Tanju
Adapazarı, Türkiye

Crystal Kalitesi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 10 Ağu 2024
Denize sıfır konumda olmaması otel için bir dezavantaj değil. Otelin kendi plajına mesafesi 4 km ve her 15 dakikada bir shuttle servis bulunmakta.
Odalar bakımlı ve temiz, saat 18.00’e kadar snack servis var. Akşam 21.30’dan 7.00’e kadar da yemek servisi veriliyor. Aç kalmak mümkün değil.
Otelin her yerinde barlar mevcut ancak 16.00-08.00 arası hizmet veren “IRISH PUB”ı tek geçeceksiniz. Türk kahvesi ya da çekirdek kahve konsepte dahil.
Ana havuz çok büyük ve 16+ havuzu çocuksuz olanlar tercih edilebilir. Aqua park yeterli büyüklükte.
Otele erken giriş yaparsanız sıcak bir karşılama ile bileklikleriniz takılarak tüm imkanlardan faydalanmanız sağlanıyor ancak odanıza yerleşmeniz “check in” saatinden önce pek mümkün olmasada misafir ilişkileri ellerinden geleni yapıyor.
Arap misafirler ve hijyen konusunda olumsuz yorumlar var ama aldanmayın 6 yıl öncesine ait. Otel gayet temiz ve düzenli. Her ülkeden tatilciler var ama ben Arap görmedim henüz.
Otopark sıkıntısı var, otelin girişinde 20 arabalık yer var. Ana caddeye araba çekmeniz gerekiyor ancak otelin personel giriş kapısı karşısında boş bir ağaçlık alan var aracınızı rahatlıkla bu alana çekebilirsiniz.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Oda İpucu: Araçla gidecekler için otelin otoparkı çok yetersiz. Aracınızı yol kenarına bırakmalısınız. Havuz...
İşletme Sahibi Hotel Management - Crystal Sunset, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 12 Ağu 2024
Sayın Tanju54,
Öncelikle Crystal Sunset Luxury Resort & Spa ailesi olarak güzel bir gün geçirmenizi dileriz.
Değerli vaktinizden zaman ayırarak bu güzel ve objektif yorumu ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Yorumunuz hizmet kalitemize ve çalışma arkadaşlarımızın performanslarına pozitif katkılar sağlayacaktır. Sizleri misafirimiz olarak tekrar tesisimizde ağırlamaktan her zaman mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.

Crystal Sunset noktasına 1.4 km mesafede
Crystal Sunset noktasına 2.3 km mesafede
Crystal Sunset noktasına 2.1 km mesafede
Crystal Sunset noktasına 1.8 km mesafede
Crystal Sunset noktasına 1.7 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
3.854
3.854
26-31/5.318 yorum
7 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

2091 nolu orada kaldık odalar çok temiz otelin temizligi güzel personelin devamlı ilgili olması hizmeti güler yüzlü olması karşılıklı memnun etti aktiviteleri ve eğlence başarılı
FİYAT seneye de uygun olursa daha uzun süre kalmayı tercih ederiz

Oda ipucu: Aileler için uygun
Teşekkürler Guide555869
İşletme Sahibi Hotel Management - Crystal Sunset, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ağustos 2024

Sayın Guide555869,
Değerli vaktinizden zaman ayırarak bu güzel yorumu ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Yorumunuz hizmet kalitemize ve çalışma arkadaşlarımızın performanslarına pozitif katkılar sağlayacaktır. Sizleri misafirimiz olarak tekrar tesisimizde ağırlamaktan her zaman mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.

6 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Oteli cok begendik barlar guzel gunduz etkinlikleri cok iyi gayet eglenceli ve cok etkinlik var aksam etkinlikleri muazzam ozellikle animasyon ekibine cok tesekkur ederiz otelin tek bir eksisi var yemekleri maalesef begenmedik havuzlar da temiz kaydiraklar da guzel personel cok ilgili ve guleryuzlu her sey icin cok tesekkur ederiz.

Teşekkürler Guide07079207374
İşletme Sahibi Hotel Management - Crystal Sunset, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Ağustos 2024

Sayın Guide07079207374,
Değerli zamanınızı ayırarak yapmış olduğunuz bu güzel değerlendirme için teşekkürlerimizi sunar, sizi en kısa zamanda tekrar otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.

5 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Ödenen bedelin her kuruşuna değen güzel bir deneyim
Çocuklu bir aile için konsept ve imkanlar çok güzel. En derin havuzun 140 cm olması, havuz kenarına güzel yerleştirlmiş barlar, snac barların süresinin gayet uzun alternatifin bol olması, akşam etkinlikleri
2025 yılı ilk tatil yerim yine burası olacak

Oda ipucu: Çocuk apua parkı olması güzel ayrıca bizim gibi çocuklarının boyu 1.50 den fazla aileler için ekstra rahatlık
Teşekkürler Mehmet Y
İşletme Sahibi Hotel Management - Crystal Sunset, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Ağustos 2024

Sayın mehmetyL4993JV,

4 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Crystal Hotel Sunset Otel'de 28 Temmuz - 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında otelde konakladım. 2 Ağustos'ta çıkış yaptım ve saç düzleştiricimi ve ilaçlarımı çekmecede unuttum. Oteli defalarca aramama rağmen, bizim sorumluluğumuzda olmadığını ve eşyalarınız için herhangi bir şey yapamayacaklarını söylediler. Odanızda bir şey bıraktığınızda iki
Kere düşünün derim

Teşekkürler Esra Ö
3 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel genel olarak gayet iyiydi. Yemekleri oldukça lezzetli ve çeşitliydi. Temizlik anlamında da bizi çok memnun etti. Akşam etkinlikleri de oldukça eğlenceliydi. Çocuklarımız için mini clubda gayet iyi vakit geçirdik. Çalışanları Mizgin Buse çiçek fatmanur ve Zehra hanım çok ilgililerdi onlara teşekkür ederiz

Teşekkürler mehtap b
İşletme Sahibi Hotel Management - Crystal Sunset, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Ağustos 2024

Sayın 178mehtapb,

Öncelikle Crystal ailesi olarak güzel bir gün geçirmenizi diler, tesisimizdeki konaklama deneyiminizden memnun kalarak bu güzel yorumu paylaştığınız için teşekkür ederiz. Kaliteli hizmet anlayışından asla ödün vermeyen Crystal Sunset ailesi olarak siz değerli misafirlerimizin yorumlarına her zaman ihtiyacımız olduğunu, ilettiğiniz yorumların departmanlarımızla paylaşılarak hizmet kalitemize pozitif katkılar sağlayacağını belirtmek isteriz. Sizleri tesislerimizde tekrar misafirimiz olarak ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.