Adaland
Yorumlarda Öne Çıkanlar
Adaland

Eski bir su parkidir.Eglencelidir.Özellikle çocuklu ailelere buraya gitmlerini , eglenmelerini... tümünü oku

Yorum Zamanı: 2 hafta önce
Gulnur_kaptan
Ankara, Türkiye
mobil cihaz aracılığıyla
Güzel aktivite

Kuşadasında 1 hafta ve üzeri konaklama yapacaklara tavsiye ederim günü değerlendirmek için güzel... tümünü oku

5 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı
Bedirhan A
1.508 yorumun hepsini okuyun

Yorumlar (1.508)
1.508 sonuç
16-21/1.508 yorum
16 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Fiyatlar yüksek ama buna lafım yok insanlar gidiyorsa fiyatı yükseltirler bu normal fakat içerde hadi nakit geçmiyor kredi kartı geçmemesi skandal! Yıl 2022 pizza almak için karta 100 tl yükledim. 79 tl pizza aldım. Çıkarken aldıkları 20 tl depozitoyu geri almak için 1 saat kuyruk beklemek gerek bir çok insan almadan çıkıyor bu paraları cebe indiriyorlar. Kredi kartı temassız bir sistem varken bu çağ dışı olay kabul edilemez!
Kaydıraklar ve havuzlar gayet güzel ama onlarda da aiırı derecede kuyruk var amazon için 2 saat sıra bekledik. Bot sayısını arttırsalar asla böyle bir problem olmaz!
En beğendiğim şey gençlerden oluşan her havuzun başındaki güvenlikler.
Bodrum aquaparkın yanından geçemez!

Teşekkürler burakofly
10 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Arkadaşlar öncelikle yorum yaparken buraya gelecek insanların nelerle karşılaşacağını yazmamızın daha doğru olacağını düşünüyorum
Öncelikle giriş 320 TL içerde harcamalarınız için bir kart veriyorlar oraya kredi kartıyla yüklerseniz kalan parayı geri alamıyorsunuz nakit yüklerseniz çıkarken kalan para geri alabiliyorsunuz onun dışında ücretler köfte ekmek 100 TL döner 100 TL ve her şey hazır çok bir lezzet beklemeyin
Kilit verilen dolaplar ücretsiz ama daha değerli bir eşyanız varsa şifreli dolaplar 20 TL karşılığı ücretli
Kaydırakları gelecek olursak botlar ile kayılanlar ailececa kayılanlar vs hepsi gayet eğlenceli ama hayatınızda çıkmadığınız kadar merdiven çıkacaksınız lütfen bunu göz önünde bulundurun, Amazon denen en uzun kaydırağa binecekseniz eğer on katlı bir apartmana merdivenlerde çıktığınızı düşünün tabii ki yaklaşık yarım saatlik sıra bekleme de cabası, Onun dışında hangi kaydıraktan kayacaksanız minimum 50 basamak merdiveni şimdiden kabul edin, Teknoloji bu kadar ilerlemişken hala bu tür yöntemlerin kullanılması son derece yanlış insanlar için daha kolaylaştıılabilir her şey ,yürüyen merdivenler yürüyen yollar bütün bunların yanında bir de botunuzu kendiniz taşıyorsunuz, Kaç sene önce gittim Antalya otellerindeki büyük Aqua parklarda bile devasa asansörler vardı.
Sonuç üç kişiliklik bir aile yaklaşık 1700 TL para harcayıp bol bol merdiven çıktık bir daha asla tercih etmeyeceğim bir yer
Herkese iyi eğlenceler iyi tatiller

4  Teşekkürler ersinbnc
6 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Aile gittik, iki cocuk ile. Aktiviteler gayet eğlenceliydi, bi kaza, sıkıntı yaşamadık. Yeme içme iyiki biseyler de götürdük, fabrikasyon hersey.
Hamburger menu 100 tl, patates kiz.( 1kisilik) 50tl, pizza (1kisilik) 80tl, meşrubat 35tl...
Kaymak icin botları surekli taşımaktan bitap düştük, birde heryerde sira var. Hele amazon denilen yer 45 dk bekledik. Sabah 10- 17 arasi acik.
Kısacası 4kisi 5saate + yemek toplamda 1700tl ödemiş olduk.

4  Teşekkürler Patimufoldu
6 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı

Amazon denen aile kaydırağında daha aşağıya ulaşmadan, yukarıdaki görevli arkamızdan botu göndermiş. Bot resmen ezip geçti. 6 yaşındaki çocuğumu bir daha hiç bir kaydırağa bindiremedik. Tatilimiz rezil oldu. Şikayet edecek yer yok sıfır ilgi alaka. 5 Haziran 2022 sabah kayıtlarınıza bakabilir o gün orada çalışan görevlilerinize sorabilirsiniz.

Deneyim tarihi: Haziran 2022
3  Teşekkürler Tosener
4 Aralık 2021 tarihinde yorum yapıldı

Sadece aile ile girilen, dalga havuzu, sörf havuzu, kaydıraklar ve çocuklar için eğlenceli bir su parkı. Yeme içme, şezlong imkânları da sunan keyifli bir gün geçirmek için güzel bir mekân.

Deneyim tarihi: Eylül 2021
51  Teşekkürler YeicGeztoz