Oktay G

Side'nin gülen yüzü

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 21 Ağu 2021mobil cihaz aracılığıyla
Covid-19 nedeniyle balayımızı ertelemeyi düşündük ama birkaç arkadaşımızın tavsiyesi ile Side Resort otelde kalmaya karar verdik. Otelin yemekleri çok güzel aktiviteler harika çok eğlenceli vakit geçirdik. Tüm ekibe çok teşekkür ederiz herkes çok ilgili ve güler yüzlü. Özellikle Zafer Bey'e,Osman Bey'e, Erkan Bey'e ayrıca teşekkür ederiz.
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Oda İpucu: Otopark alanı küçük ama sizi karşılayan güleryüzlü danışma personeli sizi yönlendiriyor ve...
Side Resort Hotel noktasına 1.3 km mesafede
Side Resort Hotel noktasına 2.5 km mesafede
Side Resort Hotel noktasına 2.8 km mesafede
Side Resort Hotel noktasına 1.7 km mesafede
Side Resort Hotel noktasına 4.3 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
11-16/1.108 yorum
5 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelde 5 gün süre boyunca kaldım,gelmeden önce yorumlara bakarak geldim.objektif bir gözle şunları söylebilirimki;otelin tüm birimleri çok güzel birşekilde çalışıyor,personeli başta olmak üzere,yemekleri,odaları,havuzu vs gibi her birim çok güzeldi memnun kaldık.Gerçekten tavsiye ediyorum.Memnun kalınabilir bir yer.Ayrıca resepsiyon görevlisi (Sevgül Hanımefendi) Güler yüzü,nezaketi ve samimi davranışlarıyla memnuniyetimizi kazandı.Bir diğer otel çalışanlarından servisteki (Serkan Yıldız) beyfendinin aynı nezaketle samimi davranışlarıyla Güler yüzüyle otelin kalitesini kanıtlar neticede davranışlarıyla güzel bir aile ortamı sağladı.Teşekkürediyoruz.En büyük reklam müşteridir derler :) Tekrar tercih etmem ve tavsiye edicem. Tek eksik olarak belirteceğim, hiç bir reyonda,yemeklerde ayran olmaması, şekerli birşeyler içmek istemeyen insanlar için düşünüp umarım bu eksiği giderirsiniz…

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler 676neslib
2 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Temmuz ayında 5 günlük tatilimizi yorumlar sonucunda side resortu terclih ettik. Yapılan olumlu yorumların hepsi dogru eksikleri var bile diyebilirim. İkiz bebeklerimizle zorlanirmiyiz diye düşünürken otel personelinin yardım sever ve güleryüzlü tavırlarıyla hic zorlamadan tamamladik küçük bebeklerimizi olması sebebiyle hijyen ilk terclhimizdi ama otele ilk girdiğiniz andan itibaren ne kadar temiz oldugu farkediliyor. Gida ürünleri bilindik evlerimizde gönül rahatlığıyla tercih ettiğimiz markalar birde turk kahvesi ücretiz buda ayri bir artı bir cok otelde ücret karşılığında veriliyor.animasyon yeterli bölüm şefleri sürekli sahada müşterilerle ilgileniyorlar genel müdür surekli sahada müşteri memnuniyetine çok onem veriliyor. Personelin çoğu 10 yili aşkın süredir çalışıyormus kendilerinin eviymiş ve misafir agirliyorlarmis gibi hissediyorsunuz.herhamgi bir talebiniz olduğunda dakilar icerisinde tamamlanıyor bu dikkatimizi çeken diger bir arti durumu Kesinlikle yakınlarıma gözüm kapalı önerebileceğim bir otel ismini hatırladıklarım ve hatirlayamadiklarim tum ekibe tesekkür ederim.

Zuleyha,Emine,Ayşe,Osman,Mustafa,Sinan,ibrahim👏
Tesekkür etmek istedigim bir konu ise bu zor günlerde canla başla çalisan umke ekibimizi yemek saatlerinde ağırlamış olmalari 👏👏👏

Teşekkürler Erhan B
31 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Çağla Tur un tavsiyesiyle side resort oteli tercih ettik..
Fiyatı çok uygun..Denize mesafe 2 km ama saat başı servis hizmeti var..Deniz çok temiz sahili kum..Sığ ..Beş gün boyunca denizden çıkmadık diyebilirim..oğlumla geldik o da çok memnun kaldı..oda temizlik hizmeti dört dörtlük..otelde animasyon ekibi akşamları eğlenceli geçirmemizi sağladı..personeli samimi..ailenizle birlikte rahatlıkla gelebileceğiniz bir otel..
Dört yıldızlı bir otel yemekleri lezzetli..hafif..kullanılan malzeme kaliteli...bize çeşidi yeterli geldi..
Otelin konumu çok güzel.side antik kente yürüme mesafesinde..market alışveriş merkezi bankamatiklere çok yakın..

