0209tr
İstanbul, Türkiye

mutlaka gitmelisiniz

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 12 Haz 2017
temiz, samimi, sakin ve huzur dolu bir yer. Eylul ayinda gittik ve hersey muhtesemdi. Metin Bey ve diger tum calisanlar cok guleryuzlu ve kendinizi evinizde hissetmenizi sagliyorlar. kahvalti ve yemeklerin cok lezzetli ve ozenli oldugunu soylemeden gecemeyecegim. Carsinin ortasinda olmadigi icin cok sessiz ve plaja oldukca yakin. Pisman olmayacaginiz ve bir daha gitmek iseyeceginiz bir isletme.
Konaklama tarihi: Eylül 2016
Doğa Pansiyon noktasına 0.8 km mesafede
Doğa Pansiyon noktasına 2.1 km mesafede
    ₺918
Doğa Pansiyon noktasına 0.8 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/33 yorum
28 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Evimizde gibi hissettik, çok temiz, konumu harika, sahipleri çok candan, şehrin gürültüsünden ve stresten uzaklaşmak için süper bir yer çok fazla lüks takıntınız yoksa geleneksel bir side evinde kalayım birkaç güzel gün geçireyim diyorsanız ok yoksa sevmeyebilirsiniz

Konaklama tarihi: Ağustos 2016
1  Teşekkürler Farmel B
26 Temmuz 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Doğa Pansiyon'a kardeşim gitmiş ve memnun kaldığını söylemişti. Bu yüzden biz de onun bu memnuniyetini referans alarak eşimle bir gece misafir olduk. Pansiyonun sahipleri yaz kış orada ikamet eden çok ilgili , güleryüzlü bir aile. Her konuda yardımcı olmaya gayret gösteriyorlar. Çok tatlı bir kedi ve köpekleri var. Odalar fena değil ancak banyolar çok dar. Duş almak biraz sıkıntılı. Ekstra aldığınız içeceklerin fiyatları da uygun. Kalınabilir, tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ağustos 2014
1  Teşekkürler Emreogretmen
9 Ekim 2014 tarihinde yorum yapıldı

Cok sevimli, samimi bi yer.odalar kucuk ama temiz.aksam yemeginde muhakkak balik yiyin muhtesem yapiyorlar.kahvalti cok lezzetli ev tadinda.her sey cok dogal.plaj hemen yanibasinda.sabah erkenden denize antik sutunlarin yanibasindan girmek inanilmaz bir keyif.insanin omrunu uzatir cinsten.lokasyon mukemmel istediginiz zaman carsiya ve kalabaliga karisabilirsiniz ama bahceden iceri girdiginizde sakin ve huzurlu bir ortama kavusuyorsunuz

Konaklama tarihi: Ekim 2014
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
3  Teşekkürler zeynep a
6 Ağustos 2014 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Huzurlu ve sıcak bir ortam. Nezih bir aile işletmesi. Büyük ve küçük plaja yakın. Özellikle küçük plaj çocuklar için ideal. Salt kum ve geç derinleşiyor. İşletmede müşteriden ziyade misafir muamelesi görüyorsunuz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2014
1  Teşekkürler MrBahaTurkey
28 Ağustos 2013 tarihinde yorum yapıldı

Metin beyin bu güzel pansiyonu Antik Sidenin içinde başta bulamadık, bizi gelip bisiklette karşıladı. Pansiyon eski bir taş konak, çok şirin temiz ve yeterli , alt katta kalıyorsanız klimaya çok ihtiyaç olmuyor çünkü bina serinlik veriyor. Bahçeside çok şirin ve sidede gezdikten sonra rahatlıkla oturabilirsiniz. Metin bey ve Eşi çok kibar ve iyi insanlar her konuda size yardımcı olmaya çalışıyorlar. Sabah kahvaltıları çok başarılı reçeller ev yapımı, yumurtanız nasıl isterseniz o şekilde hazırlanıyor. Biz giderken reçeller eve de aldık elma reçelini tavsiye ederim. Biraz banyo ve tuvaleti küçük gelebilir ama bence göz ardı edilebilir. Büyük plaja çok yakın ve büyük plajda sizden şezlong ücreti almıyorlar birşeyler yiyip içerseniz. Biz akşam yemekleri için Antik sidede bir yerlere gittik ama isterseniz pansiyondada bir şeyler hazılrıyorlar ve fiyatlar çok uygun. Ayrıca cocuklu bir aile vardı, cocuk için yemek bile ne yapalım diye soruyorlardı. Bir aile ortamı gibi tavsiye ederim. Biz 2 gün kaldık memnun kaldık. Birde bir kaç meyvemiz vardı buzdolabını kullanabildik hiç sorun olmadı. Teşekkürler.

Oda ipucu: Aşağı katlar daha serin olabilir
Konaklama tarihi: Haziran 2013
3  Teşekkürler AliS250