Emetulla S

Batıhan

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 16 Ağu 2024
En çok animasyonda miraya 100 puan veriyorum iyi ki varsınız animasyon ekibi biz çok eğlendik sizin sayenizde bu otelde kalma sebebim oldular. Çok müteşekkiriz yemekler de iyiydi havuzlar da temizdi çocuklar için eğlence var çocuklarla gelebileceğiniz çok güzel aile oteli
Batihan Beach Resort & Spa noktasına 1.9 km mesafede
Batihan Beach Resort & Spa noktasına 5.6 km mesafede
Batihan Beach Resort & Spa noktasına 7.7 km mesafede
Batihan Beach Resort & Spa noktasına 7.0 km mesafede
Batihan Beach Resort & Spa noktasına 7.6 km mesafede
Kuşadası bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (3.705)
3.704 sonuç
2.508
2.508
24-29/3.704 yorum
12 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otele ikinci gelisimiz ailecek gelinebilecek sayılı otellerden iki aile çocuklarımızla keyifli konforlu bir tatil geçirdik önceki geldiğimizde daha çok eglendik tüm otel personeline yöneticilerine teşekkür ediyoruz biraya gelerek doğru kararı vermişiz

Teşekkürler Emrah C
9 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Anımasyon ekibinden Cenker abi bizlen baya iyi ilgilendi çok yardımcı oldu güler yüzlü genel olarak otel personelleri çok iyilerdi çok güler yüzlülerdi oteli kesinlikle çok öneririm seneye gelmeyi de kesinlikle düşünüyoruz teşekkürler Batuhan ailesi

Teşekkürler Tunahan K
8 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle merhabalar buranın rezervasyonunu yaklaşık şubat aylarında yaptırmıştım tıpkı sizler gibi ben de hem buranın görsellerine hem de yorumlarına bakaraktan bir fikir beyan etmiştim kısa ve Özden söylediğimde yanılmadım ve şimdi size burada tatil yapmanızı tercih edenlerden biriyim
Bir otelde ne aranır derseniz tabii ki ilk başta hoşgörü ile karşılanma Güler yüzlülük sonrasında oda temizliği hiç yeni konumlar yemek lezzeti ilk aranan şeyler olsa gerek ve bunların hepsini batıhan otel'de bulabilirsiniz

Sonra sana bakıldığında Deniz yakınlığı ve plaj kumu buranın avantajlarından bir tanesi ve yine devam edildiğinde garsonların organizasyon yapanların hizmetleri 5 yıldızlık

İnsan sağlığının ön planda tutulduğu bu otelde aç kalma imkanınız ilgisiz kalma imkanınız gibi sıfır diyebilirim
Mesela yemek yerken oturduğunuz masaya içeceğinizi veya herhangi bir isteğinizi getiren garson çalışanına pek rastlamış değildim fakat Batuhan otel'de bunu gördüm ve kendilerine teşekkür ediyorum
Biraz da organizasyonlardan bahsedelim burada sabahın erken saatinden itibaren her türlü sporsal bunlar su topu ok atma sabah sporu akşam sporu yogo voleybol tenis basketbol masa tenisi Aquapark gibi daha sayamadığım birçok organizeye sahip olan bir otel olduğunu söyleyebilirim

Ve animasyon ekibi her gün değişik değişik organizerlerle burada güzel vakitler geçirmenizi sağlamaktalar onların hoş Güler yüzleriyle buraya tekrar gelmek isteyeceğinizi düşünenlerdenim
Kısacası buraya bir daha gelmek ister misiniz derseniz büyük harflerle. EVET deriz..
teşekkürler Batıhan otel verdiğiniz emeğe saygımız sonsuzdur

Teşekkürler Kadir O
8 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Ailecek gelebılecegıniz tek otel bence kuşadasında. Yemeklerı mukemmel. Temız ve hijjen bir tatıl yapabılırsınız. Eylence organızasyonundan aybuke hanım batın bey cenker bey ve dıger arkadaslara da ayrı ayrı tesekkur ederız hersey guzeldiii

Teşekkürler Çağrı Can Y
8 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Özellikle animasyon ekibi otele bizi çok bağladı arda batın fellaini Miray gercekten bizle çok ilgilendilwr hicbirzaman boş durmadik sürekli etkinlik yaptık yemekler ve hijyenleri gayet güzeldi ama otel yönetimi yaşanan şeyleri sanki biz müşteri leri paranoyak saniyo yaşadığım bi olayı sanki benim uydurdugumu düşün neleri çok can sıkıcı daha farklı ilgilenmelerini bekler din neyse çalışan hepsi çok sıcak kanli

Teşekkürler Coskun S