“Side'de düzgün bir restoran arayanlara”

Küçükoglu Restaurant
33 / 329. sıradaki Restoranlar - Side
Mükemmellik Sertifikası
Fiyat aralığı: ₺100 - ₺1.000
Mutfaklar: Türk
Tanım: Türk mutfağı Özel kebap çeşitleri ve güveç çeşitleri et yemekleri kebap pide lahmacun pizza 30 yıllık tecrübe ve Gaziantep gastronomi şehrinden gelen lezzet tecrübesi ile sizlere en iyi sini yapmaya çalışıyoruz
Yorum Zamanı: 26 Haziran 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Side'de olması gereken fiyata, lezzetli ve temiz bir yer bulduk. İlgi, alaka 10 numaraydı. Servis hızlıydı, ayrıca ikramları da gayet güzeldi.

Ziyaret tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Irem B
İşletme Sahibi Mehmet Bakır - Küçükoglu Restaurant, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 hafta önce

Zaman ayırıp sayfamızı değerlendirdiğiniz için ve değerli görüşlerinizi paylaştığınız için çok çok teşekkür eder saygılar sunarız Memnuniyetiniz Bizim İçin Çok Önemlidir sizleri tekrar görmekten ve sizlere hizmet etmekten mutluluk duyarız mehmet bakır. Küçükoğlu restaurant sahibi 🙏🙏🙏🌹

• Diğer diller

3-7/187 yorum

Yorum Zamanı: 9 Nisan 2024

1.5 sene önce tanıştık bu mekanla keşke diyorum daha önce tanışsaydık lezzet,hijyen,ilgi alaka, güleryüzlü personel on numara bir mekan herkese tavsiye ederim 👍

Ziyaret tarihi: Mayıs 2023
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler Serdar K
İşletme Sahibi Mehmet Bakır - Küçükoglu Restaurant, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Ekim 2024

Yorum Zamanı: 2 Ağustos 2023

Ankaradan tatil icin geldigimiz side de internetten buldugumuz restaurant. Lahmacun ve pide yedik. Fiyatlar ortalama ankaraya gore ucuz da denebilir. Lahmacun 70 kusbasili pide 150 tl. Sahipleri ve garsonlar cok ilgili ve nazik. Tesekkur ederiz. Tavsiye ederim

Ziyaret tarihi: Ağustos 2023
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler Connector06637526992

Yorum Zamanı: 11 Aralık 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Her şey çok güzeldi yemekler harika
Ve garson arkadaşlar güler yüzlü idi iyi ağırlandık
Gelmenizi tavsiye ediyorum

Ziyaret tarihi: Aralık 2022
1  Teşekkürler ege_714
Sahibi yanlış kayıt - Küçükoglu Restaurant, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Aralık 2022

Yorum Zamanı: 14 Kasım 2021

Lahmacun larına bayıldım çok güzel yapılmış Birçok yerde bu lezzeti bulamadım aynı zamanda Adana dürüm de bir harika daha önce geldiğim ve yediğim pideler de çok güzeldi bu lokanta İyi ki var size de böyle uygun fiyata kaliteli yemek bulduğum için çok şanslıyım

Ziyaret tarihi: Kasım 2021
Teşekkürler teomanzaferapan
Sahibi Küçükoğlu Restaurant side - Küçükoglu Restaurant, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Ağustos 2022

WATSAP: +905355920607

Küçükoglu Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Küçükoglu Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!