Kızımla birlikte bu otelde 3 gün kaldık. Odamız ortalama (biraz küçük ve öğleden sonra güneş alan bir konuma sahipti ve halıların değişmesi gerekiyordu) olsa da yataklar çok rahat ve temizdi, klima sorunsuz ve sessiz çalışıyordu. Kahvaltı gayet iyiydi. Restoranın sorumlusu Tuncay Bey'in güleryüzlülüğü, her konuyla ilgilenmesi, ayrıca tüm garsonların ve resepsiyon görevlilerinin de yardımseverlik ve profesyonelliği bize kendimizi evimizde hissettirdi. Havuz da temiz ve keyifliydi. Otelin hem merkeze, hem de plaja yakın olması da avantaj oluşturuyor. Burada tekrar konaklamayı isterim.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Odalar
Yer
Hizmet
Berbat bir otel. Yemekler kotu, odalar les. Ne vale var, ne ilgilenen biri. Valizi kendimiz tasidik. Bir gece mecburen kaldik yarin hemen kactik)))fiyatina gore hizmet yok Park edecek yer yok.nerde bis bulsan park et gel dediler😂😂😂
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
oktay m adlı kullanıcıdan Palm Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler oktay m
Storm A
2 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Sırtınızı Kuşadası’na dönüp otele ve verilen hizmete ve çevrenize baktığınızda, Söke Bağarası köyünde olduğunuz hissiyatı veren bir yapı ve işletme.Sanırım oralarda bile çok daha iyisini bulabileceğiniz alternatifler olacağına eminim. Odalar,yemekler, çirkin ve bakımsız üzerinize yıkılacakmış gibi duran sıvaları dökük binalarla çevrili çirkinlik abidesi çevre, hastaneye komşu ve idareci veya sahibi olduğunu tahmin edebileceğiniz tipler... Tatilinize ve paranıza yazık...
Konaklama tarihi: Haziran 2018
Storm A adlı kullanıcıdan Palm Hotel hakkında bilgi alın
2 Teşekkürler Storm A
azexis
İzmir İli, Türkiye
3 Mayıs 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Tek kelimeyle berbat..Gittiğiniz zaman demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.!!Kasvetli eski bina,kuşadasında olup ruhsuz bir yapı,denize 50 m sanki Aydın merkezde yer alan bir otel,çevresi bakımsız ve düz duvar manzaralı,ama hastaneye sıfır.başka anlatmıyorum, yaşanılası bir yer..
Konaklama tarihi: Haziran 2017
azexis adlı kullanıcıdan Palm Hotel hakkında bilgi alın
3 Teşekkürler azexis
SÜLEYMAN H
Edirne, Türkiye
17 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Daha önce gidip, memnun kaldığımız Palm otele iki aile olarak tekrar gittik, hemde yer bulamam diye 3 ay önceden rezervasyon yaptırdım. Rezervasyon ve konaklama aşamasında başta Sezen hanım olmak üzere tüm personelin yakın ilgisiyle karşılaştık. Odalar büyük, yataklar rahat, kahvaltı zengin ve kaliteliydi. Otel sahibinin turizm sektörünün duayenlerinden bir Trakya'lı olduğunu kendisiyle yaptığımız sohbette öğrendim. Deneyimi ve babacan tavrı otel işletmesine de yansımış. Kuşadasının kalbinde yer alan bu mükemmel otel fiyat & fayda oranı ile de çok avantajlı. Biz tekrar gideceğiz.
Konaklama tarihi: Eylül 2016
SÜLEYMAN H adlı kullanıcıdan Palm Hotel hakkında bilgi alın
5 Teşekkürler SÜLEYMAN H
Otel Kuşadası merkezde. Konumu cidden çok iyi. Sahile 50 mt. Odalar rahat. Özellikle iyi olan ise açık büfe akşam yemeği idi. Yemekler gerçekten lezzetliydi. Tek sıkıntı bir garsonun fazlaca laubali olmasıydı. Amerikalı kadın misafirimiz internete bağlanamayınca ondan yardım istedik. Aşırı yaklaşarak ve rahatsız edici bir tarzda telefonu kadının elinden izin istemeden alarak şifreyi girmeye çalıştı. Konuşma tarzı ve hareketleri bir sonraki adımın taciz olacağını hissettiriyordu. Amerikalı misafirimizin gözleri şaşkınlıkla açıldı. Ben de telefonu geri isteyip hemen adamı uzaklaştırdım.
Konaklama tarihi: Nisan 2016
Yer