Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Geçen sene de kızlarla birlikte gelmiştik.Bu sene de tercihimizi Side Miami Beach otelden yana kullandık. İyi ki de kullandık.Otel konum olarak çok harika bir yerde.Denize yakınlık olarak yürüme mesafesinde.Otel personelinin güler yüzü yemeklerin lezzeti odaların konforu bizi memnun etti.Tekrardan her şey için teşekkür ederiz. Herkese tavsiye ederim :)
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Değer
Yer
Hizmet
Genel Müdür Serkan Yavuz - Side Miami Beach Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 6 Haz 2024
Tekrardan sizi aramızda görmek için memnuniyet duyarız efendim iyi tatiller dilerim
Serkan YAVUZ
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Konumu çok güzel, otel kalabalık değil, sıra beklemiyorsunuz, yemekler bol ve lezzetli, odalar temiz ve geniş, iç açıcı, personel güleryüzlü ve çözüm odaklı, tek sorun gazlı içecekler gazsız ve sıcak..banyoların da elden geçmesi gerek.
Oda ipucu: Otopark yok maalesef
yasemink108 adlı kullanıcıdan Side Miami Beach Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler yasemink108
Genel Müdür Serkan Yavuz - Side Miami Beach Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Haziran 2024
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz, Miami Beach ailesi olarak sizi bu sene de aramızda görmekten memnuniyet duyarız efendim
Serkan YAVUZ
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Herşey harikaydı otel gayet güzel ve ilgiliydi yemekler harıkaydıı kahvaltı süperdi bayıldım cıdden Aileler için gayet uygundu odalar güzel be rahattı gercekten cok guzel vakıt gecırdık denız yuruyerek bes dk mesafedeydı gercekten gıdıle bılıcek en iyi oyelerdendı
Konaklama tarihi: Haziran 2023
Değer
Yer
Hizmet
Hatice Ç adlı kullanıcıdan Side Miami Beach Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Hatice Ç
Merhabalar, güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz sizleri memnun bıraktıysak bu bize yeterlidir, umarım bu sezon da tatilinizi Side Miami Beach hotelde geçirirsiniz
Serkan YAVUZ
Güzel bir oteldi aile ile gelinebilecek bir yer yemeklerinide çok beğendim müşteri ile ilgi alakaları çoktu bide gününüzü nasıl güzel geçirirsiniz diye size yardımcıda oluyorlar odalarıda gayet güzeldi.
Muhammed d adlı kullanıcıdan Side Miami Beach Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Muhammed d
Kesinlikle otel yıldızlarının fazlasını hak ediyor gayet güzel denize yakın aile otelidir konum olarak çok iyi durumda barı güzel Yemekleri ise harika kesinlikle gelinip görülmesini tavsiye ederim 😎😎
mehmet ö adlı kullanıcıdan Side Miami Beach Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler mehmet ö
Otel gayet genç kısma uygun odalar güzel duş tam teşekkül yemekler çok güzel havuzu temiz şenzloglar çok güzel denize çok yakın yürüyüş mesafesi 5 dakika ve ayrıca alkölleri çok güzel yemekler çeşitli tadı enfes etrafında çokça gezebileceginiz bir yer antik yerler var misafirler ve çalışanlar gayet güzel yüzlü her zaman kafa rahatlığı için uygun bir yer aklınız takılmadan gelebilirsiniz
hasanulupinarli adlı kullanıcıdan Side Miami Beach Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler hasanulupinarli