Metin beyin bu güzel pansiyonu Antik Sidenin içinde başta bulamadık, bizi gelip bisiklette karşıladı. Pansiyon eski bir taş konak, çok şirin temiz ve yeterli , alt katta kalıyorsanız klimaya çok ihtiyaç olmuyor çünkü bina serinlik veriyor. Bahçeside çok şirin ve sidede gezdikten sonra rahatlıkla oturabilirsiniz. Metin bey ve Eşi çok kibar ve iyi insanlar her konuda size yardımcı olmaya çalışıyorlar. Sabah kahvaltıları çok başarılı reçeller ev yapımı, yumurtanız nasıl isterseniz o şekilde hazırlanıyor. Biz giderken reçeller eve de aldık elma reçelini tavsiye ederim. Biraz banyo ve tuvaleti küçük gelebilir ama bence göz ardı edilebilir. Büyük plaja çok yakın ve büyük plajda sizden şezlong ücreti almıyorlar birşeyler yiyip içerseniz. Biz akşam yemekleri için Antik sidede bir yerlere gittik ama isterseniz pansiyondada bir şeyler hazılrıyorlar ve fiyatlar çok uygun. Ayrıca cocuklu bir aile vardı, cocuk için yemek bile ne yapalım diye soruyorlardı. Bir aile ortamı gibi tavsiye ederim. Biz 2 gün kaldık memnun kaldık. Birde bir kaç meyvemiz vardı buzdolabını kullanabildik hiç sorun olmadı. Teşekkürler.