Ece Ö

Palmin otelde muhteşem bir aile tatili 💞💞💞

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 15 Tem 2024mobil cihaz aracılığıyla
Palmin otele ilk kez geldik ve çok memnun kaldım herşeyiyle palmin otel çok güzeldi bizler burda çok eğlendik

Animasyon ekibi çok güler yüzlü ve misafirlerle çok ilgi ve alakalılar yabancı misafir ve türk misafir ayrımı hiç yok herkes le eşit şekilde ilgileniyorlar ve işlerini çok iyi yapıyorlar tüm animasyon ekibinin işini çok severek yapıyorlar. Tüm gün boyunca çok aktiviteleri var hiç sıkılmıyorsunuz aktiviteler yoga dart hergün farklı havuz oyunları var su topu su jimnastiği ve daha nice aktiviteleri var gece şovları çok muhteşem

Yemekleri çok güzel herkese ithaf ediyor çok yemek seçeneği ve böyle olması çok güzel

Otelin içeçekleri de çok güzel alkollü içeceklerden gazlı içeceklere ne ararsanız var

Otelin housekeepingi çok iyi her gün odamızı temizlediler temizliği yapan bayan çok güler yüzlü ve tatlı bir bayandı ona çok teşekkür ederiz

Havuz başı çok temizdi meydancı arkadaşlar herzaman çok yardımcı oldular kendilerine çok teşekkür ederiz su kaydırakları olması da artı bir puan çocuğumuz palmin otel de çok eğlendi herşey için çok teşekkürler palmin otel tekrar görüşmek üzere palmin oteli herkese öneriyorum gelirseniz hiç pişman olmazsınız
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Palmin Hotel noktasına 4.0 km mesafede
Ödeme Yapmanın Birden Fazla Yolu
Palmin Hotel noktasına 4.6 km mesafede
Palmin Hotel noktasına 9.3 km mesafede
Kuşadası bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (2.601)
2.606 sonuç
1.950
1.950
1-6/2.606 yorum
15 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle ailecek herşeyden memnun kaldigimizi belirtmek isterim, palmin otele ilk gelişimiz oldu ama son olmayacak, otel temizliği mükemmel housekeeping ekibine teşekkürlerimi sunarım, mutfak ve servis her bakımdan mükemmel olmakla beraber bütün çalışanlar güler yüzlü ve arkadaşça, özellikle anismasyon ekibi bütün tatilimiz boyunca bizimle yerli, yabancı ayirmaksizin çok güzel ilgilendiler.. Bütün gün boyunca sürekli aktiviteler var hiç sıkılmadan hepsine katıldık, akşam showlari çok güzeldi.! Herkese kesinlikle tavsiye ediyoruz.. Tekrar görüşeceğiz palmin otel ♥️♥️♥️

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Okan K
20 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Palmin otele 2. Gelişimiz animasyondan memnunuz geçen yılda amisyonu çok sevmiştik bu sene de çok sevdik bu otelin kalbi animasyondur hergün güler yüzlüler işlerini severek yaptıkları çok belli otel misafirlerine her zaman ayırıyorlar oyunlara katılmak istemediğinizde sizleri zorlamıyorlar her zaman başka bir aktivitemize gelebilirsiniz diyorlar ve çok ilgi alakalı gençler hepsi bir daha gelnmeyi düşünüyoruz sadece animasyon ekibi için geleceğiz gündüz aktiviteleri çok eğlenceli gece şovları çok harika otel çok temiz odalar hergün temizleniyor havuz başı çok güzel su kaydırakları var bu çocuklar için çok iyi çocuklar için çocuk kulübü var animasyon ekibinden fırat atakan samet derin breezy(bulut) azra kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Abdullah P
9 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Her şey çok güzeldi. Tüm gün otelde sıkılır mıyız diye düşünüyorduk ama etkinlikler sayesinde sıkılmaya hiç vaktimiz olmadı. Özellikle çalışanların güler yüzü ve samimiyeti bizi çok mutlu oldu. Fırat Bey, Samet Bey ve diğer tüm ekibe sonsuz teşekkürler

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Sonat U
6 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Arkadaslarimizla palmin otele ilk gelisimiz, bizim icin cok mukemmel bir deneyim oldu. Butun personele ilgilerinden dolayi cok tesekkur ederiz, yemekler oldukca cesitli ve guzeldi. Ozellikle animasyon ekibine cok tesekkur ederiz tatil boyunca herkesle cok ilgililerdi, Derin,Firat Atakan ve samete sevgilerimi sunarim..

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler Trek52387706253
24 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İlk gelişimiz olmasına rağmen çok güzeldi çok eğlendik
Özelikle animasyon ekibine çok teşekkür ederiz bizimle ayrı ayrı ilgilendiler özellikle Samet ve Fırat’ta çok teşekkür ederiz tatilimiz boyunca bizimle ilgilendiler
Ayrıca derin . Atakan. Bulut olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz seneyede tekrar gelmeyi düşünüyoruz

Tatlıları o kadar fazla iyi değil beğenmedik ama oda temizliği sıcak yemekler odaların seslerinin birbirine gelmemesi muhteşemdi. Kapalı havuzu biraz ilaç kokuyor ama sonra alışıyorsun manzarası odamızın harikaydı 226 nolu oda tavsiye edilir .

Konaklama tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler Aysen S