Rezervasyon temsilcisi Yasemin hanımın tavsiyesi ile Mayıs ayın'da eşimle birlikte bir kaç günlüğüne gittiğimiz güzel bir tesis ve tesisten geçtiğimiz gün ayrıldık.
Zaten otel yeni açılan bir tesis olduğu için bazı aksaklıkları hoş görecek anlayışla gitmiştik , ancak kısa bir süre önce açılmasına rağmen neredeyse herşey harikaydı.
En çok hoşumuza giden tarafları servis personelinin güler yüzü , yemeklerin lezzeti , otelin iç ve dış mimarisi ile birlikte herşeyin yeni olmasıydı. Plaj uzakmı diye düşünmüştük ama o da sorun olmadı , plajda yiyecek ve içecekler ücretli olduğu için öğlen yemeklerinde otele gelip gittik onun dışında plajda sadece içeceklerimize ödeme yaptık. Sahil de temiz ve düzenliydi , yabancılara hizmet ve güler yüz bize yapılan hizmetin biraz üzerindeydi ama esnaf bir tatilci olarak bunu da anlayışla karşıladık , güzel kumsalın ve denizin keyfini çıkardık. Otelde resepsiyondaki çalışanların da jesti ile iki tip oda deneyimimiz oldu, odalardaki mobilyaların konforlu ve yataklar çok rahattı. Kısa ve güzel tatilimiz için tüm çalışanlara teşekkür ederiz.