cengizhanpinar
Eskişehir, Türkiye

13 haziran-20 haziran 2018

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 22 Haz 2018
Her yıl olduğu gibi bu yılda buradaydım.Kalitesinden hiç ödün vermeyen otelin,yöneticelirene ve çalışanlarına nazik davranışlarından dolayı çok teşekkür ederim.
yemekler çok lezetli ve kaliteli.İyi'ki bu oteli tanımışım.
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
Genel Müdür Faruk Ç - Trendy Side Beach Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 23 Haz 2018
Merhaba Pınar Hanım, Sizleri yapmış olduğunuz tatilden evinize mutlu olarak gönderebilmiş olduğumuz için bizlerde çok sevinçliyiz. Hotelimizin hizmetlerini ve personelimizin güleryüzlülüğü,yardımseverliği tarafınızdan takdir edilmesi bizlerin işimizde dahada başarılı olmamızı sağlamaktadır. Tatil tercihinizi Trendy Side Beach Hotelden yana kullandığınız için sizlere teşekkürlerimizi sunarız.
Trendy Side Beach Hotel noktasına 1.5 km mesafede
Trendy Side Beach Hotel noktasına 2.6 km mesafede
Trendy Side Beach Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Trendy Side Beach Hotel noktasına 3.4 km mesafede
Trendy Side Beach Hotel noktasına 1.2 km mesafede
Side bölgesindeki diğer otellere bakın
16-21/160 yorum
22 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı

+16 yaş uygulaması çok yerinde bir uygulama. personel saygılı, hizmet kalitesi yüksek, stres yok, Sahil otelin önünde, Yemekler lezzetli. Her öğünde ızgara mevcut, Yemeklerde beyaz et, kırmızı et ve balık bulunuyor. Sahil kumlu ve derin değil. Side merkeze çok yakın. Tek sorun içme suyunun barlarda olması ve her seferinde bara gidip bardan alınması. Aynı sıkıntı yemeklerde de var. Masalarda su olmadığı için her seferinde garsonlardan su istemek zorundasınız. Garsonların bu konuda olumsuz tavrı yok ama kişi 3-4 kez su istediğinde huzursuz oluyor. Bu sanırım otelin çoğunlukla Almanlara hizmet vermesinden kaynaklanıyor.

1  Teşekkürler nuriyavru
Genel Müdür Faruk Ç - Trendy Side Beach Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Haziran 2018

Değerli Misafirimiz, Trendy Side Beach’e göstermiş olduğunuz nazik ilgi ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Bir daha geldiğiniz zaman bize söylerseniz sizin masanıza bir adet büyük su bıraktırarak surunu sözebiliriz. En kısa zamanda sizleri tekrar aramızda görmeyi dileriz. Saygılarımızla

20 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

14.06.2018 tarihinde bayram tatilimi 3 gece olarak ben , eşim ve 16 yaşındaki kızım ile birlikte bu otelde geçirdik. Side merkeze çok yakın olması , denizin mavi bayraklı ve kum olması, tesisin deniz ile iç içe olması, personelin ilgili ve güleryüzlü olması, yemeklerin harika olması ve temizliğin en üst düzeyde olması çok güzeldi. +16 yaş tatilcilere mutlaka tavsiye ederiz. Tek olumsuz yanı havuz ve bahçe alanının küçük olması.Teşekkürler Trendy kalitesi.

Teşekkürler Konyaliefe
Genel Müdür Faruk Ç - Trendy Side Beach Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Haziran 2018

Değerli Misafirimiz,
Otelimize göstermiş olduğunuz nazik ilgi ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. En kısa zamanda sizleri tekrar aramızda görmeyi dileriz.

Saygılarımızla

22 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Trendy otellerinin en küçüğü ve en sakini. +16 yaş olması kafa dinlemek için ideal. Yemekler lezzetli ve kırmızı et kalitesi diğer Trendy'ler gibi süper. Havuz her gün kontrol ediliyor. Plaj gorevlisinden temizlik elemanlarina tüm çalışanlar özenli, saygılı, hepsi güler yüzlü. Ilk geldiğim gün yorgunluktan akşam yemeğini kaçırmıştım. Bana iki tabak hazirlayan Fethi Bey, Mehmet Ali Bey ve Mukadder Hanim sayesinde aç kalmadim. Kendilerine çok teşekkür ederim. Tek olumsuz yanı plaj havlularının çok az degistirilmesiydi. Bunun dışında doyamadik :)

2  Teşekkürler dilek70
Genel Müdür Faruk Ç - Trendy Side Beach Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Eylül 2017

Değerli Misafirimiz, Trendy Side Beach’e göstermiş olduğunuz nazik ilgi ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. En kısa zamanda sizleri tekrar aramızda görmeyi diliyoruz. Saygılarımızla,

Faruk ÇELİK
İşletme Müdürü

2 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı

sakinlik,huzur,kalıteli hizmet,saygı sevgi istiyorsanız tam size göre derim.Yemekler çok lezetli,Çalışanlar eğitimli,saygılı,candan.Kendinizi evinizde hissediyorsunuz.Aynı tür salata,yemek çeşidini değişik şekillere sokarak göz boyayan otellerden kesinlikle değil.O yüzden tek tercihim olacak.

Oda ipucu: arka bloktaki odalar daha geniş.
Teşekkürler cengizhanpinar
21 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı

biz 5agustosta giriş yaptık 5 gecelik gittigim bu güzel yerde tatili 10 güne çıkarttım çok memnun ayrıldım otelin en güzel yanı 16+ olması hayran kaldım. personellerin isimlerini yazmak isterdim tek tek ama yazmadıklarım alınabilir oyüzden tüm personellereayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum yemeklere söz yok özellikle ızgara bölümüne :) herşey çok güzeldi çok iyidi inşallah gelecek yılda tek seçimim trendy ailesi olsak herkese selamlar...

Oda ipucu: fark etmiyor
Teşekkürler ermes1190
Genel Müdür Faruk Ç - Trendy Side Beach Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Ağustos 2017

Değerli Misafirimiz, öncelikle zaman ayırıp bizim için yorum yazdığınız için çok teşekkür ediyoruz.Yorumlarınızı bütün personellerimizle paylaştığımızı belirtmek isteriz. Sizleri en kısa zamanda tekrar aramızda görmek dileğiyle saygılarımızı sunuyoruz.

Faruk ÇELİK
İşletme Müdürü