Eylül Ş.

Muhteşemdi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 24 Ağu 2020
Arkadaşlarımla 3 günlük gittiğim, bitti diye acayip üzüldüğüm tatilimizi geçirdiğimiz otel. covid19 tedbirleri ve hijyen konusunda hassasiyetleri kesinlikle çok iyiydi. fiyatı kesinlikle performansı karşılıyor. resepsiyonda çok iyi karşılandık.personel çok ilgili. onun dışında isteklerimizle de çok ilgilenildi. tekrar gitmeyi dört gözle bekliyorum. teşekkürler marina hotel ailesi!
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Marina Hotel noktasına 16.3 km mesafede
Marina Hotel noktasına 3.8 km mesafede
Marina Hotel noktasına 2.4 km mesafede
Marina Hotel noktasına 4.5 km mesafede
Kuşadası bölgesindeki diğer otellere bakın
18-23/309 yorum
22 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gece susmak bilmeyen müzik sayesinde uyumak mümkün değil. Resepsiyona sorduğum zaman bilmiyorum ne zaman biter müzik cevabını aldım. Oda standartları çok düşük. Prizler çalışmıyor yatak konforu yok. Kısacası dinlenmek isterseniz gelmeyin bu otele!!

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
3  Teşekkürler canp322
24 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hic tereddutsuz en az 10 yildir konaklamayi tercih ettigim, manzarasi , konforu, sicak atmosferi, guleryuzlu personeli , leziz yemekleriyle paha bicilmez bir degere sahip olan Adada tek tercihim olan herkese onerdigim bir hotel... Marinada ve sehir merkezinde olmasi da ayrica bir rahatlik ..

Teşekkürler Snmiss
11 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

Múkemmel bir hotel yine gelecegim londradan ....çok temiz ve her şey çok iyi ...staff cok múkemmel hersey harika cok cok tesekúrler hepinize ..yakinda yineeeee gelecegim londradan SÓZ veriyorum. Marina hotel kusadasi aydin

Teşekkürler 531bulentk
26 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı

Manzara ve hizmet için teşekkür ederiz. Odalar fotoğraflardaki gibiydi, Kuşadası manzarasına doyum olmuyordu. Yemek hizmetinde hiç bir aksama yaşamadık. Personel bizimle ilgiliydi, bu hoşumuza gitti..

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler Nerolav
Ön Büro Müdürü marinahotelsuites - Marina Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Mart 2020

Değerli misafirimiz,
Güzel yourmunuz için teşekkür eder, sizleri tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı bilmenizi isteriz.
Saygılarımızla,
Önbüro Müdürü

5 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Resimlerden ve dışarıdan gelen otel iyi görünüyor, ancak lobiye girdiğinizde kabuslar başlıyor;
İki odamız vardı, personel birinci katta, biri beşinci katta, otelin tamamen rezervasyonlu olduğunu ve oda bulunmadığını söylüyor. Odaları en azından aynı katta tutmakta ısrar ettiğimizde, aniden yan yana iki oda bulmuşlardı, neden baştan başa odaları vermiyorsunuz?
Check-in sırasında iki oda ve edebi 5 dakika, biz odada bir BÜYÜK HAYVAN bulundu, iğrenç .... biz öldürdük ve oda temizliği ve bazı haşere kontrolü için temizlik göndermek için resepsiyon çağırdı, 10 dakika daha sonra, bir adam bir kova ve hamamböceği alarak fırça ile geldi, ya da haşere kontrolünü söyledik. Resepsiyonu aradığını bilmediğimi söyledi.
Sonra odayı değiştirdik;
Her yerde toz, masalar ve sandalyeler, oda temizliği sadece yatakları toplar ve banyo çöplerini temizler, başka hiçbir şeye dokunmazlar.
Banyo duşu bozuldu
Oteldeki su felaket, tuzlu, tadı kötü, ama kullanmaktan başka seçeneğin yok.
Duş bozuk, her yerden su sızıyor ...
Restoran her zaman kirli, temel temizlik uygulanmaz.
Otelin ana girişindeki çöp kutusuna küçük bir çöp torbası koyduk, tahmin et ne oldu; iki buçuk gün orada kaldılar, ana girişi kontrol etmiyorlar.
Bir gün, restoranda elektrik yoktu ...
asla bu otelde kalmayı düşünmeyin, iade edilemeyen rezervasyonlar yaptırdığımız ve rezervasyonumuzu iptal etmeyi reddettiğimiz için kalışımıza devam etmek zorunda kaldık.

The hotel from pictures and outside structure looks ok, but once you enter the lobby, nightmares begin;
We had two rooms, staff assigned one on first floor and one on fifth floor, saying the hotel is fully booked and no rooms are available. When we insisted on having the rooms at least on the same floor, suddenly they found two rooms next to each other, so why don’t you just give the rooms next to each other from the beginning!!!!
One of the two rooms and literary 5 minutes from the check in, we found a HUGE COCKROACH in the room, disgusting.... we killed it and called the reception to send housekeeping to clean the room and have some pest control, 10 minutes later, one guy came with a bucket and brush taking the cockroach, what about the pest control we said? He answered I don’t know call the reception....
Then we changed the room;
Dust everywhere, tables and chairs, housekeeping just tide up the bed and remove bathroom garbage, they don’t touch anything else.
Bathroom shower is broken
Water in the hotel is disaster, salty, has bad taste, but you have no other option than using it.
Shower is broken, leaking water from everywhere...
Restaurant is always dirty, basic cleaning is not applied.
We put a little garbage bag in the trash bin at the hotel main entrance, guess what; remained there for two days and half, they don’t check the main entrance.
One day, there was no electricity in the restaurant...
don’t ever never consider to stay in this hotel, we had to continue our stay because we booked nonrefundable reservations and they refused to cancel our booking.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
1  Teşekkürler IAD-Traveling