Elif K

Her yıl tercih ettiğimiz aile otelimiz oldu.Tam bir aile oteli.

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 7 Tem 2024
Bizim çocuklarla her yıl tercih ettiğimiz otel.etkinlikleri yemekleri temizliği her şeyi çok güzel.personeli çok yardımsever ve güleryüzlü.özellikle çocuklarla çok rahat edebileceğiniz bir yer.şiddetle tavsiye ederiz.seneye görüşmek üzere🥰
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Sealight Family Club noktasına 1.9 km mesafede
Kuşadası bölgesindeki diğer otellere bakın
28-33/345 yorum
7 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel beklediğimizden çok daha iyiydi.Çalışanlar güler yüzlüydü.Ailecek güzel bir tatil geçirdik.Yemekleri çok güzeldi.Daha önce de geldiğimiz için yeniden burayı tercih ettik.Tüm çalışanlara çok teşekkür ederiz 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Halit Ö
27 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Animasyon ekibinizi çok beğendik ailece çok eğlenceli zamanlar geçirdik hepsine tek tek teşekkür ederiz kesinlikle tavsiye ediyoruz.yenekleri çok lezzetli havuz ve aqua ayrı bir eğlenceli akşamları ayri eglenceli çok teşekkür ederiz

Teşekkürler selim ş
27 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

2.kez geldiğimiz otelde muhteşem bir tatil daha geçirdik animasyon ekibinden Selin çok içten çok samimi en yakından ilgilenen personellerdendi herşey için en çok teşekkürü seline ediyoruz ❤️❤️❤️tekrardan teşekkürler herkese tavsiye ediyoruz

Teşekkürler Serap K
27 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Antalyadan gelen 2 aileyiz. Hersene tatil mutlaka bütçemize göre tatile gideriz. Buraya gelene kadar yüzlerce yorum okuduk. Kafamızda deli gibi sorularla şansımıza geldik. İnanın hiç bir olumsuz birşey görmedim. Odalar çok iyi ve kullanışlı. Banyo ve duş alanı çok güzel kullanışlı. Bir çok otelde duş problemi var sular az akar ama bu otelde şelale gibi su akıyor. Temizlik çok güzel. Asla koku yok. En önemlisi çalışan personel mükemmel güler yüzlü sınırsız Türk kahvesi var. Animasyon iyi ve eğlenceli Selin hanım var mükemmel bir bayan çok ilgili. Yemekler ise göreceli fiyata göre güzel öğlen ve akşam mutlaka et ile ilgili bir yemek var. Mezelerin sayısı az ama çok iyi taze tatlıda çok çeşit var güzel. Izgara balık tavuk taze ve güzel. İçecekler markası belli bira tuborg pesi çok iyi. Havuzu büyük ve geniş havlu sınırsız isteğin kadar alabilirsin sıra kapma telaşı yok en güzeli bu zaten. Tek sıkıntı yemek saatleri standart olan yemek saatleri burada biraz geç hamburgerler yenecek gibi değil çok berbat yemek saatlerini değişirse ve hamburger olayını düzeltirsek bence şahane olur bu arada dondurma olayıda çok iyi isteğimiz kadar alıyoruz markası Algida 5 çeşit var. Bu otel tam bir kafa dinleme aile oteli seneye tekrar gelmeyi düşünüyoruz.selim işlek 857 nolu oda misafiri

Teşekkürler Selim İ
27 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Animasyon ekibinden selini bulunn.
Çok güler yüzlü ilgili birde yasin arkadaşımıza teşekkür ederiz.otel tam bir aile oteli odalar temiz yemekler güzel çocuklar için animasyon harika pişman olmazsınız her saat etkinlik var tüm çalışanlara ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz

Teşekkürler Ali V