Levent T
Osmangazi, Türkiye

Güzel ve memnuniyet veren bir tatildi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 11 Tem 2024
Sayın ilgililer

Otelden genel olarak memnun kaldık
En önemlisi animatör ekibiydi. Başta Selim, Batın,Arda,Cenker,Celal,Defne,Gamze ve Miray ekip olarak çok başarılılar. İletişim ve organizasyonları şaheneydi. Hepsine tek tek teşekkür ederim.
Yanıtlanma zamanı: 24 Eyl 2024
Batihan Beach Resort & Spa noktasına 4.5 km mesafede
Batihan Beach Resort & Spa noktasına 7.0 km mesafede
Batihan Beach Resort & Spa noktasına 5.7 km mesafede
Batihan Beach Resort & Spa noktasına 10.8 km mesafede
Kuşadası bölgesindeki diğer otellere bakın
2.508
2.508
43-48/3.709 yorum
10 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

İlk zehri geçen sene aldık ve bağımlılık yaptı. Bu sene başka bir yerde tatil yapmamıza rağmen finali güzel olsun 4 gün de olsa kısa bir final yaptık tadı damağımızda kaldı. Ne kadar tatili uzatmak istesekde beceremedik neden otel dolu 😀. Sağolsun reception da Cenker bey oda için çok ugrasmasina rağmen oda ayarlayamadik . Cenker bey Ilgın için sağol👍. Odalar muhteşem yemeklere hiç laf edilmez , bar mükemmel ve cana yakın çalışan arkadaşlar. Gelelim animasyon ve eğlenceye . Hepsi genç pırıl pırıl arkadaşlarımız, hepsi çok ilgili ve çok sevecenler işlerinde ustalar hepsi sağolsun tatiliz boyunca bizleri çok eglendirdiler. Batihan ailesi sizlere çok teşekkürler seneye görüşürüz 👋👋

Oda ipucu: Havuz için gece 3 te kalkıp şezlonga havlu atmanız gerek 😀
Teşekkürler Arif Utku A
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Cenker Emre Yalçın - Batihan Beach Resort & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Eylül 2024

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Bir sonraki tatilinizde sizleri daha iyi ağırlayabilmek için sabırsızlıkla bekliyoruz.

9 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bizim yıllardır gittiğimiz çocuklarımızın güvenli ve eğlenceli tek tatil yaptığı otel diyebilirim.1 temmuz- 7 temmuz arası gittik yeniden ve çok eğlendik dinlendik diyebilirim.Tum çalışanlar ve animasyon ekibi muhteşem iyi insanlar.Buzi evimiz gibi ağırlayan resepsiyonda sorumlu PELİN hanıma ayrıca çok teşekkür ederiz🥰🙏 gerçekten her konuda çok yardımcı oldu bize. Tam bir aile oteli,çocuk dostu bir otel🙏 yeme - içme konusunda zengin , eğlence konusunda sınırsız çok teşekkür ederiz.

Oda ipucu: Otel gerçekten kaliteli ve güzel ama oteli canlandıran muhteşem animasyon ekibi Koray şef ve ekibi Ozan ,Selim, Viktoria,Aysu,Gamze, Miray🙏
Teşekkürler Elif K

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sizlerin memnuniyeti bizler için çok önemli. En yakın tatilinizde yeniden görüşmek dileğiyle...

6 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

İlk defa bu sene geldik ailecek çok eğlendik aktiviteler sürekli devam ediyor hiç boş kalmadık.Animasyon ekibi çok cana yakın aile ortamı oluşmuş yemekler çok güzel herkese tavsiye ederim eylülde tekrar gelicez çok memnun kaldık tejrar teşekkür ederizzz

Teşekkürler Ela A
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Cenker Emre Yalçın - Batihan Beach Resort & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Eylül 2024

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. En yakın tatilinizde yeniden görüşmek dileğiyle...

5 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Ailemle geldiğim mükemmel bir tatildi kesinlikle gelinmesi gereken bir yer en son 2 sene önce gelmiştik ve tekrardan geldik gerçekten hala çok güzel ve personel ekibi yemekler ve temizlik şahane animasyon ekibi gerçekten çok sevecen güler yüzlü teşekkürler batıhan

Teşekkürler umitb241

4 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel temiz ve guzeldi ister sessiz sakin oturabileceginiz ister her türlü eğlenceye katılabileceğiniz bir otel animasyonu cok iyi ekibi çok güler yüzlü on numara bir otel çocuklarla gelinebilecek en iyi otel yemeklerin cesidi de fazlaydı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz

Teşekkürler Akif Y