Tek kelime ile BA-YIL-DIK 😍😍🥰 Rezervasyon sürecimizde sürekli bizimle iletişim halinde olan... tümünü oku
Çok teşekkür ederiz tüm isteklerimizi içtenlikle yardımcı oldu.Banu hanım varsa sıfır sorun. Bütün... tümünü oku
Yaşanılan aksilik dolasıyla organizasyon işlemini gerçekleştiremedim ama banu hanım ilginiz alakanız
ve para iademi hızlı bir şekilde bana ilettiginiz için minnettarim..her şey için teşekkür ederim.Baska bir serüvende sizinle buluşmaktan mutluluk duyarim
Müşteri temsilcileri(Banu hn.) çok iyi herşeyle ilgileniyorlar Kapadokyaya daha önce de geldim. Bundan sonra yine gelicem ve buradaki organizasyonlar ve aktiviteler için tercihim Tayf Tours tan yana olucak. İlginiz ve ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Harika bir uçuş gerçekleştirdiler. Özellikle pilotlar oldukça deneyimli ve bilgi birikimine sahipler. Uçuş sırasında güzel bir sohbet ve bilgi paylaşımı gerçekleştirdik. Herşeyiyle mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ederim :)
Keyifli ve güvenilir bir uçuştu çok eğlendik görüp görebileceğimiz heryeri gördük çok teşekkür ederim
Tek kelimeyle muhteşemdi. İletişime geçtiğim ilk andan uçuşun sonuna kadar herşey ama herşey kusursuzdu. Hem fiyatlarıyla hemde kalitesiyle iyi ki sizleri tercih etmişim herkese teşekkürlerimi borç bilirim
Gerçekten memnun kaldık çok güzeldi akşam geç saatte rezervasyon yaptırdık Banu hanım o saatte bizle ilgilenip ayarladı ve sabah servis dedikleri saatte otelimizden aldı bizi ayrıca pilotumuz Buğra bey gerçekten çok iyiydi çok keyifli bi uçuş yaşattı bize herkese tavsiye ederim özellikle Buğra bey ve ekibi ile uçmanızı tavsiye ederim çok teşekkür ederim bize güzel bi hatıra yaşattığınız için