msk
Ankara, Türkiye

ESKİ VE LOKASYONU ÇOK GÜZEL BİR OTEL AMA AMATÖRCE İŞLETİLİYOR.

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 13 Eki 2017
Otelin lokasyonu çok güzel , neredeyse denizin içinde konaklıyorsunuz ve Side Merkeze yürüme mesafesinde ama oteli işletenler çok amatör , açık büfe işini bilmiyorlar yemekleri kalitesiz ve çeşit az , tatlı türleri hiç yok. Sizi alakart restoranda yemek zorunda bırakıyorlar ve tabi ki orda da ekstra ücret ödemeniz gerekiyor. Açık büife kahvaltıda su bile ilave ücrete tabi Odalarda TV yok , yalnızca odalarda değil otelin hiçbir yerinde TV yok , ayrıca odalarda mini bar var ama içinde su bile yok. Odalar çok temiz , her gün temizliyorlar. Alakart restoranda akşamları canlı müzik var ama daha çok otel dışından gelen müşterilere hizmet veriyor çünkü adı Alakart restoran ama Bar gibi işletiliyor içki ve meze türü ürünler ön planda. Bir hafta eşimle birlikte konakladık yalnızca ilk giriş yaptığımız akşam orada yemek yedik sonra hep başka yerlere gittik , bu durumuda ayrılırken Otel yetkililerine anlattım umarım dikkate alırlar , çünkü çok güzel bir lokasyonda ve çalışanları çok sıcak kanlı , çok ilgililer , biraz toparlanıp eksiklerini tamamlarlarsa tekrar gitmeyi düşünebilirim.
Konaklama tarihi: Ekim 2017
Oda İpucu: Otel 2 Katlı (Zemin + 1.Kat) 1.Kattaki odaları tavsiye ediyorum. Odaların Hepsi Denize Bakıyor...
5 baloncuk üzerinden 3,0Odalar
Ön Büro Müdürü sidebeachclub - Side Beach Club & Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 28 Nis 2018
bu sene yeni yüzümüzle ziyaret etmenizi bekleriz odalarımız yenilendi. tv konuldu.
Side Beach Club & Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Side Beach Club & Hotel noktasına 1.8 km mesafede
  • Prestigia.com
Side Beach Club & Hotel noktasına 1.4 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
29-34/137 yorum
1 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bayram tatili için 2günlüğüne gittik ama berbat bi iki gün geçirdik odalarda tv yok, klima çalısıyor ama ne derecesi düzgün ne kendisi, oda bildiğimiz lağım kokuyordu yatmak bile güç sokakta kalsanız daha iyidir. Tek iyi yanı konumu.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
1  Teşekkürler 226canda_
Ön Büro Müdürü sidebeachclub - Side Beach Club & Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Nisan 2018

artık odalarımızda tv bulunmaktadır. odalarımız yenilendi.

13 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı

İnternetten kayıt yaptırdığım otele tedirgin gitmiştim;Fakat çalışan personelin karşılaması beni rahatlattı. Sakin,çalışanlar samimi,plajı güzel,restoranı denize sıfır,oltanı alıp balık tutabileceğin,ķısacası cok hoş bir tatil merkezi. 9 gün süresinde en güzel günlerimi yaşadım.Herkese teşekkür ederim.
Sadrettin Ankara

Oda ipucu: Engellilerin de tatil yapmasına uygun bir oteldir.
Teşekkürler sadrettin2017
23 Haziran 2017 tarihinde yorum yapıldı

Her şey cok güzel.Manzara deniz plaj canlı müzik ve dahası kesinlikle gidip görmeniz gereken bir yer.Her şeyi unutun ve buraya tatiliniz keyfini çıkarın
you forget everything and enjoy vacation from here

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
1  Teşekkürler Tufan A
13 Haziran 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Denize sıfır sidenin gözdesi konaklama ve restorant bakımından üstüne yok kesinlikle tavsiye ederim personeller güler yüzlü odalar temiz ve ferah herkesin gitmesi gerekn bir yer üstüne tanımam sidede çok güzel

Teşekkürler Deniz A
Ön Büro Müdürü sidebeachclub - Side Beach Club & Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Haziran 2017

beğendiğiniz için onur duyarız tekrar sizi ağırlamaktan gurur duyarız

3 Haziran 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kaldığım odanın manzarası gün batımını izlemek için harikaydı:) Personel güler yüzlü odalar temiz. Kahvaltı deniz kenarında servis ediliyor. Fiyatları da olduğu yere göre uygun :) kesinlikle tavsiye ederim!

3  Teşekkürler b_rak251