Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yorumlarda Öne Çıkanlar
Atv safari

Atv ve at safari kesinlikle favori turlarınız olmalı. Ozelliklede atv safari mükemmel adrenalin... tümünü oku

Yorum Zamanı: 4 hafta önce
888engina
Beyaz cennet

Nişanlım ile birlikte eylul ayinin başinda tura katildik.Palmwings hotelden sabah 8 30 da... tümünü oku

13 Aralık 2020 tarihinde yorum yapıldı
822ademp
mobil cihaz aracılığıyla
49 yorumun hepsini okuyun
  
Yorumlar (49)
Yorumları filtrele
49 sonuç
Gezgin puanı
45
1
1
1
1
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
Gezgin puanı
45
1
1
1
1
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
Filtrele
Liste güncelleniyor...
3-8/49 yorum
3 Aralık 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Şununla ilgili yorum: Kusadasi Jeep Safari

4 arkadaş 02.12.2020 günü jeep safari turuna katıldık. Her şey çok güzeldi teşekkürler. Kesinlikle keyif alacağınız bir aktivitr. Herkese tavsiye ediyoruz.

Deneyim tarihi: Aralık 2020
Teşekkürler Ronwall24
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
25 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Şununla ilgili yorum: Kusadasi Jeep Safari

Gecen hafta eşimle birlikte Kuşadası ziyaretimizde jeep safari turuna katıldık. Gayet eğlenceli ve dolu dolu ıslak ve tozlu bir gün geçirdik. Acentaya ve safari organizasyonu yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Deneyim tarihi: Ekim 2020
Teşekkürler goncak660
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager Pioneer25142318749 - Peron Tour Kusadasi/Turkey, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Kasım 2020
Google Çevirisi

Thank you for taking the time to write such a positive review for us. I love to read that you enjoyed all
the destinations and activities 100%. Because this is exactly what we want for you and our visitors.

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
3 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı
Şununla ilgili yorum: Kusadasi Jeep Safari

Kuşadasına geldiğimiz tatilde 4 arkadaş jeep safari turuna katıldık. Turun başlangıcından bittiği zamana kadar sorunsuz bir şekilde geçti yardımcı olan efe beye ve turda emeği geçen ismail beye çok teşekkür ederiz herkesin bu keyifli turu denemesini tavsiye ediyoruz.

Deneyim tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler Selma_kocak
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager Pioneer25142318749 - Peron Tour Kusadasi/Turkey, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ekim 2020
Google Çevirisi

Thank you for taking the time to write such a positive review for us. I love to read that you enjoyed all
the destinations and activities 100%. Because this is exactly what we want for you and our visitors.

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
18 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Peron tur aracılığıyla geçen hafta katılmış olduğum pamukkale turundan aşırı memnun kaldım . Gerek kaptanımız gerek rehberimiz Erdem bey işlerini çok severek yapıyorlar . Her türlü sorumuza cevap alabildiğimiz keyifli bir gün oldu herkese teşekkürler

Deneyim tarihi: Eylül 2020
1  Teşekkürler goncaa774
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager Pioneer25142318749 - Peron Tour Kusadasi/Turkey, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ekim 2020
Google Çevirisi

Thank you for taking the time to write such a positive review for us. I love to read that you enjoyed all
the destinations and activities 100%. Because this is exactly what we want for you and our visitors.

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
14 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı

Tur rehberimiz Mehmet Temel Karataş beyle harika bir Efes turu geçirdik. Gerek tarihi bilgisi gerek iletişimi ve misafirperverliğiyle mükemmel bir turdu.Bir sonraki turumuz olan Pamukkale turumuzu iple çekiyorum. Peron tur ve rehberimiz Mehmet Beye tekrardan çok teşekkürler. Herkese tavsiye ederim.

Deneyim tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler Seldadurmus
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager Pioneer25142318749 - Peron Tour Kusadasi/Turkey, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ekim 2020
Google Çevirisi

Thank you for taking the time to write such a positive review for us. I love to read that you enjoyed all
the destinations and activities 100%. Because this is exactly what we want for you and our visitors.

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın