semih
Eindhoven, Hollanda

Genel olarak iyi eksikler var

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 6 Eyl 2018mobil cihaz aracılığıyla
İnternette bulunan negatif yorumlara rağmen biz odamızdan memnun kaldık. Bunda deluxe suit odamızın olmasının etkisi olabilir. Manzara muhteşemdi. Airco optimal çalışmıyor ve ne zaman uyansam devreden çıkmış oluyordu. İlk iki günki resepsiyon görevlisi pek güleryüzlü değildi. Son gündeki görevli güleryüzlüydü. Kahvaltı fena değil çeşit çok
Konaklama tarihi: Eylül 2018
Marina Hotel noktasına 16.3 km mesafede
Marina Hotel noktasına 3.8 km mesafede
Marina Hotel noktasına 2.4 km mesafede
Marina Hotel noktasına 4.5 km mesafede
Kuşadası bölgesindeki diğer otellere bakın
30-35/309 yorum
28 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Arkadaşlar otelin sanırım tek iyi yanı konumu.Otogardan tek vesayit kapısana kadar giden mınıbusler var. Otel 4 yıldızlı diye geçiyor ama 4 yıldızdan bir haberler. Odalar cok eski prizler calısmıyor,balkonlar bir birine cok yakın.Biz dışarıda uğraşmayalım diye yarım pansiyon konsepti tercih ettik nede olsa otel yemeğidir diye.Aman siz tercihinizi o yönde kullanmayın cidden pişman olursunuz.Çıkın dısarıda yiyin.Süt tatlıları kac günlük kim bilir? Orda oldugum 3 gun boyunca hep aynı şeyler.Temızlık idare eder başka bir tutar yanı yok.Önünden geçmem bir daha net.

1  Teşekkürler Yusuf D
25 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gelmeyin kesinlikle hiçbir kuruşu haketmiyor otel. Deniz manzaralı oda ayırtıp kara manzaralı oda vermeleri daha sonra zar zor deniz manzaralı DELUXE odaya transfer etmeleri çok tatsızdı. Deluxe odanın fotoğrafları da yorumdan bakabilirsiniz. Soğutmayan bir mini dolap ,klozeti arızalı bir tuvalet ve bakımsiz bir oda. Balkonlarda çamaşır asmak için bi sey bile yok sandalye kullanmak zorundasiniz. Daha uygun fiyatlı oteller vardı ama biz zaten 2gece konaklicagimiz icin biraz daha fazla ucret odeyip konfor tercih edelim dedik ve büyük hayal kırıklığı. Tercih sizin

1  Teşekkürler aytugkemal
17 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hersey cok güzeldi. Yemeklerin lezzeti cok iyi. Manzarası cok güzel kusadası ayaklarınızın altında. Sessiz sakin bir otel aksamları canlı muzik oluyor. Restaurant bölümü çalışanlarına ozellikle tesekkür etmek istiyorum.

Teşekkürler Apsuva E
16 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

Çalışan personel yabancı turist değilseniz ilgisiz hatta kaba, resepsiyonda çalışanların birbirinden haberi yok, odalar ve duşlar pis. Otopark yok kapıdaki personel Buraya park edemezsiniz, Yasak! demekten başka bir şey yapmıyor. Manzarası dışında çok vasat bir işletme.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
1  Teşekkürler Nurtaç Ö
10 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

Dış görünüşüne ve marinaya yakınlığından dolayı tercih ettiğim bu otel malesef tam bir hayal kırıklığıdır.Önce otel girişinde suratsız ve ilgisiz 2 resepsiyonist sizi karşılıyor.Daha sonra oda kokuyor ve duş paslı vs.Tam anlamıyla kötü.Kesinlikle tavsiye değildir.

1  Teşekkürler GİZEM A