Voyage60634986402

amazing holiday

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 26 May 2024
Güzel bir tatildi 7 gün kaldık yemekler güzel içecekler lezzetli odalar temiz ve konforlu havuzu büyük günlük oyunlar eğlenceli gece showlar çok eğlenceliydi kuşadasına ilk defa bu otele geldik tekrar gelmeyi düşünüyoruz bizim için güzel bir tatil oldu teşekkürler
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Villa Ephesus Hotel noktasına 1.7 km mesafede
Villa Ephesus Hotel noktasına 4.4 km mesafede
Villa Ephesus Hotel noktasına 2.3 km mesafede
Villa Ephesus Hotel noktasına 16.5 km mesafede
Kuşadası bölgesindeki diğer otellere bakın
14-19/144 yorum
21 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Eski evlerin ve sokakların bütün güzelliğiyle gözler önüne serildiği ve bunun efesin tarihsel dokusuyla desteklendiği muhteşem ötesi bir yer ..sadece bunlar değil otelin sakinliği ve temizliği tüm yıldızları fazlasıyla hak ediyor. Misafirperver ve güleryüzlü ve ilgili personel de eklenince bir konuk daha ne isteyebilir ki..ayrıca merkezde porta, kaleye, kervansaraya ve güzel yeme içme yerlerine metrelerle ifade edilecek yakınlıkta ve manzarası muhteşem. Daha nice günlerde Kuşadasının eski evlerini görmek için gitmek isteyeceğim gidin diye önereceğin bir yer.

Konaklama tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler Nil C
11 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Kuşadası merkezde yeni,temiz,özenle döşenmiş bir otel.Fiyat performans gayet iyi.Çalışanlar güler yüzlü ,ilgili Melek hanım,Okan ve Yiğit beye çok teşekkür ederiz.Kuşadası manzarasında lezzetli taze ününleri ile kahvaltılarımız,sahile,güzel mekanlara ve denize girilecek güzel plajlara yakın olması çok güzeldi.Küçük bir park yeri sorunu var ama sanırım Kuşadası merkez ara sokaklarında genel olarak durum böyle.Tekrar geldiğimizde kesinlikle bir daha kalmak istiyoruz.

Konaklama tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler çağla ç
4 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Kız arkadaşımla iki gece konakladık ama yorumlarla alakası yok otel bildiğin osmanlı zamanında kalma bir asmalı konak yataklar hiç rahat değil diğer otellerden bir tık daha ucuz diye asla tercih edilecek bir yer değil ben bir daha uğramam .

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler Serkan A
General Manager Okan K - Villa Ephesus Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Eylül 2023

Merhabalar Serkan Bey
Doğru konaklama yerine yorum yazdığınıza emin misiniz? Bizim yataklarımız Yatsan markasının uluslararası bir çok beş yıldızlı otelinde kullandığı modelidir. Ayrıca bizim fiyatlarımız ortalamanın bir tık üzerindedir. Ayrıca Ağustos ayı rezervasyonlarımıza baktığımızda 2 gece olarak sizin isminizde bir rezervasyon göremedik. Doğru tesis için yorum yazdığınıza emin misiniz?

13 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Küçük bir sokakta küçük taş evler. Böyle bir otel konseptini deneyimlemek kesinlikle çok keyifli. Her köşeden mitolojik bir süprizle karşılaşabilirsiniz. Otel Mini k bir sokak konsepti olduğu için odaya kapanmak zorunda değilsiniz. Biz odada da vakit geçirdi. Hava geldiğimizde epey soğuktu. Odadaki koltuklar sayesinde çok rahat ettik. Kaldigimiz evin hemen onude hazirlanmis kameliye de montlarimizla keyifle denize bakarak kahvemizi ictik. Kahvaltı için ayrılan bölüm deniz manzaralı çok güzel dekore edilmiş. En sevdiğimiz şey sofrada hicbir şey ziyan olmayacak şekilde porsiyonlanmis. Isterseniz devamını hemen getiriyorlar. Ama sofrada ziyan olmamasına çok özen gösterilmiş. Her şey taze. Lezzetli. Servis çok özenli. Kapıdan girdigimiz andan itibaren bizi karşılayan Hüseyin bey her şeyle çok güzel ilgilendi. Kusadasinda klasik bir otel dışında bir konsept otel tercih etmek isterseniz çok memnun kalabilirsiniz. 3 yıllık bir otel olduğu için herşey yepyeni. Arabayı park edebileceğiniz ayrıca bir alan yok ama buna ihtiyaçta yok. Çok yakında bir alana koyabilirsiniz. Çarşıya, marinaya bir kaç dakika yürüme mesafesinde. Minik bir merdivenden sonra çarşıdasınız. Fotograf eklemiyorum. Otele ait gordugunuz tum fotograflar gercek. Havuzu kullanmadik mevsim nedeniyle ama dilerseniz havuzda da vakit gecirebilirsiniz.Size de iyi tatiller dileriz.

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler arzukat
General Manager Okan K - Villa Ephesus Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Mayıs 2023

Sayın Arzu Hanım
Konaklamanızda bizi tercih ettiğiniz ve bu güzel yorumlarınız için size teşekkür ederiz.
Saygı ve Sevgiler
OkanK

16 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

turizmi yakından bilen birini şaşırtıp burada ilk yorumumu yapmama sebep olan yer!
otelci dostlarım belki kızacak ama gidip görmeleri açısından gezi notlarına eklemelerini rica edeceğim. Müthiş manzara eşliğinde, bol tarih ve ince detaylar eşliğinde döşenmiş her köşe, ilgili servis, hijyen ve kalite ile harmanlanınca butik otel tabirine yeni anlam katılmış resmen. mutlaka döneceğiz

Konaklama tarihi: Nisan 2023
Teşekkürler Seyhan Y
İşletme Sahibi Okan K - Villa Ephesus Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Mayıs 2023

Sayın Seyhan Bey
Biz de sizin gibi aynı sektörden insanların beğeni ve takdirini kazanmaktan fevkalede mutlu olduk. Umarım ileride yine yolunuz Kuşadası'na düşer ve bizi tercih edersiniz.
Saygılar ve Sevgiler