Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jolly turdan rezervasyon yaptırmamıza rağmen giriş sırasında rezervasyonumuzun bulunmadığı söylendi voucher belgesini gösterdiğimizde ilgilendiler. Jolly turun otel temsilcisi Muzaffer Soylu Bey bizimle iletişime geçti ilgisi için teşekkür ederiz yarım saatlik bir gecikme ile odamıza geçebildik bu süre içinde otel personeli de gayet nazikti bilekliklerimizi taktılar sorun çözülene kadar yönlendirmeleriyle restaurant katına inerek yemek yedik ve ardından resepsiyonun hemen yanındaki cafede kahve içtik. Hergün farklı aktivitelerin yapıldığı büyük bir havuzu var ancak biz plajını tercih ettik, küçük bir çarşıdan geçerek yaklaşık 10 dk yürüme mesafesi ile plaja ulaşabilirsiniz. Şezlong sıkıntısı çekmeden yer bulabilirsiniz plajdaki personellerde gayet ilgili. Öğle yemeği için tekrar otele yürümek istemezseniz plajdaki restauranttan da yemek yenebilir genelde hamburger pide vs. tarzı olsa da denenebilir biz sevdik. Otel herşey dahil konseptiyle aileler için beklentileri karşılayacaktır. Temiz ve düzenli tavsiye ederiz.
Yanıtlanma zamanı: 21 Tem 2024
Değerli Misafirimiz,
Bizimle kalışınız hakkında ne düşündüğünüzü bize bildirmek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Sizi yakında tekrar ağırlamayı umuyoruz!
Otel yönetimi
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
2 çocukla geldim iyi ki geldim otel tertemiz yemekler cok iyi çalışanlar çok ilgili harika bir yer iyi ki geldim birdaha olsa yine gelirim animasyonları da çok iyi deneyimlemenizi öneririm personel harika havuz tertemiz denizi mükemmel
merve o adlı kullanıcıdan Side Star Park hakkında bilgi alın
Teşekkürler merve o
Genel Müdür side star beach hotel side star beach hotell - Side Star Park, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Temmuz 2024
Otel yönetimi
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Çok güzel otel herşey mükemmel çok memnun kaldık personellerden çok memnunuz 🥰🥰yemekler çok güzel temizlik mükemmel sahili süper kısaca herkese tavsiye ederim iyiki side star park😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 konumu da çok güzel mükemmel🌸
rabia ç adlı kullanıcıdan Side Star Park hakkında bilgi alın
Teşekkürler rabia ç
Otel yönetimi
Gayet memnun kaldık özellikle çalışanlar çok güleryüzlü davranışları çok iyi bize kendi evimizde gibi hissettirdikleri için çok teşekkür ederim yemekler içecekler ve tatlıgiller çok lezzetli bir sonraki tatilimi antalyada yapmak istersem tercihim yine bu otel olur
Konaklama tarihi: Şubat 2024
yprko adlı kullanıcıdan Side Star Park hakkında bilgi alın
Teşekkürler yprko
Genel Müdür side star beach hotel side star beach hotell - Side Star Park, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Nisan 2024
Otel yönetimi
Otel çalışanları ilgili ve güleryuzluydu oda güzel ve konforluydu temiz ve düzenliydi . Dış havuz soğuktu ancak kapalı havuz sıcak tı yemekler güzel ve çesitliydi . Ancak Etkinlikler bence azdı ve tek düzeyde atış oyunu ve dart vardı onun dışında disko ve canlı müzik vs de vardı
Konaklama tarihi: Nisan 2024
Escape07200222645 adlı kullanıcıdan Side Star Park hakkında bilgi alın
Teşekkürler Escape07200222645
Otel yönetimi
Hijyen, temizlik ve yemekler beklentimizin cok üzerindeydi. Tum calisanlar son derece pozitif ve guler yuzluydu. Oğlum kids club'da vakit geçirmekten çok memnun kaldi. Petek hanımın çocuklarla iletişimi çok iyiydi. Genel olarak tavsiye edebileceğim bir deneyim yaşadık.
Konaklama tarihi: Nisan 2024
Melis Ö adlı kullanıcıdan Side Star Park hakkında bilgi alın