Özlem E

Guzel otel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 4 Ağu 2018mobil cihaz aracılığıyla
Tatil dönüsu 1 gece kaldigimiz cok guzel bir otel konumu mukemmel denize cok yakin sehrin icinde mukemmel bahcesi var..Tarihi kalintilarin dibinde..Odalar temiz binalar sevimli kahvaltisi fiyatina gore cok iyi...Televizyon yok kafa dinlemelik zaten tv cok gerek kalmadi..Sadece park sorunu oldu sehrin icine araba sokmak yasak arabayi sadece sabah saatlerinde sokabirsiniz...Sehirde cok guzel tavsiye ederim..😃
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Lale Park Otel noktasına 5.6 km mesafede
Lale Park Otel noktasına 2.2 km mesafede
Lale Park Otel noktasına 1.8 km mesafede
Lale Park Otel noktasına 2.6 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/104 yorum
21 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Haziran 2018 'de bayram tatilini geçirmek üzere 3 gece için Side antik kente gittik.Tesadüfen bulduğumuz Lale park otelde dolu dolu 3 gün geçirdik. Otel yeşillikler içinde, çok güzel bir bahçesi ve mimarisi var. Side büyük plaja çok yakın. Plajdaki beach ile anlaşmaları var, şezlong ücreti ödemiyorsunuz. Deniz harika, çocuklu aileler için ideal. Ayrıca otopark hizmetleri var. Side antik kentin en büyük sıkıntısı otopark. Lale park otoparka çok yakın,sıkıntı yaşamıyorsunuz. Otel işletmecileri değişmiş. Eski yorumları okuyup yanılgıya düşmeyin.İşletmeciler samimi ve çok cana yakın insanlar. Otel odaları büyük değil. Çift kişilik yatak var.Apart odaları çok büyük, ancak gittiğimiz tarihte yer olmadığı için biz standart odada kaldık. 7 yaşındaki oğlumuz için yere tek kişilik yatak koydular. Oda kahvaltı konseptinde çalışıyor otel. Her akşam extra yemek çıkarıyorlar. Neriman hanımın yaptığı anne yemekleri müthiş, fiyatı uygun.Kesinlikle çocuk dostu bir otel. Geceleri antik kentin sokaklarında gezip, gündüzleri harika denizinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Konaklama tarihi: Haziran 2018
Teşekkürler Yeşim K
13 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ailecek gittik cok memnun kaldık özellikle yemekleri ve güler yüzlü çalışanları memnuniyetimizdeki en büyük neden yeni işletmecilerinin müşteri memnuniyeti politikaları çok başarılı umarım seneye tekrar gelebiliriz

Konaklama tarihi: Haziran 2018
Teşekkürler Muhammet Ö
22 Nisan 2017 tarihinde yorum yapıldı

isletmecileri (iki kardeş muhtemelen) oldukça sevimsiz ve antipatik olmak gibi bir meziyetleri var bu amcaların. çalışanı keza öyle.odalara hiç değinmek dahi istemiyorum iki yataktan başka birşey yok yorumlara aldanıp gittiğim malumun sevgili okur, abartma sanatını çok iyi kullanmış arkadaşlar otele giriş yaptığım anda rehavet çöktü üzerime. içtiğimiz 50 kuruşluk suyun parasını dahi istediler çıkarken o kadar vahim durumdalar.kesinlikle çok daha uygun ve tam pansiyon olan yerler var tercihlerinizin arasında olmaması gereken bir yer.

Konaklama tarihi: Temmuz 2016
2  Teşekkürler nehiricmez
16 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Antik side içinde. Merkeze ve lokantalar a sosyal alanlara yakın. Otoparkı olması avantaj. Deniz e 40 metre odalar temiz. Kahvaltı yeter li. Tek yaşadığımız sıkıntı pek çocuk dostu değiller. İşletmecileri sahipleri çocuk gürültüsüne ve oynamaları na tahammül edemiyorlar.

Konaklama tarihi: Eylül 2016
Teşekkürler naturefe
30 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

12 yıl sonra tekrar kaldığım bu oteli seviyoruz. Sanki sidede bir evimiz varmış gibi yada yazlık almışız gibi hissediyorsunuz. Sade ,sakin , sideye göre bir yer. Odalara birer tane televizyon şart. Sahipleri çok temiz insanlar. Teşekkürler 😎😎😎

Konaklama tarihi: Ağustos 2016
Teşekkürler fhazneci