Uzun yıllar boyunca Side'ye yaptığım gezilerin 3.sünde buraya ilk defa kocamla birlikte gelmiştik, bu yüzden biraz paraya kıyıp deniz manzaralı bir oda tutmaya karar verdik. Genellikle eski şehirde bir pansiyonda kalırdım. Bu gezilerimde Beach Hoseu'u ve yemeklerini her zaman çok beğenirdim. Beach House'u seçtiğimiz için çok mutluyum, bütün yanlarıyla kusursuz bir tatildi. En üst kattaki büyük balkonlu, deniz manzaralı odalardan birini tuttuk, her sabah limanın ve sahilin mükemmel manzarasına karşı uyanmak çok hoştu. Şehir merkezi çok yoğun olsa da, burası her zaman sessiz ve sakindi. Yatak inanılmaz derecede rahattı. Odalar biraz basitti ama odanın birçok dolabı, güzel bir banyosu vardı ve oda sürekli temiz tutuluyordu. Resepsiyon alanı ve denize bakan terası tam da zaman geçirmelik, huzur verici yerler ve otelin güzelim özel plajı sadece birkaç adım uzaklıkta. Terasta ayrıca ücretsiz kablosuz internet bağlantısı mevcut. Normalde, otellerde çok yemek yemeyiz ama burada denediğimiz her şey nefisti, özellikle tonbalığı salatasını ve kalamarı öneririm, yeni sıkılmış meyva sularıyla hazırlanan enfes kokteylleri de. Neden herkesin her sene buraya geri döndüğünü anlayabiliyorsunuz, bir dahaki Side gezimde kesinlikle buraya geri geleceğim. Verdiğimiz her kuruşa değdi ve geçirdiğimiz en huzurlu tatillerden biri oldu. Otele gelmeden önce, e posta yoluyla bizimle harika bir iletişim halinde olan, geldikten sonra da bize her konuda yardımcı olan Penny'e çok teşekkürler.