Emre T
Maltepe

Güvenli ve temiz hizmet

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 11 Ağu 2024
Otel hizmetleri , yemekleri ve genel olarak her anlamda çok başarılı çalışanları güler yüzlü, oda temizliği olsun herkes harikaydı. Özellikle Ahmet bey'e ve Hakan bey'e yakın alakaları için teşekkür ediyorum. Kesinlikle tavsiyemdir. Aileler için havuz temizliği ve yemek konusu önemli. Biz en ufak sorun yaşamadık.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Tui Magic Life Jacaranda noktasına 12.5 km mesafede
Tui Magic Life Jacaranda noktasına 8.9 km mesafede
Tui Magic Life Jacaranda noktasına 11.2 km mesafede
Tui Magic Life Jacaranda noktasına 10.5 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/1.532 yorum
4 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2-4 Ağustos tarihlerinde ailece konaklama yaptık. İlk gün sorun yoktu. İkinci gün kızımın ayağına vida batması, Hasan Edeş isimli misafir hizmetleri müdürünün ahlaksız, saygısız, dalga geçer gibi davranışları, haddini aşan söz ve cümleleri, "şerefs*z" kelimesi ile hakaret etmesi kabul edilemez bir durum ortaya çıkarmıştır. Kumsalda çıkan vidayı götürdüm kendisine daha dikkatli olmalarını,bir otelin misafirlerin can ve mal güvenliğini sağlamak zorunda olduğu izah ettim. Ancak kendisi tarafımı dikkate almayıp sadece olayı büyütmediğim için teşekkür etti. Eşim ve kızım kendisi ile görüşmeye gittiğinde ise "nasılsa yarın çıkacaksınız" "ayağınıza terlik giyseydiniz" "çok fevri davranıyorsunuz" gibi cümleler ile ahlaksız cümleler söylemiştir. Otelden çıkış yaptığımız sırada otelin önünde "eşimin ve kızımın videosunu mu çekiyorsun?" Soruma cevap vermemesi ile olayı gerginleştirmiştir. Resepsiyona gidip adını soyadını almak istedim. Kendisi geldi bu bilgiler ile defalarca ne yapacağımı sordu. "Siz işinize geri dönün" diye kendisini uzaklaştırmak istedim ancak ahlaksız bakışları ve olumsuz tutumunu devam ettirdi. Çirkinleşen ortamdan tarafıma "şerefs*z" kelimesi ile hakaret etti. Kimse özür dilemedi. Tatilimiz rezil oldu.

Oda ipucu: Hasan Edeş isimli misafir ilişkileri müdürü ahlaksız ve saygısızdır.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
2  Teşekkürler schipi83
30 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çalışanların göstermiş oldukları ilgi ve alaka oldukça iyi kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz wunder bar dan Barış Bey ve recepsiyondan Tuğba Hanıma teşekkür ediyorum çok ilgilendiler. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum..

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Ayberk A
30 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Yorumlara göre tercih ettiğim merakla gittiğim otel Hayal kırıklığı yemekleri mevcut 4 gün aynı yemekler vardı Türk’e yönelik hiç birşey yok Oda temizliği kötü sahili güzel havuzu da güzel merak ettiğimin çok altında bir oteldi tekrar tercih edilmez

Konaklama tarihi: Haziran 2024
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
1  Teşekkürler MUSTAFA BURAK Ç
14 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Hayatımda gittiğim en güzel yer... Otel çoo büyük eğer imkanınız varsa 1 hafta üzeri konaklayın... çok pahalanmış bu beni üzdü ama girip önceki seyahatim için yorum yazmak istedim bizden sonra çok daha fazla yenilik gelmiş. Otel gerçekten büyük denize 0 olmasına rağmen yürüyorsunuz bahçeyi yürüyorsunuz ama gözünüzün baktığı her yerde bir güzellik var akşam şovları eğlenceli
Ve çılgın ama burda her insana hitap edecek bir yer var. 2 dk ötesi huzur... biz havuza açılan odalarda kalmıştık 2 kere burada konaklama şansımız oldu o odalarda annem çok rahat etmişti. Otelin çoğunluğu alman ve hiçbir sorunumuz olmadı. Biz çok memnun kaldık.
Özellikle de temizlik on numaraydı. Çok büyük ve kalabalık ama buna değer.

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler senasafakalkis
15 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı

Ailemle beraber tüm yıl boyunca hayalini ettiğimiz tatile geldik.
Otel temizlik ve hijyen açısından çok iyi
Odalar ve ortak kullanım alanları sık sık temizleniyor.
Restaurantta kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeğinde birçok farklı ve lezzetli seçenekler var. Housekeeper departmanında çalışan personeller çok güler yüzlü ve iyi.
Restaurant departmanında çalışan personeller çok iyi ve güler yüzlü restaurantta
Çoçuklu ailelere ilgi ve alaka çok iyi
Bar departmanında çalışan arkadaşların bir kaç tanesin dışında sorun yoktu.
Şubat ayında olmamıza rağmen ortak kullanım alanları serin ve soğuktu. Ortak kullanım alanlarında ısıtıcılar yada klimalar çalışmıyordu.
Kış sezonu olmasına rağmen akşamları çocuklar ve yetişkinler için birkaç etkinlik yapılıyor. Fakat mini clubta çalışan arkadaşın sadece alman çoçukları için değil
Diğer tüm misafir çoçukları ile ilgilenmesini ve güleryüzlü olmasını şiddetle tavsiye ediyorum. Mini clubta çoçuklarlar beraber etkinlikler yapmak güler yüz ve hassasiyet gerektirir
Maalesef biz bu ilgi ve hassasiyeti göremedik.
Otelde animasyon departmanında çalışan bir kaç arkadaş var. Gün içerisinde bir kaç etkinlik yapıyor fena değil.
Ama yaklaşık 25-30 kişilik bir animasyon ekibide var. Ne için burada olduklarını bilmiyorum ama hepsi birbirinden terbiyesiz. Ve otelin Tui magic life formalarını giyerek neredeyse tüm gün misafirlerin ortak kullanım alanlarında alkol içiyorlar ve bu Tui magic life grubu için hiç iyi bir görüntü vermiyor
Çok itici ve rahatsız edici görüntüler oluşturuyor.
Otelin kapalı havuzu soğuktu.
Otele gelmeden önce çoçuklarla beraber havuza girmeyi beraber yüzmeyi çok hayal ediyorduk
Fakat havuzun ısısı standartların altında olduğu için soğuktu ve sadece bir kez havuza girebildik. Girip çıkmamız bir oldu. Çoçuk havuzu kenarında hiç kaydırmaz plastik halılar yoktu. Bu plastik kaydırmaz halılaların olmaması çoçuklar için büyük bir tehlike oluşturuyor.
Her sene en az 3 kez Antalya’ya tatile geliyoruz.
Tui magic life otellerini denemek istedik
Fakat bazı rahatsız edici görüntülerden dolayı Tui magic life jacaranda
Bizim için bir ilk ve son olacak.

Konaklama tarihi: Şubat 2024
Teşekkürler bilalsordabak