Haziran 2018 'de bayram tatilini geçirmek üzere 3 gece için Side antik kente gittik.Tesadüfen bulduğumuz Lale park otelde dolu dolu 3 gün geçirdik. Otel yeşillikler içinde, çok güzel bir bahçesi ve mimarisi var. Side büyük plaja çok yakın. Plajdaki beach ile anlaşmaları var, şezlong ücreti ödemiyorsunuz. Deniz harika, çocuklu aileler için ideal. Ayrıca otopark hizmetleri var. Side antik kentin en büyük sıkıntısı otopark. Lale park otoparka çok yakın,sıkıntı yaşamıyorsunuz. Otel işletmecileri değişmiş. Eski yorumları okuyup yanılgıya düşmeyin.İşletmeciler samimi ve çok cana yakın insanlar. Otel odaları büyük değil. Çift kişilik yatak var.Apart odaları çok büyük, ancak gittiğimiz tarihte yer olmadığı için biz standart odada kaldık. 7 yaşındaki oğlumuz için yere tek kişilik yatak koydular. Oda kahvaltı konseptinde çalışıyor otel. Her akşam extra yemek çıkarıyorlar. Neriman hanımın yaptığı anne yemekleri müthiş, fiyatı uygun.Kesinlikle çocuk dostu bir otel. Geceleri antik kentin sokaklarında gezip, gündüzleri harika denizinin keyfini çıkarabilirsiniz.