Coşkun Y
İzmir, Türkiye

Güzel bir butik otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 12 Ağu 2022mobil cihaz aracılığıyla
Otel fotoğraflardaki gibi. Odalar temiz ve çalışanları oldukça ilgili. Restoranı ve kahvaltısı çeşitliydi. Konum olarak çarşının içinde bulunuyor ve yürüyerek bir çok yere ulaşabiliyorsunuz. Biz çok memnun kaldık. Çalışanların ilgisi için teşekkür ederiz.
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Eliada Hotel noktasına 1.9 km mesafede
Eliada Hotel noktasına 2.4 km mesafede
  • Lol.travel
Eliada Hotel noktasına 5.6 km mesafede
Kuşadası bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/47 yorum
22 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı

Ekim ayının ortasında Kuşadası gezimiz için Eliada Hotel'i tercih ettik. Burayı tercih etmemizin sebebi sezon dışında fiyatlarının uygun olması ve merkezi bir konumda olmasıydı. (Sezonda fiyatlar epey yüksek oluyor) Otel gerçekten de Kuşadası'nda görülecek her yere yürüme mesafesinde. Canımız istediğinde çıkıp merkezde yürüyüş yapmak çok keyifliydi. Otel, Covid-19 döneminde gidilecek en temiz otellerden biri. Her şey yenilenmiş ve tertemizdi. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlüydü. Özellikle Aytekin Bey çok ilgili ve çok hoş sohbet bir bey. Kendisine teşekkür ediyoruz. Otel Kaleiçi mahallesinde olduğu için dar bir sokakta ve ne yazık ki park sorunu bulunuyor. Biz sezon dışında gittiğimiz için, zor da olsa park yeri bulabildik ama sezonda gidildiğinde park yeri bulunamayabilir. Bu durumlarda otel birkaç sokak ötedeki otoparka yönlendirme yapıyor. Böyle merkezi ve turistlerin yoğun olduğu bir otele göre kahvaltı biraz daha zengin olabilirdi. Bazı günler tam doyurmadı. Ama ücretsiz çay-kahve servisi gönlümüzü aldı :) Otelin cafesi çok keyifliydi. Kahvemizi alıp cafede oturup keyifli zamanlar geçirdik. Özet olarak 7 gece konakladığımız Eliada Hotel'den memnun ayrıldık. Her şey için teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Ekim 2021
Teşekkürler Fulya K
25 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Ben konaklama yapmadım ancak burada okuduğum yorumlardan üç tane balkonlu odası olduğunu gördüm, 1 hafta önce arayıp tam geleceğimiz günü ve balkonlu odanın boş olup olmadığını sordum. Bu tarih 1 Ekim için bu arada, sezon da değil. Toplam 5 odası olmasına rağmen o gün ile ilgili ne olacağını bilmediğini, geldiğimizde hangi oda boş ise oraya yerleştirileceğimizi söyledi. Dedim ki balkon önemli, toplam 5 odanız var, tutmanız mümkün değil mi, diyor ki büyük bir inatla "öngöremiyorum" yani, söylüyorum giriş çıkış günümüzü bak boş mu, boş ise tut bir odayı, ki 5 odadan 3 tanesi balkonlu imiş. Dedim balkonlu oda vermezseniz gelemiyoruz, onun için üsteliyorum dedim, öngöremiyorum deyip telefonu kapattı. Allah kolaylık versin iletişim kurmak isteyene.

Konaklama tarihi: Eylül 2021
1  Teşekkürler aysea17
16 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Kuşadası Merkezde bulunan otele arabayla gelmenizi pek önermiyorum. Dar sokaklar ve tek yönden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Araba ile gelecek olanlar otel yakınındaki katlı otoparkı kullanabilir. Otele ilk girdiğinizde sizi mis gibi bir temizlik kokusu karşılıyor. Odalar yeni dekore edilmiş ve tertemiz. Bu temizliği bile bana yetti. Onun dışında tüm çalışanlar Güler yüzlü ve özveriyle çalışıyorlar. Kahvaltı standart. Havuz fazla büyük değil ama serinlemek için yeterli. Her yere yürüme mesafesinde bu da büyük bir avantaj. Yine gelirsem yine tercih edeceğim bir otel. Tüm çalışanlara emekleri için teşekkür ediyorum.

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler Zeynep E
21 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok merkezi bir yerde ve marinaya yürüme mesafesinde olup tadilatla baştan sona yenilenmiş bir otel.Fakat öyle yeni ve temiz bir otelde odamda balkonun olmaması beni şok etti açıkçası.Odamda balkon ve daha da kötüsü çamaşır kurutucusunun olmaması benim için aşırı kötü oldu.Plajdan geldiğimde çamaşırlarımın kurumaması sinir bozucuydu.O kadar sivri sineğin olduğu bir yerde pencerelerinde sineklik olmaması,televizyon kanallarının çoğunluk olarak dini kanallar olması aşırı enteresandı keşke plaj tatili yerine umreye gitseydim en azından sevaba girerdim :)) kahvaltı maalesef yetersizdi ama personeller çok iyi niyetli insanlardı.Bir daha asla tercih etmeyeceğim bir otel olmakla birlikte yine de herşey için teşekkür ederim

Oda ipucu: balkonu ve sineklikleri olan bir oda isteyin eğer varsa tabi
Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler esrak17
İşletme Sahibi Ali SONMEZ - Eliada Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Ağustos 2020

Merhaba Esra Hanım,
Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederiz. Bina tarihi bina olduğundan yapısal değişiklik yapılamadığından orjinal hali ile bina da sadece üç odamız balkonlu. Çamaşır askılığı banyolarda mevcut ancak balkonda olması hepimizin tercihi. Tv kanal sayısı uydu yayınınlarından almakta ve sınırsız sayıda yerli ve yabancı kanal sayısı mevcut. Keşke konaklamanız esnasında resepsiyonu uyarsa idiniz gerekli işlem mutlaka yapılırdı. Açık büfe kahvaltı servisimiz pandemi süresince iptal edilmiş ve serpme kahvaltı vermekteyiz.Buda misafirlerimizin isteğine göre verilmektedir.
Umarız tekrar ağırlama imkanımız olur varsa bir eksikliğimiz gideririz. Yorumunuz için tekrar teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
Saygılarımızla
Ali SÖNMEZ

17 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otel herşeyiyle harika öncelikle hijyene çok önem verilmiş her yer tertemiz çalışanlar ilgili ve güler yüzlü kahvaltısı gayet güzel ve doyurucu. Tavsiye edilir. Tek eksisi yakınında plaj yok aracınızla yada şehir ici ulaşımla gitmek gerekiyor. Tşkler Eliada...

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler seraps604