Aynur E

Mükemmel tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 6 Ağu 2024
Harika bir tesis sıcak karşılaması ile kendimizi evimizde hissettik.Hem konumu hem hizmeti ile mükemmel. yemekleri muhteşem aileniz ile güvenli ve konforlu bir tatil için harika bir tesis bizim için çok güzel bir deneyim oldu.Bundan sonraki tatil yerimiz artık belli herşey için tüm çalışanlara çok çok teşekkür ederim
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Gazipasa Star Hotel noktasına 1.9 km mesafede
  • Prestigia.com
Gazipasa Star Hotel noktasına 1.5 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (1.156)
1.156 sonuç
8-13/1.156 yorum
6 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Animasyon eğlenceli showlar çok güzeldi dart oyunu olsun çok keyifliydi herkes güzel yüzlü eğlenceli bir ekip gördüğüm en kaliteli kadrolardan odalar temiz yemekler güzel İnsanlar sıcak kanlı aile ortamı kesinlikle tekrar geleceğim

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Emre B
26 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bu yıl ilk kez Gazipaşa Star Oteli tercih ettik ailemle beraber. Hızmet kalite fiyat performansı süper. Yemekler çok çeşitli ve lezzetli. Ömer ustaya çok teşekkür ediyoruz. Şeyda hanım rezervasyon sürecinde ve konakladığımız süre zarfında her konuda bize çok yardımcı oldu. Otel de çocuklar için oyun alanları mevcut. Su kaydırakları tüm gün açık. Havuz tertemiz. Odalar günlük temizleniyor. Genel temizlik süper. Çok memnun kaldık. Herşey mükemmeldi, bundan sonra ki adresimiz Gazipaşa star otel.

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler betül ö
25 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

geçen yıl da gelmiştik bu sene tekrar geldik. geçen seneye nazaran mimarisi değişmiş daha bir kullanışlı olmuş. bu gidişle önümüzdeki sene planlarımızı da bu otelde yapacak gibiyiz. teşekkürler sıcak ve içten çalışanlara. umarım bir sonraki sene de görüşürüz.

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler berat ö
22 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

2 yıldır ailemle severek geldiğim bir işletme, ailece geldiğimiz tertemiz, yemekleri çeşitli ve güzel personel güler yüzlü aile samimiyetinde bir işletme havuz büyük ve temiz aquaparkı bizim için yeterliydi çocuklarla çok rahat edebileceğiniz korunaklı bir yer kesinlikle tavsiyemizdir

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler Dream50952488300
22 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Tek kelime ile müthiş sıcak kanlı bir aile ortamı. Bir işletmede aranan herşeyden çok daha fazlası var. Bir sezonda en az üç kez arkadaşlarımla da ailemle de gönül rahatlığı ile dinlebildiğimiz bir yer. Temizlik ve yemekler ise ev performansı ile harika. Senelerdir vazgeçemediğimiz bu ilgi ve hizmet için işletme ailesine sonsuz teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti