Meral A
Afyonkarahisar, Türkiye

Kaya Side

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 Ağu 2024
Güler yüzlü personeli, harika yemekleri, müşteri memnuniyetini her zaman önemseyen hizmet anlayışıyla tam bir aile oteli. Genel müdürü Hasan Bey'e ve tüm personeline çok teşekkür ediyorum. 3 yıldır tatilimizi Kaya Side' de yapıyoruz ve çok memnunuz.
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Yanıtlanma zamanı: 4 Ağu 2024
Değerli Misafirimiz @999merala,

Kaya Side Otel'de geçirdiğiniz tatil ile ilgili bu güzel yorumlarınız için içten teşekkürlerimizi sunarız. Güler yüzlü personelimiz, zengin yemek seçeneklerimiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem hakkındaki geri bildirimleriniz bizi çok mutlu etti.

Genel Müdür Hasan Bey ve tüm ekibimize olan teşekkürleriniz kendilerine iletildi ve bu olumlu yorumlar, motivasyonlarını artırdı. Üç yıldır otelimizi tercih etmeniz ve memnuniyetiniz, bizler için büyük bir ödül ve teşvik kaynağıdır.

Sizi her zaman Kaya Side Otel’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gelecek tatilinizde de en iyi hizmeti sunmak için sabırsızlanıyoruz. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.

Kaya Side - All Inclusive noktasına 5.9 km mesafede
Kaya Side - All Inclusive noktasına 7.8 km mesafede
Kaya Side - All Inclusive noktasına 5.6 km mesafede
Kaya Side - All Inclusive noktasına 0.7 km mesafede
Kaya Side - All Inclusive noktasına 6.0 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (1.702)
1.702 sonuç
1.133
1.133
29-34/1.702 yorum
3 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

3 yıldır gidiyorum macera aramaya gerek yok personeller yemekler otel olanakları harika
Genel müdür hasan bey başta olmak üzere şezlong havuz görevlisi hasan bey, beach bar da damla hanım,restoran da Müslüm beye ve diğer personellere teşekkür ediyorum

Teşekkürler Deniz K
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kaya Side - Kaya Side - All Inclusive, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Ağustos 2024

Değerli Misafirimiz @denizkC39225QC,

Otelimizde geçirdiğiniz zamanla ilgili bu harika yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Üç yıldır bizimle olan bir misafirimiz olarak, otelimizin personeli, yemekler ve olanaklar hakkındaki olumlu geri bildirimleriniz bizim için büyük bir değer taşıyor.

Genel Müdür Hasan Bey, şezlong ve havuz görevlisi Hasan Bey, beach bar’daki Damla Hanım, restoranımızdaki Müslüm Bey ve diğer ekip arkadaşlarımıza olan teşekkürleriniz kendilerine iletildi. Bu güzel yorumlarınız, ekip üyelerimizin motivasyonunu artırmış ve çalışmalarına olan bağlılıklarını pekiştirmiştir.

Sizleri her zaman Kaya Side Otel’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizin gibi değerli misafirlerimize hizmet etmek, bizler için büyük bir onurdur. Gelecek tatilinizde tekrar görüşmek dileğiyle, size ve ailenize sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

2 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Kaya Side Otel'de konaklama fırsatı buldum ve gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Otelin konumu mükemmel; denize oldukça yakındı..

Odaları ferah ve temizdi. Konforlu yataklar sayesinde çok rahat uyuyabildim ki bu benim için çok önemlidir. Ayrıca, otelin genel alanları da oldukça düzenli ve bakımlıydı.

Yemek seçenekleri çeşitliydi. Hem yerel hem de uluslararası mutfaktan lezzetler sunuluyordu.. Özellikle akşam yemeklerinde sunulan deniz ürünleri ve tatlıları çok beğendim. Ayrıca, personelin güler yüzlü ve yardımsever olması da deneyimimi olumlu yönde etkiledi.

Otelin sunduğu aktiviteler de çok keyifliydi. Akşamları yapılan gösteriler çok iyiydi, 3 ayrı dans şovu izleme fırsatı buldum bunlardan ikisini (Kolombiya, Brezilya) ve (Moğolistan) dans gruplarını çok beğendim. Havuz alanı geniş ve temizdi, ayrıca plajda da çeşitli su sporları yapma imkanı vardı.