Teşekkürler nesrinarikan0
31 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu oteli aile oteli olması yanı sıra daha önceki deneyimlerin puanlamasına bakarak tercih ettim.İyi ki gitmişim diyebileceğiniz sakin,konforlu ve rahat bir tatil geçirdim.Zaten hepimizin bildiği gibi ilk izlenim önemli.Size resepsiyonda sanki evine buyur eder şekilde yaklaşıyorlar.Özellikle Sevnur Hanım ve Osman beye çok teşekkür ediyorum.En küçük ricanızı bile yerine getirmek için ellerinden gelmeyeni dahi yapıyorlar.Yemekler şahane odalar mükemmel ötesi konforlu her gün oda temizliği hemde siz istemeden.Daha sayamayacağım ama şöyle ozetleyebileceğim ana fikir ise şu:Tatil konseptiniz çocuk mutlu ben mutlu vede huzurlu olsun istiyorsanız Side Resort 10 numara 5 Yıldız.

Teşekkürler azcbn
30 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

23/07/2021-27/07/2021 tarihleri arasında eşim ve 1 yaşındaki kızım ile birlikte kara manzaralı aile odasında kaldık. Deneyimleri diğer kullanıcılar açısından faydalı olmak için paylaşıyorum. Side küçük biryer zaten otelin konumu iyiydi. Plajı olan otellerden değildi zaten bunu da belirtmiş durumda otel. Ayrıca side de bulunduğumuz civarda kumsalı olan otel görmedik. Bunun sebebinin sahil kısımlarının sit alanı olması olarak düşünüyorum. Nereyi kazsanız antik çağdan bireyler çıkıyor bu yerlerde. Deniz olayı otelin anlaşmalı olduğu sirside beach (ismini yanlış hatırlamıyorsam) ile çözmeye çalışmışlar ama maalesef bu konuda sıkıntı var. Biz pazar günü gitiik. Geldik denizi de görmeden gitmeyelim diye belirtilen beach e kendi aracımız ile gittik. Yolu toz toprak engebeli kadastro yol gibi ulaşım sıkıntı yakın sayılır ama yol uygun değil otopark sorunun var beach giriş yaptık tek bir şezlong bile yoktu kimse ilgilenmedi sanırım otel müşterisi olduğumuz ve giriş ücreti de alamıyacakları için fazla sallamadılar diye düşünüyorum. Denize söyle bir baktık dalgalıydı denizi de pek beğenmedik. Otele gelince odamız çok beğendik geniş ferah banyosu balkonu odanın temizliği imkanları çok iyidi. Otel de havuz küçük bu yüzden biraz kalabalık olabiliyor havuz. Aqua havuzu var diğer kısımda belli saatlerde kaydıraklar aktif oluyor orası eğlenceli yeterli. Otel genel anlamda temiz, düzenli, disiplinli, personel güler yüzlü, ilgililer. Otelde açık alanda dahil heryer de sigara içilmiyor belli sigara içme alanları var buralarda içilebiliyor. Bende sigara kullanan biri olarak çok beğendiğim bir uygulamaydı. Yemekleri gayet yeterli lezzetliydi. Kırmızı et çeşidi çok yoktu. Abartılı fiyat otellerinde örneğin gereksiz 15 çeşit peynir varsa burada 5 çeşitti yemekler az ve özdü diyebiliriz. Snack, gözleme, kahve kurabiye saatleri felan heran yemeye bireyler var zaten. Barlarına gelecek olursak içecekler alkol markaları felan idare eder fena değildi. Votkası cin vs. Çok bilindik markalar değildi. Bira zaten efes bardak da veriliyor. Kokteyller eh işte. Otelde ortam güzel genel olarak düzgün insanlar misafirdi. Biz dönem bayram tatilinin son dönemlerine denk geldi genelde 2 gün yurtiçinden insanlar vardı. Onlar gitti gurbetçiler geldi. Otelde genel anlamda 3/1 turist çoğu Rus. Otel aile oteli net olarak çocuklu aileler tercih etsinler. Biz memnun kaldık. Fiyat performans olarak iyiydi otel tavsiye edilir

Oda ipucu: Aile için uygun bir tesis. Çocuklu ailelere tavsiye edilir. Otopark olarak özel bir otopark yok otel dışında önünde yanında arkasındaki sokağa park edilebilir
Teşekkürler _tEmUU