merve0638
Kayseri, Türkiye

Halkla iliskiler bersu hanim tesekkurler

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 22 Tem 2021mobil cihaz aracılığıyla
Bayram tatilinde 4 gun konakladim, musteri temsilcisi bersu hanim a ayrica tesekkur ediyorum odamizda olan yasadigimiz problemi hemen gidererek olan otelde bir sekilde deniz manzarali odamizi ayarlayip bize her turlu konuda yardimci oldu. Kat temizliginden sorumlu bayanin temizligi de cok guzeldi. Tekrardan tesekkurler
Oda İpucu: Kustur sahil inde guneslenmenizi tavaiye ederim
Neopol Hotel Deluxe noktasına 2.3 km mesafede
Neopol Hotel Deluxe noktasına 3.0 km mesafede
Neopol Hotel Deluxe noktasına 5.6 km mesafede
Neopol Hotel Deluxe noktasına 1.4 km mesafede
Kuşadası bölgesindeki diğer otellere bakın
9-14/70 yorum
30 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı

Konforlu bir tatil imkanı. Çok çeşitli ve lezzetli yemekleri var.Çok güzel animasyon gösterileri var.Aqua parkı çok eğlenceli ve güzel. Çocuklarla çok rahat edilebilecek bir otel.Bütün çalışanları çok güler yüzlü ve yardımcı. Kesinlikle tekrar gelicem.Tesekkurler otuim sealight resort

Teşekkürler 136aysem
27 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı

Otelin restoran bölümünün ilgisizliği, kalitesizliği ve fahiş fiyatlarından dolayı Otel bölgesine yakın bir yerden Eşim hamile olduğu için yemek siparişi verdim. Sipariş geldiğinde eşimin önünü keserek üstüne yürüdüler ve hatta elinden siparişleri almaya kalktılar. O sırada ödemeyi dışarıda gerçekleştiriyordum. Durum görür görmez kan beynime sıçradı. Kenar Mahalle otelinden farksız bir otel. Çalışanları saygısız, hadsiz ve ahlaksız. Tepkime dile getirdiğimde bir daha söylerseniz görürsünüz dercesine tehdit Etiler. Otelden ayrılacağımı söylediğimde ise memnun oluruz şeklindeki hadsiz tavırlarına devam ettiler. Şikayet edebileceğim her yere şikayet edeceğim. Eşimin hamile olmasını dahi aldırmadan günümüzü mahvettiler.

Oda ipucu: kenar mahalle oteli
Teşekkürler Y8953SDburakd
Genel Müdür Engin Incekara - Neopol Hotel Deluxe, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Temmuz 2021

Burak Bey,

Vermiş olduğunuz bilgiler maalesef doğruyu yansıtmamaktadır. Otel kayıtları incelenmiş olup ve sizlere resepsiyon görevlisi tarafından dışarıdan yiyecek getirilmemesi-sipariş verilmemesi konusunda rica edilmiştir, fakat buna rağmen siz '' eşim hamile istediğim siparişi veririm, kimse karışamaz '' şeklinde kaba bir şekilde tepki vermiş olduğunuz görülmektedir. Kayıtlar incelenmiş ve kimse eşiniz ile diyaloğa girmemiştir ve önünü kesmemiştir, bu tamamen sizlerin asılsız iddiasıdır. Misafirlerin otele giriş yaptığı sırada bu konuda sizlere pandemi kuralları ve aldığımız önlemler çerçevesinde dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmemesi-sipariş verilmemesi konusunda bilgi verilmiştir ve otelin tüm alanlarında uyarı levhaları mevcuttur. Her otelin ve işletmelerin kendilerine ait kuralları vardır ve bu kurallara tüm konaklama yapan misafirler kendi güvenlikleri ve sağlıkları için uymak zorundadır. Bizim gibi kurallara ve standartlara sahip otellerde konaklamakta sorun yaşıyorsanız, size uygun standartlardaki otellerde konaklamanızı nacizane tavsiye ederiz.

Neopol Hotel Deluxe

26 Mayıs 2021 tarihinde yorum yapıldı

5 yıldızı tam haketmediği için bu yıldızı veriyorum
Personel genel olarak çok iyi özellikle restoran bölümü diyebilirim

Yolun yokuş olması iyi değil fakat diğer türlü ufak tefek kusurları var

Kafa dinlemek için uygun

Konaklama tarihi: Mayıs 2021
Teşekkürler Heartless0909
29 Ocak 2021 tarihinde yorum yapıldı

İş seyahati için 4 kişi 3 gece konakladık.Sezon açık olmamasına rağmen herşey çok güzeldi.Tüm taleplerimiz eksiksiz yerine getirildi.Ayhan bey,Gülseren hanım ve Engin bey mükemmel konukseverliğiniz için teşekkürler.Tekrar geleceğiz

Konaklama tarihi: Ocak 2021
Teşekkürler Seyit201
12 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı

Hijyen konum manzara çalışanların ilgisi kahvaltı herşeyiyle muhteşemdi çok çok memnun kaldık. 5 yıldızı hakeden nezih bir otel. Kuşadasına yolunuz düşerse tereddüt etmeden konaklayabilirsiniz. Pandemi döneminde olmamıza rağmen herşey inanılmaz hijyenik ve özenliydi.

Konaklama tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler dilany902