Hande G

Harika bir tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 29 Eki 2024mobil cihaz aracılığıyla
Harika bir tatil oldu. Özellikle asistanlarımız Merve Çetin ve koray Özdemir bizimle çok ilgilendiler. Bazı ufak kaprislerimize de destek oldular.. Otel zincir otel olmasına rağmen butik bir otel gibi hizmet veriyor bir aktiviteden diğerine geçerken hiç yorulmuyorsun hep denizin dibindesin. Bir teşekkürüm de spor salonuna daha önce hiç deneyimlemediğimiz bir çok sporu deniz manzarasıyla deneyimledik.
Yanıtlanma zamanı: 29 Eki 2024
Sayın "Hande hanım" ,

Kıymetli zamanını ayırıp Otelimiz ile ilgili yorumunuzu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.Rixos Hotel marka standartı gereği maksimum misafir memnuniyetini hedeflemektedir.Yorumlarınızdan da bunu başarmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışanlarımızdan ve sunduğumuz hizmet kalitesinden memnun kaldığınızı duymak bizim için gurur verici. En kısa sürede tekrar sizi ve çok kıymetli ailenizi ağırlamak dileğiyle.

• travelup.com
Rixos Premium Tekirova - The Land of Legends Access noktasına 1.5 km mesafede
Rixos Premium Tekirova - The Land of Legends Access noktasına 60.7 km mesafede
Rixos Premium Tekirova - The Land of Legends Access noktasına 4.6 km mesafede
Rixos Premium Tekirova - The Land of Legends Access noktasına 1.5 km mesafede
Tekirova bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (6.412)
6.412 sonuç
4.649
4.649
10-15/6.412 yorum
25 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Her şeyiyle çok güzeldi, çok eğlenceli zaman geçirdim ayrıca hizmet olarak ta beklediğimden daha iyi bir muamele ile karşılaştım. Housekeeping temiz ve zamanında işlerini severek yapıyorlar ona keza otelin yemekleride de çok başarılı ve en önemlisi geçirdiğim süre zarfında otelin dj olan Tamer Yazgan'a ayrıca teşekkür ederim çaldığı Türkçe ve yabancı şarkılar ve enerjisi bizi mutlu etti sayesinde eğlenceli bir zaman dilimi geçirdik. Otelin sahnesinde çıkan müzik gurupları güzel fakat Showları biraz zayıf neredeyse çoğu çocuklara ait gibi . Otelin disko ve lotus bar departmanı da işini bilen harika insanlar. Misafir ilişkileri departmanı da gayet ilgili bize yardımcı oldukları için tekrar teşekkür ederiz. Kısacası bir dahaki tatilimizi de burda yapacağız. Teşekkürler Rixos Premium Tekirova ailesi.

Teşekkürler Cihan D
Other Rixos Premium Tekirova - Rixos Premium Tekirova - The Land of Legends Access, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Ekim 2024

Sayın "Cihan bey" ,

22 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Cesitliligin bol oldugu, her profilden misafirin kendine gore birseyler bulabilecegi guzel bir aile tesisi.
Asistan hizmeti etkin bir sekilde kullaniliyor. Ozellikle Mert & Shadi asistan cifti cok yardimci ve is bitirici.
Turk restorani ise son derece basarili.

Oda ipucu: Turk restorani cok iyi.
Teşekkürler simgegirgin
Other Rixos Premium Tekirova - Rixos Premium Tekirova - The Land of Legends Access, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Ekim 2024

Sayın Misafirimiz,

Rixos Premium Tekirova deneyiminizi paylaştığınız bu güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Hizmetlerimizden ve personelimizden memnun kaldığınızı duymak bizi çok mutlu etti. Sizleri otelimizde tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.

11 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

İlgili çalışanları, güzel doğası ve birçok yere oranla berrak temiz denizi ile keyifli bir deneyim yaşatıyor. Balayı için geldiğimizde odamızı yükselterek nazik bir jest yaptılar. 24 saat dilediğiniz hizmete erişebiliyorsunuz. Her akşam ana gösterilerin yapıldığı lotus bar’da keyifli zaman geçirdik.

Teşekkürler ilginacargurel
Other Rixos Premium Tekirova - Rixos Premium Tekirova - The Land of Legends Access, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Ekim 2024

Değerli Misafirimiz,
Öncelikle vaktinizi ayırıp Rixos Premium Tekirova hakkında yapmış olduğunuz değerlendirme ve yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli misafirlerimizin servis ve hizmet kalitemizden memnun kalması duymak bizim için onur verici. Hayatınızın bu özel anı bizimle paylaştığınız için, çok mutluyuz. Balayına gelen misafirlerimiz bizim için her zaman özeldir ve kıymetlidir. Sizi en kısa zamanda tatil için otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımla
Genel Müdürü

6 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2-6 Ekim arası eşim ve 1,5 yaşındaki kızımla konakladık. Otele ulaşım kolaydı. Konum olarak Tekirova’nın sessiz sakin bir yerinde, yeşillikler içinde güzel peyzajlı, bakımlı ve büyük bir alana dağılmış ana bina, bahçe süitleri ve villalardan oluşan bir mimariye sahipti.

Güzel karşılandık. Asistanlarımız her sorumuza cevap verdiler. Resepsiyondaki arkadaşlar sağolsunlar odamızı aile süitine aldılar. Odamız 2 odalı 2 banyolu rahat, temiz ve yenilenmiş bir odaydı. Bebekten kaynaklı rahat ettik. Odamız her gün temizlendi, minibar her gün yenilendi. Minibar ve atıştırmalıklar gayet yeterli. Ayrıca kapsül kahve ve çay çeşitleri ve atıştırmalıklar mevcuttu.

