Samet Gözde K
İzmir, Türkiye

Güzel Tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Ağu 2024mobil cihaz aracılığıyla
İlk olarak otel çok temiz en önemlisi buydu.Temizliğe aşırı önem veriyorlar harıl harıl sürekli temizlik yapılıyor.Şemsiyelerin alt yerlerine kadar siliniyor en iyi temizlik malzemeleri kullanılıyor gözlemlediğim kadarıyla. Havuz,havuz kenarları temizliği harikaydı.Şezlong sıkıntısı hiç yaşamadık öğlen girişimizde bile bulabildik .Aktiviteler çok vardı çocukları asla es geçmiyorlar. Yemekleri lezzetli her çeşit yemek var…Sabah ki kruvasanları yemeği unutmayın tadı damağımızda kaldı 🥰 otopark sorunu var yazmışlar ama asla yok çevresi boş otelin bayada araba alıyor yer sıkıntısı asla yok. Sadece aksam yemekleri saatinde kalabalıktan dolayı çalışan personel garsonlar yetersizdi daha sakin günde ise yeterli olduguda oldu yoğunluğa göre eleman şart.Teşekkürler Terrace Ailesi
Yanıtlanma zamanı: 3 Ağu 2024
Değerli misafirimiz,
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Otelimizden memnun kalmanız bizi de memnun etti. Sizi ve ailenizi tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Önerilerinizi ve memnuniyetinizi diğer departmanlarımızla paylaşacağız.
Terrace Elite Resort noktasına 10.3 km mesafede
Terrace Elite Resort noktasına 11.4 km mesafede
Terrace Elite Resort noktasına 9.3 km mesafede
Terrace Elite Resort noktasına 16.7 km mesafede
Terrace Elite Resort noktasına 11.1 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
9-14/940 yorum
30 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel yönetimi ve personelinden çok memnun kaldık. Hepsi güler yüzlü ve saygılı idi. Özellikle Restoran ve barlar müdürü Sahin bey ve çalışan personeline ve misafir ilişkilerinden Funda hanıma ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Teşekkürler huseyin t
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Terrace Hotels - Terrace Elite Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Ağustos 2024

29 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mükemmel bir tatildi. Daha rezervasyon aşamasında tüm özel isteklerimize dikkat edildi. Odamızı çok beğendik. Manzarası, büyüklüğü, konumu tam istediğimiz gibiydi. Son model, tertemiz, içerisinde tüm ihtiyacımız düşünülmüş. Otel çok temiz, estetik, çalışanlar güler yüzlü ve saygılı, açık büfede yemekler lezzetli, çeşidi bol ve servisi güzeldi. Her gün ayrı bir etkinlik vardı özellikle türk gecesine bayıldım .Denizi kum ve keyifliydi. Plaj tertemizdi.Odamız her gün muntazaman temizlendi. İhtiyacımız olan her malzeme bol bol vardı. Snack Bar, Sahil Restoran, Lobby Bar, Pastane, Kokteyller kusursuzdu.Otel müdürü Aydın bey başta olmak üzere F&B müdürü Şahin ve Umut Bey'e, Her gün ihtiyaçlarımızı sorup günlük etkinliklerden haberdar olmamızı sağlayan Meryem Hanım'a . Plajda çalışan Özkan şef’e de hizmetlerinden ve temizliği için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İlk kez bu kadar temiz bir sahilde tatil yapma fırsatımız oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek üzere.

1  Teşekkürler ŞEVKET M
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Terrace Hotels - Terrace Elite Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Temmuz 2024

29 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Terrace Elite Resort Side Gündogdu otelde kızımla 19-23 Temmuz tarihleri arasında konakladik. Kendimizi evimizde hissettik. 12 de oteldeydik 2 de odamız hazırdı. Otel küçük gibi görünse Lobide,restoranlarda,barlarda (pool ve sahil) rahatlıkla yer bulabilirsiniz. Odanın renklerine, temizliğine konseptine hayran kaldık. Oda temizliğine tam puan veriyorum. Oda gayet genişti. Yemeklerde o kadar bol çeşit varki diyet bufesinden,Asian gününde sushi,Türk gecesinde ve her daim mezeler,salata barlar,balık ve et çeşitleri lezzetliydi. Denize mesafe olması kaygilandirmisti her 5 dakikada bir klimali shuttle servisler ile ulaşımı rahatlıkla sağliyorsunuz. Sahil kum plaj denizin dibini görüyorsunuz. Çocuklu aileler için cok iyi bir seçim. Animasyonlar profesyoneldi.Türk gecesi efsane ve gurur vericiydi. Her show u çektim. Restoranların temizliği arı gibi guleryuzle nezaketle çalışan ekibinize,garsonlar ve otel müdürüne teşekkürlerimizi iletmek isterim. Lezzetli kokteyller hazırlayan Enes Bey'e, her dakika bir isteğimiz olup olmadığını soran Çetin beye, sahilde sabah sporu yaptıran Sarah Hanıma, animasyon ekibinden Simo'ya çok çok teşekkürler. Sahilde sezlonglardaki kumlari silen görevliler ve sabah 5 te yerleri telefon ışığıyla süpüren gorevini aşkla yapan calisanlar gördüm. Mutlaka tavsiye ederim.Tesekkurler Terrace Elit Resort ekibi ve tüm çalışanları. Tekrar görüşmek dileğiyle...

