Eğer beklentiniz sessiz sakin, kafanızı dinleyebileceğiniz, çoluk çocuk sesi olmayan, güzel yemekleri ve içkileri olan bir yerse burası tam orası. Çalışanlar harika. Geçen senelerde gittiğimiz otellerde hep Türk olduğumuz için kötü muamele görmüştük, ama bu otelde tam tersi, bir yakınlık hissettik. Yemeklerden bahsetmiyorum bile, muhteşemdi. Masalardaki karekodu okuttuğunuz bir sistem mevcut, ayakta hiç sıra beklemiyorsunuz. Bu sadece restorantta değil, havuzbaşında, plajda ve barda da geçerli. Oturduğunuz yerden içkiniz size geliyor. Dolayısıyla yoğunluk olduğu zamanlarda dahi bunu siz hissetmiyorsunuz. Kara tarafında kalıyorsanız denize çok kısa bir yol yürümeniz gerekiyor, çok ufak ve tatlı bir sokak. Deniz tarafında kalıyorsanız da ana restorant için o yoldan geçmeniz gerekiyor, kapılar zor açılıyor, dolayısıyla fiziksel engeli olan insanlara çok uygun olmayabilir. İçkiler gayet kaliteli ama barmenlerin birçoğundan çok memnun kalmadık. Sahil tarafındaki barda kokteyller içilmeyecek derecede alkollü olabiliyor, havuz tarafındaysa çoğu zaman kokteylleri stajyerler hazırlıyor, onlar da çok iyi bilmiyorlar. Yalnız ana binadaki havuz tarafı bardaki Hasan bey kokteyllerden çok iyi anlamakla birlikte ilginiz varsa kokteyllerle ilgili bilgi de veriyor, kendisine çok teşekkür ederiz. Otelde 3 havuz var toplam. 1 iç havuz, 2 de dış havuz. İç havuz pek temizlenmiyor pek kimse girmiyor diye. Biz girecektik ama pis olduğu için giremedik. Dış havuzlar da biraz ufak, ama çok önemli değil. Onun dışında odalar gayet temizdi, temizlik görevlimiz Emine hanım çok güzel temizledi. Odaya girdiğimizde temizliğine hayran kaldık. Havlu işi biraz can sıkıcı, günde sadece 1 havlu alabiliyorsunuz. Özetle biz tatilimizden çok memnun kaldık. Yeniden geleceğiz, teşekkür ederiz tekrar. :)