Otelin lokasyonu çok güzel , neredeyse denizin içinde konaklıyorsunuz ve Side Merkeze yürüme mesafesinde ama oteli işletenler çok amatör , açık büfe işini bilmiyorlar yemekleri kalitesiz ve çeşit az , tatlı türleri hiç yok. Sizi alakart restoranda yemek zorunda bırakıyorlar ve tabi ki orda da ekstra ücret ödemeniz gerekiyor. Açık büife kahvaltıda su bile ilave ücrete tabi Odalarda TV yok , yalnızca odalarda değil otelin hiçbir yerinde TV yok , ayrıca odalarda mini bar var ama içinde su bile yok. Odalar çok temiz , her gün temizliyorlar. Alakart restoranda akşamları canlı müzik var ama daha çok otel dışından gelen müşterilere hizmet veriyor çünkü adı Alakart restoran ama Bar gibi işletiliyor içki ve meze türü ürünler ön planda. Bir hafta eşimle birlikte konakladık yalnızca ilk giriş yaptığımız akşam orada yemek yedik sonra hep başka yerlere gittik , bu durumuda ayrılırken Otel yetkililerine anlattım umarım dikkate alırlar , çünkü çok güzel bir lokasyonda ve çalışanları çok sıcak kanlı , çok ilgililer , biraz toparlanıp eksiklerini tamamlarlarsa tekrar gitmeyi düşünebilirim.