Beril K

Super eglence

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 23 Tem 2024
Otele 4 uncu gelişim her gelişimde daha cok eglenıyorum ve tekrar gelmek istiyorum. Ama otelde bır takım eksıklıkler var Temızlık bıraz zayıf,tuvaletler bıraz kotu kokuyor,spor salonu bıraz eskı ama otel genel olarak guzel.otel sahılınde platform cok kalabalık oluyor dısarıdan cok musterı alıyorlar dıye tahmin edıyorum.Otelın fotoğrafçısı cok ıyı teşekkürler
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Ödeme Yapmanın Birden Fazla Yolu
Batihan Beach Resort & Spa noktasına 9.2 km mesafede
teras
Batihan Beach Resort & Spa noktasına 5.6 km mesafede
Kuşadası bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (3.705)
3.704 sonuç
2.508
2.508
33-38/3.704 yorum
22 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu otele 5yıl öncede gelmiştik. Otelin konumu denize sıfır olması kumsalı harika . Animasyon ekibine ayrıca teşekkür ederiz çok ilgililerdi çok eğlendik. Yemekleri çok çeşit ve lezzetliydi . Odaların temizliği güzeldi tertemizdi. Önerebileceğimiz bir otel her şey için tesekkürler

Teşekkürler Flyer29299423427
22 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otele 9. Kez Gelisimiz yemeklerin tadı güzel ama tabaklar daha titiz yıkanmalı içecekler güzel temizlik olarak geçen senelere göre dikkatsiz yapılıyor İnterneti düzelmesi şart her sene aynı İnternet animasyon ekibi aynı herzamanki gibi mükemmeller tek gelisimiz onlar için bize tatilimizi güzel gecirttiriyorlar lütfen dikkate alalım tabaklar ve oda temizliği için

Teşekkürler sabirenihala2022
20 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Şimdiye kadar en çok memnun kaldığım otellerden bir tanesiydi yemekleri çok lezzetli ve çok çeşitliydi akşam olan animasyon programları bir hayli eğlenceliydi mini clup olarak birbirinden tatlı ablalarimiz çok samimi ve ictenlerdi çocuk festivalleri itinayla hazırlanmışti biz cok memnun kaldık teşekkür ederiz herşey için

Teşekkürler Sultan D
20 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

9 yıldır bu otele geliyoruz her şeyden çok memnunuz tüm animasyon ekibi hep güler yüzlüydü çok eğlendik her geldiğimizde o yuzden yillardir başka bir yeri tercih etme gereği duymadık yemekleri çok güzel odaları temiz her hangi bir eksiklikte hemen ilgileniyorlar gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Teşekkürler cerocero07
20 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel cok güzel aile ve arkadaslarla gidilebilir tavsiye ederiz hizmet her türlü cok iyi . Hersey için çok teşekkür ederiz

Deniz ve yemekleri çok iyi
Çocuklarımız cok eğlendi cocuk bölümüne ayrıca teşekkür ederiz
Birdaha gelmek isteriz..

Teşekkürler Kübra A