Navigator60322145925

Huzur dolu bir konaklama

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 Ağu 2024
Güleryüzlü hizmet , kusursuz bir ambiyans , mükemmel bir kahvaltı yani kısacası kendinizi çok özel ve rahat hissedeceğiniz bir butik otel.
Biz Zeus isimli odada kaldık , özenle hazırlanmış bir tasarımdı ve kullanılan bütün eşyalar kaliteli , temizlik ön plandaydı.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Villa Ephesus Hotel noktasına 2.7 km mesafede
Villa Ephesus Hotel noktasına 5.7 km mesafede
Villa Ephesus Hotel noktasına 14.8 km mesafede
Villa Ephesus Hotel noktasına 2.0 km mesafede
Kuşadası bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/136 yorum
1 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Nereden başlasam bilemiyorum ama kısa ve öz yorum bekleyenler için: MÜKEMMEL. Otelin her bir köşesi çok ince düşünülerek tasarlanmış. Kendinizi zaman ve mekandan bağımsız başka bir yerde gibi hissediyorsunuz. Manzara eşsiz. Biz Kuşadası’nı gezip görmeye gelmiştik ama akşam yemeği dışında otelden çıkasımız gelmedi ve öyle de yaptık. Odaları, havuzu, manzarası, terası, kahvaltı salonu, kısacası her bir köşesi görsel şölen. Hijyen kusursuz. Odalar tertemiz. Kahvaltı eldivenle servis ediliyor. Lezzet muhteşem. Ev yapımı ürünlerle hazırlanmış taze ve dolu dolu bir kahvaltı. Doyduğuma ve devam edemediğime üzüldüm. Personel çok profesyonel ve güler yüzlü. Oldukça huzurlu bir ortamı var. Rahatsız edici en ufak bir şey bile olmadı. Sadece bu otelde konaklamak için bile tekrar Kuşadası’na gelmek istiyoruz. Aracınızı çok yakınlarda bulunan otoparklardan birine bırakıp gelirseniz daha rahat edebilirsiniz. Zaten otelden çıktığınız anda çarşıdasınız, konum oldukça merkezi. Bize unutulmaz keyif ve huzurla güzel bir deneyim yaşattılar. Melek Hanım ve Okan Bey’e ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Yaren N
23 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mukemmel karsilamaydi buz gibi ev yapimi limonatayla otelin mimarisinden cok etkilendik. Melek hanim cok yardimci oldu, oldukca icten ve guleryuzluydu. Odaya girince temizlik kokusunu hemen aliyorsunuz ve kesinlikle yatak inanilmaz rahatti. Konum olarakta carsinin hemen icinde olmasi yuruyerek her yere gidebilmemizi sagladi. Kesinlikle tekrar gelecegiz. Sabah feribota yetismek icin kahvaltiya kalamadik ama sonrakine kesinlikle deneyimleyecegiz.

Teşekkürler 553sad_ka
18 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eğer Kuşadası'na geliyorsanız muhakkak bu Otel de konaklayın.Size ve herkese tavsiye ettiğim muhteşem bir otel.

İlk olarak Otelin dekorasyonu, sizi Yunan mitolojisi ve Türkiye tarihine kaptırmak için güzel bir şekilde yapılmıştır. Otelin her detayı tam olarak göz kamaştırıyor.

İkinci olarak bu konaklama çok iyi bir konumda. Kolayca yiyecek bir şeyler bulabileceğiniz veya alışveriş yapabileceğiniz şehir merkezinin kalbindedir. Otel, güzel bir gün batımına hayran kalmak için deniz kenarında bir yürüyüşün keyfini çıkarmanızı sağlayacak plajın hemen yanında yer almaktadır.

Otel temiz, personel çok kibar ve yardımsever, sizinle çok güzel ilgilenecekler. Türk kahvaltısı mükemmel ve doyurucu. Menü her gün değişecektir, böylece farklı spesiyaliteleri keşfedebilirsiniz. Bütün bunlar çok sessiz bir ortamda, dinlendirici bir tatil için mükemmel.

Son olarak Konaklamamızı mükemmel yapan nezaketi ve sıcak karşılaması için Melek Hanıma çok teşekkürler.

Teşekkürler Gezal D
15 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

öncelikle kesinlikle önermiyorum odalar istediğim temizlikte değil, yemekler beklentimi karşılamadı. yani arkadaşlarınızla gidip eğlenebileceğiniz bir yer değil animasyon ekibi yok. En azından aktivite falan olurdu zaman geçerdi şahsen ben çok sıkıldım ve arkadaslarımda aynı şekilde, ailecek bile eğlenebileceğinizi düşünmüyorum. teşekkürler

Teşekkürler Ayten K
Genel Müdür Okan K - Villa Ephesus Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Temmuz 2024

Sayın Ayten Hanım
Eşinizin bir önceki yorumuna ek olarak yaptığınız yorum için teşekkür ederiz. Diğer yorumda belirttiğim gibi bizim otelimizde housekeeping sizin şahsi makyaj malzemeleri, takı-aksesuar ve iç çamaşırlarınıza dokunamaz. Odanın heryerine yaydığınız bu kişisel eşyalarınızı düzenlemediğiniz veya safe-box'a kaldırmadığınız sürece etkili bir temizlik yapılması söz konusu olmayabilir.
Beklediğiniz türde aktivite ve animasyonlar çok odalı büyük resort oteller için geçerlidir. 15 odalı küçük bir tesiste, özellikle yetişkin konsepti uygulanan ve sessizliğe önem verilen bir otelde ne gibi bir animasyon beklentiniz vardı bilmiyoruz ama bizim otel yönetimi olarak çok yüksek müzik, animasyon vb etkinlikler düzenleme planımız yok. Belki ilerleyen günlerde oda kapasitemiz artar ise yoga, pilates, cooking-class veya terasımızda hafif müzik dinletisi planlarımız mevcut. Size otelimizi satın almadan önce bu bilgiler verilmişti. Zaten otele 12 yaş altı misafir kabul etmediğimiz ve tam olarak bir aile oteli sayılmadığımızdan dolayı şimdiye kadar hiçbir misafirimizin animasyon veya etkinlik talebi olmadı.
Biz sadece kahvaltı hizmeti veriyoruz. Ayrıca bir restoranımız bulunmuyor çünkü zaten şehrin merkezinde ve bir çok populer mekana yürüme mesafesindeyiz. Eğer ki otelde bir restoranımız olursa ticari kaygı ile dışarıdan misafir kabul etmek zorunda kalacağımızdan ve bunun otelimizin anlayışına karşı olduğundan restoran hizmeti vermiyoruz. Sizin yemekten kastınız eğer ki kahvaltı ise bu konuda %99luk bir memnuniyet olduğunun ve misafirlerimizin kahvaltımızı cok beğendiğini söyleyebilirim. Ayrıca bunu diğer yorumlarda da okuyabilirsiniz. Sizin mevcut kahvaltıdan ne tür beklentiniz vardı bizimle paylaşabilirseniz bunun kendimizi geliştirmeye yardımı olacaktır.

26 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Şuana kadar konakladığım en iyi otel kesinlikle.Çalışanlar ilgili, fazlasıyla düşünceli kaldığımız oda da çok güzeldi gayet hijyenik her detayıyla muhteşem bir yer görsellerden çok daha fazlası
hem şehrin ortasında aynı zamanda gayet sakin huzurlu bir yer yolum tekrardan düşücek eminim💝

Konaklama tarihi: Haziran 2024
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti