İsa Güler

Saçma bir yer, gereksiz...

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 10 Eyl 2019
Odalar çok kötü ve diğer sunduğu hizmetler çok pahalı. Sadece konumu güzel sanırım. İşletme olarak berbat bir yer... Kesinlikle zorunda kalmadıkça gitmeyin. Çalışanları genel olarak ilgisiz. Turistleri kazıklarken siz de araya kaynarsınız demedi demeyin...
Konaklama tarihi: Eylül 2019
Side Beach Club & Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Side Beach Club & Hotel noktasına 1.1 km mesafede
Side Beach Club & Hotel noktasına 3.1 km mesafede
Side Beach Club & Hotel noktasına 4.7 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
26-31/137 yorum
26 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kumsala sıfır mesafede ve havuzu olması çok büyük bir avantaj. Plajda şezlong ve şemsiye var. Ayrıca otoparkı olması muhteşemdi. Odalar eski ama temizdi. Ancak 405 nolu odada klima tüm gece ses yaptı. Check in yaparkenki güler yüzü check out ta göremedik. Kahvaltı idare eder ama akşam yemeği büfe olarak felaket kötü. A la carte yerseniz de çok pahalı. Küçük su 5TL, Büyük su 10 TL. Yeme içme daha uygun fiyata olabilirdi. Çok kötü iki külah dondurma 15TL. Bir porsiyon levrek 75TL. Denizi için kalınabilecek bir yer. Kumsal ve yakınlık önemliyse bu oteli tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
2  Teşekkürler alperen a
7 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şimdi kısa süreli bi tatil için otel bakarken denk geldim otelin fotolarına. Üşenmeyip profil oluşturdum sırf yorum yapmak için. Otelin tek güzel yeri lokasyonu. Onun dışında hiç bir şeyi güzel değil. Ne hizmet ne odalar ne eşyalar! Tam bir fiyaskoydu. Perdeler yırtık buzdolabı fi tarihinden kalma çalışmıyor. Klimadan bahsetmek istemiyorum bile. Sıcak su asla Yok, şampuan sabun göremezsiniz. Asla fotolara bakıp aldanmayın. Girmemiz ve çıkmamız yeni otel aramak şartıyla yarım saat sürdü.

Konaklama tarihi: Mart 2018
2  Teşekkürler eremkeskin
13 Ekim 2017 tarihinde yorum yapıldı

Otelin lokasyonu çok güzel , neredeyse denizin içinde konaklıyorsunuz ve Side Merkeze yürüme mesafesinde ama oteli işletenler çok amatör , açık büfe işini bilmiyorlar yemekleri kalitesiz ve çeşit az , tatlı türleri hiç yok. Sizi alakart restoranda yemek zorunda bırakıyorlar ve tabi ki orda da ekstra ücret ödemeniz gerekiyor. Açık büife kahvaltıda su bile ilave ücrete tabi Odalarda TV yok , yalnızca odalarda değil otelin hiçbir yerinde TV yok , ayrıca odalarda mini bar var ama içinde su bile yok. Odalar çok temiz , her gün temizliyorlar. Alakart restoranda akşamları canlı müzik var ama daha çok otel dışından gelen müşterilere hizmet veriyor çünkü adı Alakart restoran ama Bar gibi işletiliyor içki ve meze türü ürünler ön planda. Bir hafta eşimle birlikte konakladık yalnızca ilk giriş yaptığımız akşam orada yemek yedik sonra hep başka yerlere gittik , bu durumuda ayrılırken Otel yetkililerine anlattım umarım dikkate alırlar , çünkü çok güzel bir lokasyonda ve çalışanları çok sıcak kanlı , çok ilgililer , biraz toparlanıp eksiklerini tamamlarlarsa tekrar gitmeyi düşünebilirim.

Oda ipucu: Otel 2 Katlı (Zemin + 1.Kat) 1.Kattaki odaları tavsiye ediyorum. Odaların Hepsi Denize Bakıyor ama alt kattakilerin önünde yüzme havuzu var.
Konaklama tarihi: Ekim 2017
6  Teşekkürler msk06mak
Ön Büro Müdürü sidebeachclub - Side Beach Club & Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Nisan 2018

bu sene yeni yüzümüzle ziyaret etmenizi bekleriz odalarımız yenilendi. tv konuldu.

1 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bayram tatili için 2günlüğüne gittik ama berbat bi iki gün geçirdik odalarda tv yok, klima çalısıyor ama ne derecesi düzgün ne kendisi, oda bildiğimiz lağım kokuyordu yatmak bile güç sokakta kalsanız daha iyidir. Tek iyi yanı konumu.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
1  Teşekkürler 226canda_

artık odalarımızda tv bulunmaktadır. odalarımız yenilendi.

13 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı

İnternetten kayıt yaptırdığım otele tedirgin gitmiştim;Fakat çalışan personelin karşılaması beni rahatlattı. Sakin,çalışanlar samimi,plajı güzel,restoranı denize sıfır,oltanı alıp balık tutabileceğin,ķısacası cok hoş bir tatil merkezi. 9 gün süresinde en güzel günlerimi yaşadım.Herkese teşekkür ederim.
Sadrettin Ankara

Oda ipucu: Engellilerin de tatil yapmasına uygun bir oteldir.
Konaklama tarihi: Haziran 2017
Teşekkürler sadrettin2017