Sibel Y

Temiz bir tesis

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 22 Eyl 2021mobil cihaz aracılığıyla
1 gece dinlenme amaçlı konakladık, gayet temiz ve fiyat performans olarak iyi bir tesisti. Oda, çarşaflar vs temizdi. Ufak bir havuzu vardı fakat kullanmadık, tesis içerisinde yer alan barda fiyatlar dışarıyla aynıydı. Konumu antik kente araç ile 5 dk mesafede.
Konaklama tarihi: Eylül 2021
Nar Apart hotel noktasına 1.5 km mesafede
Nar Apart hotel noktasına 1.5 km mesafede
Nar Apart hotel noktasına 1.8 km mesafede
Nar Apart hotel noktasına 2.8 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/86 yorum
2 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Herşeyi ile mükemmel bir konaklama tecrübesi yaşadık. Personel yardımsever. odalar rahat. havuz iyi. fiyatlar inanılmaz makul. Kotu diyebilecegim durum yok. Pandemi nedeni ile restaurant kısıtlı hizmet veriyordu ancak dışardan odamiza kadar çok leziz yemekler ulaştırıldı, tekrar kalırız beğendik, Teşekkürler....

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler ercmentz35
2 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tekrardan gelip tekrardan hiçbirşeyin değişmemiş olduğu görmek çok mutlu etti beni. Sinan ve erkan beyin yıllardır değişmeyen mükemmel işletmeciliği ve servisi hala devam etmekte. Hiç düşünmeden gelin. Fiyatlar son derece makul. Servis 10 numara. Oda temizliği 10 numara. Herşey için teşekkürler.

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler aykutkorkmazside
10 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı

güzel yorumlardaki herşeye katılıyorum. uzun süredir bu kadar temiz bir otel görmemiştim. bizim kaldığımız dönemde akşamlarıda güzel bir esinti oluyor du klimaya bile gerek kalmadı. havuz başında içkinizi alıp uzanın ve dinlenin. otel müşterilerine seaside de şezlong ve şemsiye ücretsizki çok güzel bir beach. güzel evsahipliliği için katkısı olanlara teşekkürler..

Oda ipucu: bütün odaları geniş ve büyük
Konaklama tarihi: Haziran 2019
Teşekkürler m_demir3458
1 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kasım ayında iki günlüğüne gidip, bir hafta kaldım. Çok memnun kaldım. Aile işletmesi olması ayrı bir güzellik. Oteli işletenler çok hoşsohbet ve yardımseverdi. Odalar pırıl pırıl. Yatak örtüleri ve havlular sürekli toplanıyor, değiştiriliyor. Otelin bahçesinde limon, portakal ve muz ağaçları var. Çayınıza limon isterseniz, ağaçtan koparıp veriyorlar. Kahvaltıda yumurtanızı nasıl isterseniz öyle yapıyorlar. Omlet, haşlanmış (kayısı, katı vs) nasıl istenirse. Kahve, çay çeşitleri... Ayrıca 2-3 çeşit çok güzel ekmekleri var.

Her odada balkon olması ayrı bir güzellik. İsterseniz demlediğiniz çayınızı balkonda içebilirsiniz. Odamda cezve yoktu. İstedim, temin ettiler. Otelde satılan içeceklerin fiyatları marketten alacağınız fiyatla aynı.

Günün her saatinde resepsiyon hizmeti var ve yılın 12 ayı açıklar.

En kısa zamanda yeniden geleceğim. Her şey için teşekkürler.

Konaklama tarihi: Kasım 2018
1  Teşekkürler ufukebru
14 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

10 ağustosda giriş yapıp 3 gece kaldık.temizlik ilgi ve odalar çok güzeldi.bir apartta bulunması gereken her türlü malzeme mevcut.denize ücretsiz servis mevcut.ayrıca denizde şezlong minder parası ödemiyorsunuz. Çok memnun kaldık

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
1  Teşekkürler mtmtk