İnternet üzerinden araştırıp yorumlara bakarak bu oteli seçtik. Otele saat 13:30 civarı vardık. Odalara giriş 14:00 olduğu için giriş işlemleri yapılıp odaya aldılar. Oda temizdi. Fakat oda içindeki kapılar zor kapanıyordu. Bakımsızdı. Bulunduğumuz odanın balkonundan karşı bina ve denizin bi kısmını görüyordu. Odadaki yatak ise tek kişilik yatakları birleştirilerek oluşturmuştu son derece rahatsızdı. Kuşadası’nı tercih ettiğinizde bu otel güzel olabilir ama sadece otel görsel olarak güzel, etraftaki yeme içme mekanı yetersiz ,olan mekanlar da faiş fiyatlı ve lezzetten çok uzak. Eğlence mekanı vs yok denilebilir. Denize görüntü olarak yakın, plajı yok. Oteldeki Wi-fi son derece kötüydü sadece havuzun olduğu kısımda çekiyordu. Kahvaltı hep aynı standart, kahvaltılık gevrekler var ama koyulabilecek kase bile yoktu. Yetersizdi. Otelde yemekleri deneyelim dediğimizde hem çok pahalı hem de iyi değildi. Yönetim son derece kötü.Kahvaltı sırasında(saat 9:00 civarı) havuz temizliği yapılıyordu kahvaltı bitip gitmek istediğimizde ise odaya geçmek için beklemek zorunda kaldık en sonunda ayaklarımız ıslanarak geçtik. Oda temizliği için saat 5te geldiler. Son derece ilgisiz bir yönetim var. Otelden memnun kalmayıp 2 gün erken ayrıldık. Çünkü Kuşadası ufak bi yer ve yetersiz bir tatil beldesi. 3 gün içinde bitiyor yapılacaklar. Otelden de memnun kalmadığımız için ayrıldık ve ayrılırken bize aynen şunu söylediler. Biraz daha ücret ödeyip başka odaya geçirebileceklerini bize verilen odanın standart değil deluxe olduğunu dile getirtiler. Standart kelimesini de sevmedikleri için deluxe diyorlarmış. Sanırım oda yerleştirmesi aldığınız fiyat üstünden yerli yabancı durumunuza göre değişiyor, öncelikleri yabancı turistler. Keşke senede bir kaç gün izin kullanıp rahat edebileceğimiz keyif alabileceğimiz bir tatil olsaydı. Amacınız sonsuz havuzda fotoğraf çektirmek ve paylaşıcağınız hoş kareyse tercih edin ama daha fazlası için doğru bir adres değil.