Personel çok profesyonel. İşlerini severek yapıyorlar. Güleryüzlü ve kibarlar. Personele çok içimiz ısındı. Sizi asla kırmıyorlar, istediğiniz her şeyi yerine getiriyorlar. Değilse de alternatif üretiyorlar. Çözüm odaklılar. Ancak uzakdoğulu personeller biraz soğuklar. Onlar için yoksa yoktur. Çözüm odaklı değiller pek. Bunun da dil sorunundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum, yoksa kötü bir niyetleri asla yok. (Dipnot: Lotus Bardaki ismini unuttuğum sakallı bıyıklı barmeni sakın kaybetmeyin. İşini ustalıkla yapıyor.)

Otelin havuzu büyük ve temizdi. Bir sorun yaşamadık. Ancak içecek siparişine bakan sadece bir adet patenli personel var. Haliyle siparişiniz gelmiyor. Burada personelin bir suçu yok çünkü her yere yetişmeye çalışıyor. Personel sayısı arttırılmalı. Sahili güzel ve temizdi. Yeteri kadar şezlong ve şemsiye vardı. Hiç sorun yaşamadık. Ancak yine de otellerin en büyük sorunu olan sabahtan havluları şezlonglara koyup gitme burada da vardı. Hatta 5 ekim sabahı bir kadının 10 tane şezlonga havlu koyduğunu gördük.

Rixy Kids inanılmaz bir yer. Biz kızımızı yaşı tutmadığından bırakamasak da sürekli oradaydık. Çocukların ayrılmak istemeyeceği bir yer. Bütün inkanlar var ve çocukların çok eğlendiğinden adım gibi eminim. Tabi bunun mimarı rixy kids çalışanları. Çocuk aquaparkı da gayet yeterli. Güzel vakit geçirebilirsiniz.
Büyükler için olan aquapark güzel ancak kaydırakların yarısı çalışmıyor. Zaten günde iki defa 2 şer saat çalışıyor. Tam eğlenmeye başlayacakken kapanıyor.

Gelelim Yemeklere. Alakart restoranlarından grill lamb ve alaturka’yı denedik. Daha doğrusu ücretsiz olanlar onlardı. Rezervasyonda sorun yaşamadık. Sağolsun asistanlar hemen ilgilendiler. Çok memnun kaldık. Gayet lezzetli ve çeşitli menüleri vardı. Teşekkür ederiz. Ancak bu olumlu yorumu ana restoran ve people’s restoran için söyleyemeyeceğim. Ana restoran yemekleri yeterli. Tatlılar, özelliklede baklavaları çok lezzetli. Antep fıstığına sizi doyuruyorlar. Kırmızı et, beyaz et çeşitliliği fazla ancak özensiz ve lezzetsiz. Snack olarak hizmet veren Food Court restoran kat be kat daha iyi. Alakart restoranlarda gösterilen özeni ana restoranda da göstermeliler. Biz ailecek, birlikte geldiğimiz aile ile birlikte mide sorunları yaşadık. Hepimiz ishaliz. Yiyeceklerin bayat olduğunu düşünmüyorum fakat kullanılan yağ ve hijyen şartları gözden geçirilmeli.

Dondurma evi harika. Çok Lezzetli dondurmaları var. Pastanesi de çok lezzetli olmasa da yeterli. Ana restoran tatlıları daha iyi. Çikolataları kaliteli ve lezzetli.

Alkol kalitesi iyi. Ama Lotus bar dışında kaliteli kokteyl içemedim maalesef. Bir de havuz başında ufak plastik bardakta kokteyl verilmekten vazgeçilmeli.

Özetle otelde iki ayrı dünya var. Villa bölümünde misafirseniz sorun yaşama ihtimaliniz sıfır. En iyi ve kaliteli hizmeti o tarafa veriyorlar. Ama ana bina ve yandaki binada misafirseniz daha alt segmentte bir hizmetle karşılaşıyorsunuz.

Oda ipucu: Otopark sorunu yok.
Teşekkürler Erhan T
Other Rixos Premium Tekirova - Rixos Premium Tekirova - The Land of Legends Access, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Ekim 2024

Değerli Misafirimiz,

Tercihinizi Rixos Otellerinden yana kullanıp misafirimiz olduğunuz, zaman ayırıp deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Sizlerin değerli görüş ve önerileri ile her yıl beklentilerinizi daha iyi anlamakta ve yeni projelerle konseptimizi ilerletmekteyiz. Sizi tekrar konuğumuz olarak görmekten ve düşüncelerinizi tam memnuniyete dönüştürme fırsatını elde etmekten sevinç duyacağımızı belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,

5 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

Tatile ilk başladığımız günden,son güne kadar bizimle özenle ilgilenen Ebru hanım ve Bilal beye öncelikle teşekkür etmek istiyorum.Rixos kalitesi diye bi gerçek var yemekler,ortam,canla başla çalışan herkese çok teşkkür ederiz.Hem kızımız için hem bizim için unutulmaz bir haftaydı.Kızımla ilgilenen güzel etkinlikler yaptıran Rixy kids çalışanlarına da ayrıca teşekkür etmek istiyoruz.Alacarte olarak Ala turca ve grillamb cag kebab seçtik.Hepsi çok lezzetli ve güzeldi.Gelecek sene tekrar görüşmek üzere 🩷

Teşekkürler Özge K

Değerli Misafirimiz,

Tercihinizi Rixos Otellerinden yana kullanıp misafirimiz olduğunuz, zaman ayırıp deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Sizi tekrar konuğumuz olarak görmekten sevinç duyacağımızı belirtmek isteriz.