş, deniz içi irili ufakli taş idi. Pek kullanmadık.çocukla zor oluyor.
Şezlong alanları çok güzeldi. Balkon tarzı çimenlik alanlarda bolca şezlong ve şemsiye vardı.Animasyon ekibi Türk gençler ağırlıklı idi, hepsi güler yüzlü samimiydi ama otele dair pek tecrübeleri yoktu. Sorulan sorulara cevap veremediklerini gözlemledik. Gün içinde ve akşamları canlı müzik esnasında hem Türk şarkılar hem yabancı güncel şarkılara yer verilmesi hoşumuza gitti. Ayrıca her hafta bir aile suit corner odaya upgrade ediliyormus. Bu haftanın şanslı ailesi bizdik. Standart oda rezervasyonu yapmış olmamıza rağmen kocaman teraslı, çift banyolu, jakuzili, dehşet büyük çift kişilik + tek kişilik yatak vardı. Güzel bır tatil deneyimimiz için Sea light resort ailesine teşekkür ederiz.
Yanıtlanma zamanı: 23 Haz 2024
sizi Kuşadası'nda Sealight Resort Hotel de ağırlamaktan çok memnun olduk.
Konaklamanıza dair geri bildiriminiz ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz!
Sizleri ve sevdiklerinizi gelecekte tekrar otelimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.
Sealight Resort Hotel noktasına 1.9 km mesafede
Sealight Resort Hotel noktasına 4.9 km mesafede
  • travelup.com
Sealight Resort Hotel noktasına 2.8 km mesafede
Sealight Resort Hotel noktasına 8.6 km mesafede
Kuşadası bölgesindeki diğer otellere bakın
1.972
1.972
35-40/3.113 yorum
21 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelde bayram döneminde konakladık. 17-21 Haziran arası bayağı kalabalıktı fakat yine de ilgi, alaka, yeme içme anlamında her şeyin fazla fazla olması ayrıca yediğimiz her şeyin lezzetli olması çok iyiydi. Personellerin hepsi canla başla çalışan saygılı, kibar ve güler yüzlü insanlardı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum o sıcakta bir an bile yüzlerini düşürmeyen emekçiler gerçekten bizim için çok kıymetliler. Tek ve ufak bi eksi su olayı olabilir 9.katta kalıyorduk, hem en üst olması hem de bayram dönemi çok yoğun olması sebebiyle o da belki sular genelde kesik kesik akıyordu, duşta 5 dk su beklediğim oldu. Ama her şey o kadar iyiyken bu ufak pürüz göze gelecek bir şey değil gerçekten. Çevreme tavsiye edeceğim bi otel deneyimiydi her şey için tekrardan teşekkürler.

Oda ipucu: Dışarı çıkmadan tüm ihtiyaçlarınızı otelde konakladığınız süre boyunca karşılayabilir ve bundan son derece memnun kalabilirsiniz.
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Bahar Ş
Guest Services / Front Office Sealight Hotels - Sealight Resort Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Haziran 2024

sizi Kuşadası'nda Sealight Resort Hotel de ağırlamaktan çok memnun olduk.
Konaklamanıza dair olumlu geri bildiriminiz ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz!
Ne yazık ki yazın başlaması ve kuraklık dolayısı ile bölge olarak fazlaca su kesintileri yaşadık,
bunun sizlere yansımaması adına çok çaba sarf etmemize rağmen ne yazık ki sonuç itibari ile bu sizin tatil deneyiminizi olumsuz etkiledi. Yaşadığınız bu rahatsızlık için özür dileriz.

19 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele 2. Gelişimiz. Bu yılda herşey çok iyi ve keyifliydi. Odalar temiz ve düzenli. Yemekler çok lezzetli. Havuz ve deniz çok temiz. Animasyon ekibi harika. Aktiviteler ile gün nasıl geçiyor anlamıyoruz Animasyon ekibinden Sinan Bey diğer arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Gece Show karıda çok kaliteli. . Teşekkürler Sealight.

Teşekkürler Yunus K

19 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otele ilk gelişimizdi çok iyi ve eğlenceliydi restoran bar çeşit çeşit yiyecek ve içecek vardı gece gösterileri animasyon ekibi çok neseli ve eğlenceliydi animasyondan Efe çocuğumla çok eğlenceli anlar yaşantı bizi güldürdü ilk deneyim guzeldi

Teşekkürler Mevlüde D

18 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Hotel cok güzel
Ve animatör ekibi cok eglenceli ve cok iy bi mini club sayip
Ekip olarak marie,ceren,madina,gizem
Islerini cok güzel yapiorlar veee bu hoteli herkeze tavisye ederim aile hoteli ve elemanlari cokkk iyyyyyy cok ama cokkk

Sevgiler

Teşekkürler Umit M

13 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Kusadasina ilk gelisimizdi otelden cok memnun kaldik. Odalar temiz ve düzenli. yemekler çok lezzetli. Havuz temiz. Animasyon ekibi çok eĝlenceli. Özellikle Sinan ben bizimle çok ilgilendi. Onunla zumba yapmak çok eĝlenceli. Çok teşekkur ederiz.

• Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Passenger49068130178
Guest Services / Front Office Sealight Hotels - Sealight Resort Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Haziran 2024

Sevgili misafirimiz,
Öncelikle tatiliniz için Sealight Resort otelimizi tercih ettiğiniz için çok memnun olduk.
Değerli vaktinizden zaman ayırıp Otelimiz hakkında değerlendirme paylaştığınız için teşekkür eder, sizleri gelecekte tekrar misafir edebilmeyi ve ağırlamayı ümit ederiz.
Saygılar.