Burak Bey,
Vermiş olduğunuz bilgiler maalesef doğruyu yansıtmamaktadır. Otel kayıtları incelenmiş olup ve sizlere resepsiyon görevlisi tarafından dışarıdan yiyecek getirilmemesi-sipariş verilmemesi konusunda rica edilmiştir, fakat buna rağmen siz '' eşim hamile istediğim siparişi veririm, kimse karışamaz '' şeklinde kaba bir şekilde tepki vermiş olduğunuz görülmektedir. Kayıtlar incelenmiş ve kimse eşiniz ile diyaloğa girmemiştir ve önünü kesmemiştir, bu tamamen sizlerin asılsız iddiasıdır. Misafirlerin otele giriş yaptığı sırada bu konuda sizlere pandemi kuralları ve aldığımız önlemler çerçevesinde dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmemesi-sipariş verilmemesi konusunda bilgi verilmiştir ve otelin tüm alanlarında uyarı levhaları mevcuttur. Her otelin ve işletmelerin kendilerine ait kuralları vardır ve bu kurallara tüm konaklama yapan misafirler kendi güvenlikleri ve sağlıkları için uymak zorundadır. Bizim gibi kurallara ve standartlara sahip otellerde konaklamakta sorun yaşıyorsanız, size uygun standartlardaki otellerde konaklamanızı nacizane tavsiye ederiz.
Neopol Hotel Deluxe