Ekim ayının ortasında Kuşadası gezimiz için Eliada Hotel'i tercih ettik. Burayı tercih etmemizin sebebi sezon dışında fiyatlarının uygun olması ve merkezi bir konumda olmasıydı. (Sezonda fiyatlar epey yüksek oluyor) Otel gerçekten de Kuşadası'nda görülecek her yere yürüme mesafesinde. Canımız istediğinde çıkıp merkezde yürüyüş yapmak çok keyifliydi. Otel, Covid-19 döneminde gidilecek en temiz otellerden biri. Her şey yenilenmiş ve tertemizdi. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlüydü. Özellikle Aytekin Bey çok ilgili ve çok hoş sohbet bir bey. Kendisine teşekkür ediyoruz. Otel Kaleiçi mahallesinde olduğu için dar bir sokakta ve ne yazık ki park sorunu bulunuyor. Biz sezon dışında gittiğimiz için, zor da olsa park yeri bulabildik ama sezonda gidildiğinde park yeri bulunamayabilir. Bu durumlarda otel birkaç sokak ötedeki otoparka yönlendirme yapıyor. Böyle merkezi ve turistlerin yoğun olduğu bir otele göre kahvaltı biraz daha zengin olabilirdi. Bazı günler tam doyurmadı. Ama ücretsiz çay-kahve servisi gönlümüzü aldı :) Otelin cafesi çok keyifliydi. Kahvemizi alıp cafede oturup keyifli zamanlar geçirdik. Özet olarak 7 gece konakladığımız Eliada Hotel'den memnun ayrıldık. Her şey için teşekkür ederiz.