Bayramda 2 gece 3 gün konaklamama ait izlenimlerim aşağıdaki gibidir;
Otelde 2 aile olarak konakladık.
Oda fiyatları bölgeye göre yüksek aynı sklaya çok daha iyi tesisler bulunabilir.
Açıkçası bayramda yer bulamadığımız için tercih ettik 2 aile olarak.
Odamızda saç kurutma makinesi bozuktu,ertesi gün yenisini taktılar.
Bebekli aile olduğumuz için bebek yatağı talep etmiştik bebek yatağı yoktu bizim rezervasyonumuzda 2 kişi görünüyor gibi kaçamak bir cevap aldık.Yere yatak açtılar çocuğumuzu yerde yatırmak zorunda kaldık.
Artılar
Sahile Sıfır,merkezi konum.
Eksiler
Tesisin otoparkı yok,hadi alan yok hemen 10 metre yanında belediye otoparkı ile anlaşma yapın ben iki gün için niye 80TL para ödedim ben.
Banyo duşakabini çok dar 1 kişi zor giriyor.
Odalar genel itibari ile dar.
Mini bar yok inanabiliyor musunuz,minibar ! Sebep sorduğumuzda pandemi dediler.Komik bir cevap birçok tesis pandemi sebebiyle minibar hizmeti veriyor(güvenli turizm sertifikası olsun veya olmasın).Pandemi sebebiyle odaya maske ve kumandayı jelatin düşünceniz varken minibarın olmaması tamamen maddiyat kaynaklıdır.
Odada markasız sular sunuluyor sıcak sıcak içerek keyif alabilirsiniz.
Tekrar kesinlikle tercih etmeyeceğim bir tesis.
Restorant bölümüne dışardan misafir kabul ediliyor pandemide minibar sunulmayıp dışardan misafir alınması tam bir esnafkarlık.Para karşılığı türk kahvesi içmek istediğimizde efendim bu alan yemek için dışardan gelen misafirlerimize ayrıldı içecek için iç alanda içebilirsiniz gibi absürt ve komik bir cevap aldık.
Hiç kusura bakmayın hizmet sektöründe iseniz bu tarz cevaplar,ithamlar ve üsluplar ile kalıcı kemik müşterileri kaybedersiniz...