semir g

muhtesem deneyim

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 9 Tem 2018mobil cihaz aracılığıyla
otelde hersey cok mukemmel eglence müdürü sem ve sahibi mehmet beye cok tesekkür ederiz cıkın cıkın gidin bizim gibi eglenin tatilinizi sorun olmadan gecirin ve kesinlikle side turu yapın antik sideye gitmelisiniz
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Hotel Dream of Side noktasına 2.7 km mesafede
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Hotel Dream of Side noktasına 2.2 km mesafede
Hotel Dream of Side noktasına 1.2 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/149 yorum
3 Eylül 2015 tarihinde yorum yapıldı

Otelin konumu gayet iyi fakat anlaşmalı olduğu plaja gitmek için ya servisin saatlerine tabi olmalısınız ya da on beş- yirmi dakika kadar yürümelisiniz. Anlaşmalı olduğu Apollon Beach isimli plaj doğal güzellik açısından iyi, işletme açısından berbat. Sahibi son derece küstah. Eşimi duş alırken izleyip çok su harcadığını iletmek için adam gönderme saygısızlığında bulunacak kadar görgüsüz bir adam. Üstelik dışardan asla yiyecek içecek sokmuyorlar. Hatta bir ailenin marketten aldığı yiyecek torbalarını ellerinden aldılar.Yabancılara güler yüzlü davranıp, Türklerin suratına bile bakmıyorlar.

Kaldığımız odanın genişliğinden memnun kaldık. Bir yatak odası, bir de oturma odası ve iki balkonu vardı.Yatak odasında minik bir buzdolabı olması çok iyi. Banyoda duş alırken zorlandık. Çünkü su aniden soğuyup, aniden kaynar hale geliyor ve duş moduna bir türlü geçmiyordu.
Yemekleri fena değil, ama biraz daha kalite arttırılabilir. Çalışan personel gayet iyi, özellikle restoran kısmını yöneten "doktor" ünvanlı kişi canla başla çalışıyor ve müşterilerle çok ilgili.
Temizlik konusunda ortalama bir kaliteye sahip. Temizlikçiler iyi çalışıyor ama yönetimde bir boşluk var. Odamıza ilk geldiğimizde çarşaflarımız leke içersindeydi. Biz söyleyince temizleriyle değiştirdiler. Söylediklerine göre çamaşır yıkama şirketlerinin yetersizliğiymiş ve şirketlerini hemen değiştirmişler
Havuzu büyük değil ama temiz. Etrafındaki şezlonglar yeterli derecede. Havuz kenarında iki tane duş mevcut.
Tüm olumsuzluklarına karşın bahçesi, havuzu, restoranı iyi ve gayet güzel bir tatil geçirdik. Sessiz ve sakin bir otel. Öyle avaz avaz bağıran müzik olayı ve animatörleri yok. Kliması yeterli. Hava çok sıcak olmasına rağmen klima sayesinde nefes alabildik.
Tekrar gider misiniz; diyen sorsanız; "evet" derim. Atmosferinin sıcak, dinlendirici ,mütevazi ve şirin olması, ayrıca sanki kendi yazlık evinizde gibi hissettirmesi açısından tercih edilebilir bir otel.

Oda ipucu: odalar ve ortam sessiz sakin
Konaklama tarihi: Ağustos 2015
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
3  Teşekkürler leyla h
23 Haziran 2015 tarihinde yorum yapıldı

Annemle birlikte bir zaman aralığı yaratıp beş gece kaldık. Otelin konumu iyi, odalar ferah, oldukça temiz. Büyük bir havuzu ve bir de çocuk havuzu var. Havuz her zaman temiz ve bakımlı görünüyor. Büyük havuzun etrafında yemek masaları,açık büfe ve bar oldukça şık yerleştirilmiş. Kahvaltı ve akşam yemeği açık büfe,oldukça temiz ve lezzetli. Deniz çok güzel,kum ve temiz. Bizim gittiğimiz zaman biraz dalgalıydı,yağış vardı.Taşlı değil. Plaja uzaklık yaklaşık bir buçuk kilometre. Biz annemle yürümeyi tercih ettik. İsteyenler için sabah ve akşam servis var. Plajda Apollon Beach ile anlaşmalı hotel. Şemsiye ve şezlong sorunu yok. Çok hızlı ve güleryüzlü çalışanları . Hotel çalışanları da çok ilgili, güleryüzlü. Ailecek tatil geçirebileceğiniz bir yer. Yürüyerek Side merkeze ve minibüsle manavgat merkeze gidilebiliyor.

Konaklama tarihi: Haziran 2015
2  Teşekkürler tülin a
19 Mayıs 2015 tarihinde yorum yapıldı

konum olarak çok iyi bir noktada.otel içi hizmetlerde ise tam bir profosonellik var.havuzu mühteşem ve çok temiz.açık büfesi türk ve dünya mutvağındanenfes lezzetleri bulabilirsiniz.kisaca tam tatil yapılacak yer.

Oda ipucu: havuzu görsun.
Konaklama tarihi: Mayıs 2015
Teşekkürler ebali53
19 Eylül 2014 tarihinde yorum yapıldı

Esasında hizmeti az daha kaliteli olsa otelin kendisi odaları, havuzu ve yeri gayet güzel. Tek eksik biraz daha kaliteli hizmet galiba.Personelin davranışı genel olarak iyi olmasına rağmen az daha profesyonelleşme lazım sanırım. Otelin özel plajda yeri var ancak o plajdakiler adeta geldiğiniz için size kızgınlıkla bakıyorlar ve yabancı turiste daha iyi davranıyorlar(Apollon Plajı) öğleden sonra saat 17:00 de gittiğimizde 17:30 da kapanacaklarını söylediler mesela oysa Side'de saat 19:30'a kadar denize girilebilir.Otelin bu plajla anlaşmasını bitirip başka bir yer seçmesi lazım. Bizim kaldığımı odada tek kötü taraf banyo idi, zira banyoda duş perdesi tercih edilmiş ve hijyen açısından ona değmek istemeyebilirsiniz, bir de duştan çok az su geliyordu ve duş almak zorlaşıyordu. Bir de kahvaltının biraz daha kalitesinin artması gerek. Bunun dışında kalınabilecek kalitede, özellikle çocuklu ailelerin tercih edebileceği güzel dairelere sahip bir otel.Tekrar gider miyiz, elbette gideriz, zira Side'de çok rezalet oteller de gördük, bu otel onlara göre çok iyi.Sşde Antik kente de neredeyse yürüyüş mesafesinde sayılır.

Oda ipucu: Otel bahçesinde böcek ve kertenkele bulunabiliyor, bu sebeple ilk katta kalmak belki sıkıntı olabilir, ama çok valiz ve çocuğunuz da varsa ilk katı tercih edebilirsiniz tabii. Havuza ise sabah kahvaltı öncesi ve sonrası ile akşam üstü girmek kalabalıktan kurtulmanınızı sağlayabilir. Güzel büyük bir havuza sahip.
Konaklama tarihi: Eylül 2014
1  Teşekkürler cagri o
24 Ağustos 2014 tarihinde yorum yapıldı

güvenlik gerçek bir beyfendi misafirperver.kendisi için özellikle yorum atmak istedim.teşekkürler şaban.
ayrica recepcionis halil oda kendi yaşının üstünde olgunlukla bize hizmet etti.gerçekten anthos gardin onun gibibir elemana sahip olduğu için şanslı.

Konaklama tarihi: Ağustos 2014
Teşekkürler ebali53