özlem g

Kahvaltı mükemmeldi. Filiz hanım anne şefkati ile yaklaşıyordu. HK’da çalışmakta olan sorumlu İntizar on numara .

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 25 Haz 2024
Tertemiz oda ,duş..pamdemi sonrası muhteşem değişim . Aklımızda kaldığı için tekrar gelmek istedik çünkü ayrıca hayvan dostu bir otel. Bu bizim için bir ayrıcalıktır . Hizmette üstün dikkat Güleryüz ve hijyen konusunda mükemmel diyebiliriz . Restorantının manzara ve lezzeti paha biçilemez . Muhakkak deneyimlenebilmenizi öneriyorum . Otel sahibi Can bey’e ayrıca teşekkürler. Otel sahibi olduğunu otelden ayrılırken öğrendik . Yakınlığı ve güleryüzü anlatılamaz .
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
General Manager Yasin Arslan - Suhan Seaport 360 Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 25 Ağu 2024
Sayın misafirimiz, Kuşadasındaki tatilinizde otelimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Otelimiz hakkındaki düşüncelerinizi okuduğumuzda,başta Filiz hanım ve İntizar hanım olmak üzere , bizlere gurur ve mutluluk yaşattığınız için teşekkür ediyoruz. Sizlerin memnuniyeti bizlerin birinci önceliği, bu yüzden sizleri hersene otelimizde görebilmek için elimizden gelen iyi hizmeti sürdürmeye devam edeceğiz.Size ve yaşamı paylaştığımız can dostlarımızada kapılarımız tabiki her zaman açık. Tekrar misafirimiz olmanız dileğiyle.
Suhan Seaport 360 Hotel noktasına 5.4 km mesafede
  • Doubletree
Suhan Seaport 360 Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Suhan Seaport 360 Hotel noktasına 16.2 km mesafede
Suhan Seaport 360 Hotel noktasına 18.0 km mesafede
Kuşadası bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/48 yorum
21 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Fiyat performans olarak gayet başarılı çalışanlar çok iyi ev konforu sağlıyorlar havuz başında Filiz hanım, resepsiyon da Murat bey gayet ilgili alakalı idiler hepsine çok teşekkür ederiz, bir daha Kuşadası'na geldigimizde tercih sebebimiz olacaktır

Teşekkürler tamergg2022
20 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Odanın temizliği o kadar iyidi ki özellikle yastıkların yumuşak ve rahat olması mükemmel bir uyku yaşadım. Ve Filiz hanım O tatlılığı güler yüzü işini severek yapması ilgisi çok Teşekkürler Filiz hanımı hep görmek isteriz orada🙏🏼🤍🤍🤍🤍

Teşekkürler Dilara A
20 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Tatil için bayramda geldim otel baya eski restauranttaki filiz hanım ve resepsiyondaki murat bey dışında çok memnun kalmadım fakat filiz hanım murat bey oldukça ilgiliydi teşekkürler manzarazı güzeldi merkeze yakındı hayvansever bir oteldi

Teşekkürler Ecem S
19 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel çalışanınız Filiz Hanım'a göstermiş olduğu ilgi ve alaka dan dolayı özellikle teşekkür ediyorum.......................................................................................................................................
Rıfat ERK

Teşekkürler Wander56712617057
18 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Her yil severek kaldigimiz bu otelde,tum personelin guleryuzu ve ilgisi , evcil hayvan kabul etmesi baslibasina secme nedenimizdir. Restaurant gorevlisi Filiz Hanimin ilgisi ve guler yuzu, her yil hatirlayip tatli karsilamasi ve ilgisi , otel sahibinin de hayvanlara olan sevgisi nedeniyle gonul rahatligiyla kalabileceginiz Kusadasindaki en tatli oteldir.

Teşekkürler Sinem E