Aile ortamında keyifle tatil yapabileceğiniz bir otel. Animasyon ekibi gündüz sıkılmanıza imkan vermiyor. Temizlik üst seviyede. Otel personeli çözüm odaklı. Çocuk oyun alanını benim gibi son gün keşfederseniz üzülürsünüz. Çocukların canı asla sıkılmaz.
Yanıtlanma zamanı: 24 Eyl 2024
Otelden genel olarak memnun kaldık En önemlisi animatör ekibiydi. Başta Selim, Batın,Arda,Cenker,Celal,Defne,Gamze ve Miray ekip olarak çok başarılılar. İletişim ve organizasyonları şaheneydi. Hepsine tek tek teşekkür ederim.
LeventT218 adlı kullanıcıdan Batihan Beach Resort & Spa hakkında bilgi alın
Teşekkürler LeventT218
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Cenker Emre Yalçın - Batihan Beach Resort & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Eylül 2024
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
İlk zehri geçen sene aldık ve bağımlılık yaptı. Bu sene başka bir yerde tatil yapmamıza rağmen finali güzel olsun 4 gün de olsa kısa bir final yaptık tadı damağımızda kaldı. Ne kadar tatili uzatmak istesekde beceremedik neden otel dolu 😀. Sağolsun reception da Cenker bey oda için çok ugrasmasina rağmen oda ayarlayamadik . Cenker bey Ilgın için sağol👍. Odalar muhteşem yemeklere hiç laf edilmez , bar mükemmel ve cana yakın çalışan arkadaşlar. Gelelim animasyon ve eğlenceye . Hepsi genç pırıl pırıl arkadaşlarımız, hepsi çok ilgili ve çok sevecenler işlerinde ustalar hepsi sağolsun tatiliz boyunca bizleri çok eglendirdiler. Batihan ailesi sizlere çok teşekkürler seneye görüşürüz 👋👋
Oda ipucu: Havuz için gece 3 te kalkıp şezlonga havlu atmanız gerek 😀
Temizlik
Hizmet
Arif Utku A adlı kullanıcıdan Batihan Beach Resort & Spa hakkında bilgi alın
Teşekkürler Arif Utku A
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Bir sonraki tatilinizde sizleri daha iyi ağırlayabilmek için sabırsızlıkla bekliyoruz.
Bizim yıllardır gittiğimiz çocuklarımızın güvenli ve eğlenceli tek tatil yaptığı otel diyebilirim.1 temmuz- 7 temmuz arası gittik yeniden ve çok eğlendik dinlendik diyebilirim.Tum çalışanlar ve animasyon ekibi muhteşem iyi insanlar.Buzi evimiz gibi ağırlayan resepsiyonda sorumlu PELİN hanıma ayrıca çok teşekkür ederiz🥰🙏 gerçekten her konuda çok yardımcı oldu bize. Tam bir aile oteli,çocuk dostu bir otel🙏 yeme - içme konusunda zengin , eğlence konusunda sınırsız çok teşekkür ederiz.
Oda ipucu: Otel gerçekten kaliteli ve güzel ama oteli canlandıran muhteşem animasyon ekibi Koray şef ve ekibi Ozan ,Selim, Viktoria,Aysu,Gamze, Miray🙏
Değer
Yer
Uyku Kalitesi
Odalar
Temizlik
Hizmet
Elif K adlı kullanıcıdan Batihan Beach Resort & Spa hakkında bilgi alın
Teşekkürler Elif K
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sizlerin memnuniyeti bizler için çok önemli. En yakın tatilinizde yeniden görüşmek dileğiyle...
İlk defa bu sene geldik ailecek çok eğlendik aktiviteler sürekli devam ediyor hiç boş kalmadık.Animasyon ekibi çok cana yakın aile ortamı oluşmuş yemekler çok güzel herkese tavsiye ederim eylülde tekrar gelicez çok memnun kaldık tejrar teşekkür ederizzz
Ela A adlı kullanıcıdan Batihan Beach Resort & Spa hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ela A
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Cenker Emre Yalçın - Batihan Beach Resort & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Eylül 2024
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. En yakın tatilinizde yeniden görüşmek dileğiyle...
Ailemle geldiğim mükemmel bir tatildi kesinlikle gelinmesi gereken bir yer en son 2 sene önce gelmiştik ve tekrardan geldik gerçekten hala çok güzel ve personel ekibi yemekler ve temizlik şahane animasyon ekibi gerçekten çok sevecen güler yüzlü teşekkürler batıhan
umitb241 adlı kullanıcıdan Batihan Beach Resort & Spa hakkında bilgi alın
Teşekkürler umitb241