Sonuç olarak, Kaya Side Otel’deki konaklamamdan son derece memnun kaldım. Hem rahat bir tatil geçirmek isteyenlere hem de ailecek gidilebilecek bir yer arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.

Başta işletme müdürü Hasan Aykut Bey, misafir ilişkileri müdürü Melike Hanım, gece vardiyası müdürü Bayram Bey.. Animasyon ekibinden Zeynep Hanım, Hakan Bey, Emre Bey, Beach Bar şefi İbrahim Bey ve Bilal Bey ve ismini hatırlayamadığım bütün arkadaşlar herkes çok ilgili ve güler yüzlüydü tekrardan çok teşekkür ediyorum hepinize

Teşekkürler Berkan Ü

Değerli Misafirimiz @694berkan-,

Kaya Side otelimizde geçirdiğiniz zamanla ilgili bu güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sizin de belirttiğiniz gibi, otelimizin denize yakın konumu, ferah ve temiz odaları, konforlu yatakları ile konaklamanızın keyifli geçtiğini duymak bizi çok memnun etti.

Yemek seçeneklerimiz ve özellikle deniz ürünleri ile tatlılarımız hakkındaki övgüleriniz için teşekkür ederiz. Ayrıca, personelimizin güler yüzlü ve yardımsever tutumunun deneyiminizi olumlu yönde etkilediğini bilmek bizler için büyük bir motivasyon kaynağıdır.

Otelimizin sunduğu aktiviteler ve akşam gösterileri hakkındaki yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederiz. Animasyon ekibimizin performansını beğenmeniz, çalışmalarımızın doğru yönde ilerlediğini gösteriyor. Havuz alanımızın genişliği ve temizliği, plajda sunduğumuz su sporları gibi konulardaki memnuniyetiniz bizleri mutlu etti.

Başta işletme müdürü Hasan Aykut Bey, kendi şahsım ve gece vardiyası müdürü Bayram Bey olmak üzere, animasyon ekibinden Zeynep Hanım, Hakan Bey, Emre Bey, Beach Bar şefi İbrahim Bey ve Bilal Bey gibi değerli ekip arkadaşlarımıza olan teşekkürleriniz bizlere iletildi ve kendileri büyük bir mutluluk duydu.

Sizi tekrar aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Hem rahat hem de eğlenceli bir tatil deneyimi arayan tüm misafirlerimize otelimizi tavsiye etmeniz bizim için çok değerli. Gelecek tatilinizde yeniden buluşmak dileğiyle, size ve ailenize sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

2 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Yaklaşık on yıldır çocuklarımla birçok otel deneyimledik. Ama inanın Kaya Side bambaşka. Çalışanlar hep güler yüzlü. Her gün hiç istek belirtmedigimiz halde odamız temizlendi. Otelde inanılmaz bir düzen var. Çok kalabalık olmasına rağmen asla bunu hissetmiyorsunuz. Tatilin keyfini çıkarmanız için herşey düşünülmüş. Çocuklar kendisi tüm otelde her alanı rahatlıkla kullanabildi. Aile hep ön plandaydı. Sonra bu muhteşem düzenin arka planında harika bir yönetim ekibinin olduğunu öğrendik. Küçük bir yaralanma geçiren oğluma gece geçmiş olsuna gelen düşünceli nezaket sabihi Deniz Bey. Bize her konuda destek olan harika bir doğum günü planlaması yaparak çocuklarıma unutulmaz bir anı bırakan Deniz Abimiz. Yaptığınız işi gönlünüzü vererek yapınca dışarı yansıması böyle oluyor galiba. Herşey için tüm ekibe ve Deniz Bey'e çok teşekkür ederiz. Seneye tekrar misafir olmak için heyecanlıyız.
Tüm kalbimizle herkese tavsiye ederiz.

Oda ipucu: Kusursuz bir planlama var. Her alanda rahat ettiriliyorsunuz.
Teşekkürler 638elmast

Değerli Misafirimiz @638elmast,

Öncelikle otelimizde geçirdiğiniz tatil ile ilgili bu güzel geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Sizi ve ailenizi aramızda ağırlamak bizim için büyük bir mutluluktu.

Güler yüzlü çalışanlarımızın ve temizlik hizmetimizin tatilinize olumlu katkı sağladığını duymak bizi çok sevindirdi. Misafirlerimize huzurlu ve düzenli bir ortam sunmak, otelimizdeki temel önceliklerimizden biridir. Her zaman kalabalığın fark edilmeden rahat bir tatil geçirmenizi sağlamaya çalışıyoruz.

