“Mükemmel lezzet”

5 / 524. sıradaki Restoranlar - Kuşadası
Mükemmellik Sertifikası
Fiyat aralığı: ₺25 - ₺1.000
Yorum Zamanı: 16 Haziran 2024

super cok beğendik cok da ilgililer cok memnun kaldik yeniden kusadasina gelsem yine buraya gelirim harikaydi reşekkürler kule rest.

Ziyaret tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler TrailBlazer619592
  • Diğer diller

20-24/411 yorum

Yorum Zamanı: 16 Haziran 2024

Harika karides, kalamar, balık yanında tabi ki Rakı ve manzara… personelleri mükemmel, özellikle Halil bey gerçek bir misafirperverlik gösterdi:) teşekkürler Kule seafood Rest. Herşek çok güzeldi🥰

Ziyaret tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Esra Ö
Yorum Zamanı: 9 Haziran 2024

Mutfaktan çıkan her ürün gerçekten çok lezzetli, servis samimi ve özenli, fiyatları
piyasaya göre çok uygun %100 tavsiye ediyorum.

• Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler SAGUN23
Yorum Zamanı: 29 Mayıs 2024

Harika bir mekan çok lezzetli yemekler,mezeler mükemmel ilgi alaka harika her şey için çok teşekkürler ...
Ayrıca çok ekonomik
Hasan bey'e ayrıca teşekkürler 🙏

• Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler Asu M
Yorum Zamanı: 20 Mayıs 2024

Meze seçenekleri ve lezzetleri ile harika bir mekan keyifli sohbet güler yüzlü hizmetleriyle hoşça vakit geçirebilirsiniz :)

Teşekkürler Filiz H

Kule Seafood Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kuşadası, Aydın İli

Kule Seafood Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!