Değerli Misafirimiz @694berkan-,
Kaya Side otelimizde geçirdiğiniz zamanla ilgili bu güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sizin de belirttiğiniz gibi, otelimizin denize yakın konumu, ferah ve temiz odaları, konforlu yatakları ile konaklamanızın keyifli geçtiğini duymak bizi çok memnun etti.
Yemek seçeneklerimiz ve özellikle deniz ürünleri ile tatlılarımız hakkındaki övgüleriniz için teşekkür ederiz. Ayrıca, personelimizin güler yüzlü ve yardımsever tutumunun deneyiminizi olumlu yönde etkilediğini bilmek bizler için büyük bir motivasyon kaynağıdır.
Otelimizin sunduğu aktiviteler ve akşam gösterileri hakkındaki yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederiz. Animasyon ekibimizin performansını beğenmeniz, çalışmalarımızın doğru yönde ilerlediğini gösteriyor. Havuz alanımızın genişliği ve temizliği, plajda sunduğumuz su sporları gibi konulardaki memnuniyetiniz bizleri mutlu etti.
Başta işletme müdürü Hasan Aykut Bey, kendi şahsım ve gece vardiyası müdürü Bayram Bey olmak üzere, animasyon ekibinden Zeynep Hanım, Hakan Bey, Emre Bey, Beach Bar şefi İbrahim Bey ve Bilal Bey gibi değerli ekip arkadaşlarımıza olan teşekkürleriniz bizlere iletildi ve kendileri büyük bir mutluluk duydu.
Sizi tekrar aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Hem rahat hem de eğlenceli bir tatil deneyimi arayan tüm misafirlerimize otelimizi tavsiye etmeniz bizim için çok değerli. Gelecek tatilinizde yeniden buluşmak dileğiyle, size ve ailenize sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
Saygılarımızla,
Malika AKTAŞ