Hilal C

Ulaşamıyoruz!

Pak Hotel yorumu
5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 6 Ağu 2019
Merhaba .Bayram için rezarvasyon yaptırmıştık.Teyit etmek için 02566148833 numarayı arıyoruz ama bu numaraya ulaşamıyoruz .Ulaşabileceğimiz başka bir irtibat numarası bilen var mı? Varsa yazarsanız sevinirim.
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Pak Hotel noktasına 2.0 km mesafede
Pak Hotel noktasına 2.6 km mesafede
  • Destinia.com
Pak Hotel noktasına 5.1 km mesafede
Kuşadası bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/64 yorum
16 Mart 2019 tarihinde yorum yapıldı

Seaside59530757994 adlı kullanııcıyım ve tekrar dıger mesajın altına yorum atamadıgımdan buraya yazıyım dedım .ben aramısım gezmısım 4 kadar otel otel gıtmemısım Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın ben sızı aramadım tatil spetinden spariş verdim yerimi ayıttırdım size geldigimde 2 saat geçmişti ben parasını ödedımmı kardesım isterse sabaha kadar açık kalır seni alakadar hiç etmez yalan konuşma bulamadıgım için senin oteline geldigim yok ben geldigimde sırp kımsede yokdu babanın keyfınemı sana asagıyı vermıyelım dedın 1*2 saatte bır ondanmı odaya girenler degişiyordu terbiyesiz ler

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Teşekkürler Seaside59530757994
Sahibi PAK-HOTEL - Pak Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Nisan 2019

Merhaba;
tatil sepetinin sisteminde niiçin sizin iptal rezervasyonunuz yok o zaöam madem siz o rezervasyonu oradan yaptınız?
Niiçin ipotal etmediniz veya edemediniz, bize o konuda telefon gelseydi tereddütsüz kabul ederdik,müşteri her zaman haklıdır amaaaa;
1-Sırp gelen yok diyosun, hayırdır sen otelde resepsiyonistmisin kimin nereli olup olmadıgını biliyorsun,misafiri emniyetin kbs sistemine siz mi kaydediyorsunuz???
2-Anamın babamın keyfine baslatma terbiyeli olun haddinizi bilin.....
3-Madem 1 2 saatte bir odaya giren cıkanlar degısıyordu sen mi organizesini yapıp pecetesini degıstırıyordun da biliyordun...
Asıl rezil sizsiniz..
Allah buyuktur her zaman için,insanın beynini geçtim sizin hem beyniniz hem de kalbiniz pisleşmiş...

4 Kasım 2018 tarihinde yorum yapıldı

esimle bodrumdandan tatil aldık 8gun tatılden sonra ızmıre gidicegimizden yolumuzun üstünde sırf aqua parka gitmek için buraya gidelim dedık 2 günlük bi yer buldum bu pak hoteli neyse bodrum donusu saat 4 civarı giris için gittim kadında bi surat ben odanızı verdım ama dedi neden diyorum 2 de giriş yapmadınız diyor sanamı sorucam ne zaman giriş yapacagımı ben sıze alt kattan verıyım oda dedi peki dedim en üsttte olsa ne en altta olsa ne herhalde manzaradan dolayı dedim kaldım .1 gun gec geldıgımzden ben farketmedım esım yan odalara gıren cıkan oluyor dedi bende temızlıyolardır yada gece gelıp kalanlar oluyodur dedım herkesı kendımız gıbı sanıyoruz ya megersem 2 günü gece anladım adamlar birlikde olmak isteyenlere oda veriyormus adamlar dan gece sevısme seslerı gelıyor biri geliyor biri gidiyor pavyon gibi ayıp be yazık gunah ailenle gelen ınsanlar var madem böyle biryersın normal ınsan alma bari terbiyesizler kaldım sabah bastım gittim bdahamı tovbeler tovbesi kaldıgımız yere bak bende dıyorum manzara gorelım dıe kadın bıze 2 3 katı vercek terbiyesizler ınsan nabar eder odamı degıstırır aıle olarak kayıt yaptırmsım tatil sepetinden onudamı gozun görmuyor .kesınlıkleee onermıyorum buraya 50 100 tl verıp kalcagınıza200 verın adam gıbı yere gidin kendınızı dusurmeyın

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Teşekkürler Seaside59530757994
Sahibi PAK-HOTEL - Pak Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Mart 2019

Sayın Misafirimiz;
Saat 14'te geleceğim diyorsunuz.gec kalırsanız odaları satarız dememize ragmen ve sizinde onaylamanıza ragmen tesisimize giriş yapmadan evel birçok otel gezip 4 te gezmenize ragmen otele bir şekilde kabul ediliyorsunuz.
Otelde tamamen sırp grup kalmakla beraber insanların odalarda cıkardıkları sesler sızı pek ilgilendirmez.
Kimin ahlaklı olupta olmadıgını Allah bilir.Ama sizde o ahlagın zerresinin olmadıgı kesin...
Söylediğiniz bütün sözler misli ile tarafınıza iadedir.
Saygılarımızla