Teşekkürler 324ga
23 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Şuan otelde son günümüz lobiden yazıyorum...siddetle tavsiye edilir...lobide başlangıçtan son ana kadar çalışan herkes güler yüzlü çalışkan ve cana yakın..tüm çalışanlar müdürlerinden seflere garsonlarindan meydancilarina hepsine tesekkürler..animasyon ekibi çok başarılı...şovları çok eğlenceli...özellikle isim vercek olursak animasyondan Murat (hepsi çok başarılı,öğle yemeği garsonlarından Veysi,Baran,meydancı calışanların hepsi özelliklede Ferhat emeklerinize sağlık..bu sıcakta bu çalıskanlık ve hepside güler yüzlü👏👏👏👏👏bu arada özellikle waffle saatindeki şef abiyede👏👏👏tesekkürler terrace elit ailesi

Teşekkürler Onur2406_01
21 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Daha önce birkaç kez Hotel Terrace Beach Resort de konaklamıştık ve çok memnun kalmıştık. Bu otelde aynı kurumun oteli olduğu için bu sene de burayı denemeye karar verdik. Açıkcası hiçbir konuda diğer otel kadar başarılı bulmadım ama kötü bir tatil geçirdiğimi de söyleyemem. Otelle ilgili en güzel şey bence yemekler. Yemekler gayet iyiydi sadece çorbalar biraz tuzlu, benim için sorun değil ama herkesin damak tadına uymayabilir. Barda çok güzel kokteyller var, sahilde içecek seçeneği daha kısıtlı ama bu detay beni çok rahatsız etmedi, olanlar da gayet yeterliydi. Plaja dolmuş benzeri araçlarla gidiliyor yürümek için fazla uzak. Araçlar sık sık geliyor, şoförler kibar ve araçların içi klimalı (Antalya sıcağında bence bu hayati bir detay). Oda temizliği iyiydi ama odalara şampuan duş jeli gibi zımbırtıları çok az koyuyorlar, saç kremi vermiyorlar. Otelin genel temizliği kötü değil ama bence daha sık temizlenebilir özellikle birkaç kez lobi barın önündeki tuvaletlerden gelen kokudan rahatsız olduk. Sahildeki ve havuzdaki tuvaletlerin temizliği de bence yeterli değildi. Havuz başında iyi bir şezlongda oturmak istiyorsanız mutlaka sabah 6 da kalkıp havlunuzu bırakın. Saat 06.30 da bile iyi şezlonglar dolmuş olabiliyor. Personelle ilgili ilk gün çok memnun değildik, misafirlerin yanında bağırarak telefonda tartışmalar, Alman misafirlerin yüzüne gülüp Türkçe arkalarından atıp tutmalar, düşen çatalı masaya geri koymalar derken biraz rahtsız olduk. Ancak ertesi günlerde çok iyi personellerle de karşılaştık. Özellikle garsonlardan Diyar Bey ve Muzaffer Bey çok çalışkandı ve hoş sohbetti. Lobi barda ve havuz barda içecek hazırlayan arkadaşlar da çok yardımcıydılar. Öğle yemeğinde servis yapan gözlüklü bir kız vardı gerçekten çok kibar ve çalışkandı. Aynı zamanda gündüzleri patenle servis yapan arkadaştan ve animasyon ekibinden çok memnun kaldık. Bence otelin hissedilir derecede ek personele ihtiyacı var. Aynı personeli aynı akşamda birden çok yerde ve işte çalışırken gördüm, bu onlar için çok yorucudur büyük ihtimalle ve misafirler için de özellikle akşamları barda uzun sıralar beklemelerine neden oluyor. Çalışanlar ellerinden geleni yapmasına, güler yüzlü ve saygılı olmasına rağmen yorgun oldukları da gözleniyor. Bu arada otele geldiğimizde boynum tutulmuştu, spadaki personelden ve masajdan da çok memnun kaldım, resmen tutulmam geçti ve keyifli bir tatil yapabildim böylece.

1  Teşekkürler lydlk
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Terrace Hotels - Terrace Elite Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Temmuz 2024