Sayın Hatice Hanım,Öncelikler Tatil seçeneğinizi Trendy Side Beach Otelden yana kullandığınız için teşekkür ediyoruz. Otelimizden memnun kalmamanıza ve hasta olduğunu belirtmenize çok üzüldüğümüzü belirtmek isteriz. Doğru havlu değişim günlerimiz Pazartesi ve Perşembe günleri saat 08:00 ile 10:00 arası tabi sizin sadece 3 gün otelimizde kalmanızdan dolayı havlu değişimi yapılmamış olabilir. İsteğinizi resepsiyona söylemiş olsaydınız havlu değişimi yapılırdı. Çünkü misafirlerimizin istekleri doğrultusunda diğer gün ve saatlerde de havlu değişimi yapıyoruz. A la cart restaurant için bir gün önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor ve otel konsepti ile ilgili bütün bilgilendirmeler otele giriş esnasında sözlü yapılıyor ve yazılı olarak ta bilgilendirme broşürü veriliyor. Odalarda telefonunuzu şarj etmek için beklemenizi gerek yok her odaya iki adet kapı açma kartı veriyoruz bu gibi durumlarda kartın birisini enerji savere takılı bırakarak yapabilirsiniz. 1002 kalite sistemi ile çalışıyor olmamızdan dolayı kontrol ettik ve sizlerin bize herhangi bir şikayette bulunmadığınızı tespit ettik. Bu şikayetlerinizi bizler ile paylaşmış olsaydınız, gereğini yapar ve sizlerin memnun olarak otelimizden ayrılmanızı sağlayabilirdik.
Saygılarımızla,