26 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kurban Bayramı'nda internetten bulduğumuz Oteli önce kibar dilli bir bayan karşıladı sonra odamıza çıktık tv çalışmıyor taharet musluğu çalışmıyor rezervuar çalışmıyor ve kova istedim kova kullandım taharet yerine duşunu hortumunu söktüm odanın her yerinde kan vardı ve o kibar hanımefendiye söylediğimizde alın paranızı çekin gidin dedi oda ve kahvaltı dedikleri sadece kapalı 10 çeşit reçel bir çeşit peynir yumurta domates salatalık sadece plastik kap içinde inanılmaz Ötesi pis aslına bakarsanız yazmam bunları insanların ekmeğine mani olur düşüncesiyle Ancak bu insanların bize asla saygısı olmadığını gösteriyor para alıyorsunuz kardeşim o insanlara adam gibi hizmet sussanıza tamirat tadilat yaptırırsanız a ama Allah var otelin konumu gerçekten güzel... Evet son şey şu Sadece bu otelde sınırlı değil kuş adasının neredeyse üm otelleri İğrenç ötesi Herkes tepkisini yazsın �nsanlar biraz tadilat tamirat yapsın Bayramda 3 5 katı geçirmeyi çok iyi biliyorlar Sağlıcakla kalın

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
1  Teşekkürler germiyyan1905

Sayın germiyyan1905 Otelin tuvaletinin taharet muslugunu sökere o cubukla ne yapmak istediniz bizde anlayamadık :D otelin kahvaltısı standarttır ve sızın dısınızda 120 kişi de aynı kahvaltıdan yemektedir.Geçirmek derken bunlar ayıp şeyler ; arz talep dengesi deseniz daha dogru olurdu...

21 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

10 günlük Ege seyyahatimin en berbat gününü yaşatan bu otelin hem sahibi hemde resepsiyonunda bulunan arkadaş bırakın otelciliği vicdan dan ve insanlıktan da bi haber... 4 çocuğum eşim ve ben 6 kişilik bir aileyiz.. Gündüz internetten iletişim bilgilerine ulaşarak aradığımda bir hanımefendi gayet kibar samimi bir şekilde rezarvasyon talebimi aldı ve otelin sahibi olduğunu ailecek işlettiklerini söyleyerek odaların durumunu anlatarak bize ihtiyacımız olan 2 oda ve 5 yatak rezervasyonumuzu aldı ve gönderdiği hesap numarasına talep ettikleri otel ücretini ödedim. Gece 11.30 gibi otele vardık. Çocuklarımla birlikte odamıza çıktığımızda her bir odada bir yatak olmak üzere 6 kişiye toplam 2 yatak olduğunu görerek tekrar resepsiyona indik... Bundan sonra durumu çok doğal karşılayan resepsiyondaki rezarvasyon alan hanfendinin oğlu olduğunu öğrendiğim arkadaş bir karışıklık olmuş herhalde dedi.. Ben ikinci bir teyit aldığımı söyledim... Ama anlaşılan odaları satmışlar... Bana yapcağı birşey olmadığını söylerken beni ve ailemi o saate mağdur etmenin mahcubiyetini duymayı bırakın vatandaş bizi nerdeyse kovacak konumda idi... Neyse allah için hakkını verelim hızlı bir şekilde para iadesi yapıp gecenin 12 sinde çoluk çocuk otelin kapısında kalmamızdan en küçük bir rahatsızlık bile hissetmedi arkadaşımız...Ben dik seyyahat eden dünyanın 62 ülkesi ülkemizin de 60 ın üzerinde vilayetini gezmiş onlarca otelde kalmış biriyim..Böyle bir uygulama, böyle fitursuz bir muamele ile ilk defa maruz kalıyorum...Yorumu sizlere bırakıyorum...

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler 663bilgehan_
Sahibi PAK-HOTEL - Pak Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Ağustos 2018

Otele Dayı dayı kendini beğenmiş bir tavırda geliyorsunuz,tarafımızla gözlerinizi büyüterek konusuyorsunuz,tabiri caizse artislik yapıyorsunuz ve sonrada sizi otelimde konaklatmamı bekliyorsunuz.SİZE ODA YOK KARDEŞİM ,EDEPLİ HAYALI İNSANA ODA VAR,BU OTELDE YÜKSEK PERDEDEN KONUSAN KİŞİLERE DEĞİL SİZ CUMHURBAŞKANI BİLE GELSE ODA YOK.
HERŞEY PARA DEĞİL.

28 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Evet ucuz ama zaten o kaliteye daha fazla para verilmez. 20 tl daha para verilip daha temiz yerde kalınabilir. Biz memnun kalmadık. Yataklar,oda,banyo çok kötü. İyi olan sadece konumu. Biz gezi sitelerinden yer ayırtıp gitmiştik. Gözümle görseydim orada kalmazdım.

Konaklama tarihi: Haziran 2018
4  Teşekkürler hatikedede10

Gözünle gördünüz,niiçin kaldınız,başınıza silah mı dayadık kalacaksınız diye beyefendi.Boş boş konuşmayın....