Esasında hizmeti az daha kaliteli olsa otelin kendisi odaları, havuzu ve yeri gayet güzel. Tek eksik biraz daha kaliteli hizmet galiba.Personelin davranışı genel olarak iyi olmasına rağmen az daha profesyonelleşme lazım sanırım. Otelin özel plajda yeri var ancak o plajdakiler adeta geldiğiniz için size kızgınlıkla bakıyorlar ve yabancı turiste daha iyi davranıyorlar(Apollon Plajı) öğleden sonra saat 17:00 de gittiğimizde 17:30 da kapanacaklarını söylediler mesela oysa Side'de saat 19:30'a kadar denize girilebilir.Otelin bu plajla anlaşmasını bitirip başka bir yer seçmesi lazım. Bizim kaldığımı odada tek kötü taraf banyo idi, zira banyoda duş perdesi tercih edilmiş ve hijyen açısından ona değmek istemeyebilirsiniz, bir de duştan çok az su geliyordu ve duş almak zorlaşıyordu. Bir de kahvaltının biraz daha kalitesinin artması gerek. Bunun dışında kalınabilecek kalitede, özellikle çocuklu ailelerin tercih edebileceği güzel dairelere sahip bir otel.Tekrar gider miyiz, elbette gideriz, zira Side'de çok rezalet oteller de gördük, bu otel onlara göre çok iyi.Sşde Antik kente de neredeyse yürüyüş mesafesinde sayılır.