Çocuklarınızın otelimizde rahatça vakit geçirmesi ve aile odaklı hizmetlerimiz hakkında paylaştığınız olumlu yorumlar, takımımız için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Ayrıca, Deniz Bey'in oğlunuza gösterdiği ilgi ve doğum günü organizasyonunuzda size yardımcı olabilmemiz bizleri çok mutlu etti.

Yorumunuzda belirttiğiniz gibi, işimizi gönülden yapmaya devam edeceğiz ve sizleri tekrar aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz. Seneye tekrar misafirimiz olmanız bizi çok mutlu edecektir.

Sizlere ve ailenize en içten teşekkürlerimizi sunar, seneye tekrar sizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

2 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Geçtiğimiz hafta bu muhteşem otelde konakladık ve deneyimimiz çok keyifliydi. Odalar son derece konforlu ve temizdi. Personel inanılmaz derecede yardımsever ve güler yüzlüydü. Otelin sunduğu imkanlar mükemmeldi; havuz alanı yeterli ve temiz, restoranlarda sunulan yemekler ise hem lezzetli hem de çeşit bakımından zengindi. Otel, huzurlu ve sakin bir ortam sunarak, ailemizde hem dinlenmek hem de eğlenmek isteyenler için ideal seçenekler sundu. İşletme Müdürü Hasan Aykut başta olmak üzere Melike Hanım, Deniz Bey, Emrah Bey, animasyon ekibinden Zeynep hanım, Emre bey, beach bardaki İbrahim bey, Bilal bey ve tüm restaurant çalışanlarına, ayrıca garsonlardan Zeynep Hanım’a çok teşekkür ederiz.

Teşekkürler brnaa

Değerli Misafirimiz @Brnaa,

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Kaya Side otelimizde geçirdiğiniz tatilin keyifli ve memnuniyet verici olduğunu duymak bizi gerçekten mutlu etti.

Otelimizin sunduğu konfor, temizlik ve hizmet kalitesi hakkındaki geri bildirimleriniz, tüm ekibimizin büyük bir özveriyle çalıştığını ve misafirlerimize en iyi deneyimi sunmayı hedeflediğini doğruluyor. Özellikle personelimizin güler yüzlü ve yardımsever tutumlarının tatilinize olumlu katkı sağladığını bilmek bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır.

Otelimizin havuz alanı, restoranlar ve yemek çeşitliliği hakkındaki yorumlarınız, hizmetlerimizi daha da iyileştirmemize yardımcı olacaktır. İşletme Müdürü Hasan Aykut ve tüm ekip arkadaşlarımız gerek kendi şahsım, Deniz Bey, Emrah Bey, Zeynep Hanım, Emre Bey, İbrahim Bey, Bilal Bey ve Zeynep Hanım’a teşekkürleriniz iletildi ve bu güzel geri bildirimleriniz onlara büyük bir motivasyon kaynağı olacaktır.

Sizi ve ailenizi tekrar aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. En yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle, tüm ailenize sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

1 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Her yer çok hijyenikte Otel çalışanları çok güler yüzlü yemekleri mükemmeldi aktivasyonları çok iyiydi Ayrıca Otel müdürümüz Hasan Aykut Bey çok ilgili ve güleryüzlüydü her şey için teşekkürler 2 yıldır ailemle burayı tercih ediyorum

Teşekkürler Huriye B
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Kaya Side - Kaya Side - All Inclusive, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Ağustos 2024

Değerli Misafirimiz @567Huriyeb,

Görüşleriniz ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz! Sizi ve ailenizi otelimizde ağırlamak bizim için büyük bir mutluluk. Hijyen konusundaki övgüleriniz ve otelimizdeki yemekler ve aktiviteler hakkında paylaştığınız olumlu geri bildirimler bizleri çok sevindirdi. Hasan Aykut Bey'in ilgisi ve güler yüzüyle ilgili yorumlarınızı da mutlulukla okuduk; kendisine ileteceğimizden emin olabilirsiniz.

Sizleri 2 yıldır misafir edebilmek bizim için büyük bir onur. Gelecek ziyaretlerinizde de aynı memnuniyeti yaşamanız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.

Tekrar görüşmek dileğiyle,