ganimet e

Denemeye değer otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 12 Tem 2023
Gitmeye Deger sakin sessiz ve güvenilir.odaları temiz çalışanlar guleryuzlu yemekler lezzetli Rukiye hanım ve kızı Nurgül ile olan
Samimi sohbetlerinden mutlu olduk yeniden gelicez insaallah herkese tavsiye ederim
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Side Miami Beach Hotel noktasına 1.9 km mesafede
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Side Miami Beach Hotel noktasına 2.2 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/454 yorum
11 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otele girişte karşılama güzeldi bina eski olduğundan asansör yoktu, odalar iyiydi, rahat ettik. Restaurant temizdi. Yemekler güzeldi, gerçi çeşit azdı ancak bizim için sorum değildi, bar iyiydi restaurant ve bar çalışanları güleryüzlü ve çalışkanlardı, havuz Küçüktü havuz personeli varmıydı bilmiyorum bir misafir ayağındaki terliği havuzda yıkadı havuz etrafını temizleyen kadınlar yerleri sildikleri aparatla şezlongların üzerini sildi. Havuzda hijyen sıfır. Sahilde yerleri yok şezlong kiralayanlar dan yer bulabilirseniz denize girebilirsiniz kiralamak isterseniz günlük 100 ila 150 TL vermek zorundasınız. Denizi çok güzel ve tertemiz. Otelin konumu çok güzel Side müzesi, antik tiyatro, antik kent ve antik liman mükemmel görülmeye değer. Otel diplerine teşekkür ederiz. Tekrar gidermiyim evet.

Konaklama tarihi: Haziran 2023
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler gurselaktekin1960
7 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Geçen sene de kızlarla birlikte gelmiştik.Bu sene de tercihimizi Side Miami Beach otelden yana kullandık. İyi ki de kullandık.Otel konum olarak çok harika bir yerde.Denize yakınlık olarak yürüme mesafesinde.Otel personelinin güler yüzü yemeklerin lezzeti odaların konforu bizi memnun etti.Tekrardan her şey için teşekkür ederiz. Herkese tavsiye ederim :)

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler 125yasemind
Genel Müdür Serkan Yavuz - Side Miami Beach Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Haziran 2024

Tekrardan sizi aramızda görmek için memnuniyet duyarız efendim
iyi tatiller dilerim

6 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konumu çok güzel, otel kalabalık değil, sıra beklemiyorsunuz, yemekler bol ve lezzetli, odalar temiz ve geniş, iç açıcı, personel güleryüzlü ve çözüm odaklı, tek sorun gazlı içecekler gazsız ve sıcak..banyoların da elden geçmesi gerek.

Oda ipucu: Otopark yok maalesef
Teşekkürler yasemink108

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz,
Miami Beach ailesi olarak sizi bu sene de aramızda görmekten memnuniyet duyarız efendim

1 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Herşey harikaydı otel gayet güzel ve ilgiliydi yemekler harıkaydıı kahvaltı süperdi bayıldım cıdden
Aileler için gayet uygundu odalar güzel be rahattı gercekten cok guzel vakıt gecırdık denız yuruyerek bes dk mesafedeydı gercekten gıdıle bılıcek en iyi oyelerdendı

Konaklama tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler Hatice Ç

Merhabalar, güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz
sizleri memnun bıraktıysak bu bize yeterlidir,
umarım bu sezon da tatilinizi Side Miami Beach hotelde geçirirsiniz

1 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Güzel bir oteldi aile ile gelinebilecek bir yer yemeklerinide çok beğendim müşteri ile ilgi alakaları çoktu bide gününüzü nasıl güzel geçirirsiniz diye size yardımcıda oluyorlar odalarıda gayet güzeldi.

Teşekkürler Muhammed d