Hüseyin K

G

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 3 Eki 2024
Herşey sey cok guzel yemekler calısanlar dört dörtlük tu, güler yüzlü calısanlar herkes cok beyfendıydı sadece alan kucuk oldugu ıcın anımsyon ortda olması lazım dı ama hıc bır hareket göremedik, yaptıkları her hareket kendilerinden başka kimseyi mutlu etmedi.
Diamond Beach Hotel & Spa noktasına 8.1 km mesafede
Açık havuz
  • Destinia.com
Diamond Beach Hotel & Spa noktasına 8.8 km mesafede
Açık havuz
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
24-29/509 yorum
30 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ailecek tatilimizi yaptik guzel bir ani oldu bizim Icin Cook guzel bit Ortam,harika uyumlu bir ekip,cesitli ve lezzetli yemekler aquaparki olan kucuk bir havuz Cook eglendik.Odamiz guzeldi eksiklerimiz gunluk tamamlandi soft icecekli bir minibar bize yeterli geldi.

Teşekkürler Sabine P
30 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Eylül ayında konaklama yaptım.otel denize 5 dakikalık yürüyüş mesafesı var merkezi konumda çarşının hemen Karşısında,ucretsız araç otoparkı mevcut genel olarak otel biraz ufak fakat personel çok uyumlu ozelıkle lobby barda Özlem çok güler yüzlü Hakan bey sureklı ilgilendi yemekler çeşitli ve lezzetli odalar temız ve duzenlıydı.guzel Tatıl oldu.

• Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler özlem ç
21 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelden memnun ayrıldık özellikle çalışanları gerçekten çok iyi ve çok ilgililer. Yemekleri lezzetli tüm yemekler aynı değil ama genel olarak yenecek yemekler bulunuyor temizlik her gün yapılıyor. Denizi çok güzel derinleşmiyor öğleden slnra biraz daha dalgalı oluyor. Kat görevlisi Dudu hanıma ve restoranda ki Kerim Bey e ayrıca teşekkür ederiz

Teşekkürler 784fadime_
7 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Asiye abla Nursel Mehmet hakan bey ve tüm çalışanlar çok çok teşekkür ederim çok memnun kaldık otelden herşey mükemmeldi güler yüzlü personel özellikle çok mutluluk vericiydi her şey için çok teşekkür ederiz tekrar gelmeyi çok isterim 👌👌👌

Teşekkürler hanif h
6 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel herşeyiyle berbat bir otel yemekleri personeli havuzu denizi biz otelin kendi yerinden rezervasyon yaptırdık oteli çok güzel otel diye anlattı memmun kalırsınız dedi bizde gittik otelin hiç bir şeyinden memnun kalmadık ayrılmak istedik ve ayrıldık bizim ödediğimiz parayı geri iade etmediler otelin kurallarının öyle olduğunu söylediler rezil bir otel kimsenin gitmesini tavsiye etmem paranızla rezil olursunuz

Teşekkürler erolimal